Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwaadv

jak przezyć święta

Polecane posty

Gość wwaadv

Kiedy dowiadujemy się w dniu wigilii od lekarza że wypuszcza bardzo bliską osobę do domu chorą na raka z przerzutami bo już nie mogą nic zrobić ze względu na cięzki stan :( lepszego prezentu lekarze nie mogli dać

Gość i ty sie martwisz o to
jak przezyjesz te swieta? czy o to czy ta bliska osoba je przezyje, bo na pewno nie dozyje do nastepnych?

Gość i ty sie martwisz o to
jak przezyjesz te swieta? czy o to czy ta bliska osoba je przezyje, bo na pewno nie dozyje do nastepnych?

Gość zazdroszczęCi
Ja byłam w takiej sytuacji 14 lat temu. Ciesz sie każdą chwilą. Na smutek przyjdzie jeszcze czas. Nie myśl o sobie, będzie ci łatwiej. Wolałabyś zostawić bliską osobę na święta w zimnym bezdusznym szpitalu? Z czasem zrozumiesz i będziesz wdzięczna lekarzom.

Gość wwaadv
Nie nie nie chodziło mi o to jak ja mam przezyć ,z tego wszystkiego źle się musiałam wysłowić, chodzi mi o to czy mam pokazywać podczas świąt smutek czy udawać że się cieszę ?? bo trudno mi naprawdę wydusić z siebie uśmiech :( tak przeczuwam zę to ostatnie święta z dziadkiem , jest strasznie wyczerpany spędził miesiąc w szpitalu i dziś mamy prezent że wychodzi ze szpitala chociaż tyle bo na nic więcej nie możemy liczyć .

Gość w szpitalu
wykonczyli go chemia i sama atmosfera, teraz macie okazje zeby go odzywic, duzo owocow, warzyw i milosci i zaraz sie lepiej poczuje. Poczytaj moze o naturalnych metodach leczenia

Gość wwaadv
Chciałabym bardzo qwierzyć w to że się ułoży ale ma 83 lata , spędził 5 tygodni w szpitalu, bez jedzenia , miał 2 operacje jest strasznie wychudzony sama skóra i kości i wycieńczony, czy taki człowiek jest w stanie przeżyć leczenie chemią ?? czy wogóle jest sens dawać chemię skoro lekarze wykryli przerzuty w 3 miejscach??!!!! :( boję się strasznie o niego , ale w czasie świąt wczoraj i dzis cała rodzina zachowuje się normalnie żeby dziadziuś nie widział tego strachu i bólu w naszych oczach :)

Gość noc jak kazda inna
dobrze ktos napisal - macie szanse odzywic go, bo to bardzo wazne, medycyna zna rozne cuda, i cieszcie sie :)

Gość ja dziś
Widocznie lekarze stwierdzili,że już nic więcej nie mogą mu pomóc,a jeśli jest rodzina to wtedy wypisują, aby bliscy się zajęli ...

Gość wwaadv
Tak tylko że ci lekarze to chirurdzy , przeprowadzili 2 operację i pozbyli się go , na szczęśćie udało się zapisać go bardzo szybko do onkologa już za tydzień :)

Gość a teraz,a teraz idziemy na jed
No tak ,jak sie da to się zrobi,a jak a co:)