Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny mikołaj

refleksja swiateczna

Polecane posty

Gość smutny mikołaj

chyba sie rozwiode. powód ... zona sie deko zapusciła w sexie. starczy jej raz na tydzien i to musze poprosic bo jak nie wspomne to pewnie raz na rok starczy. ciało po 2 porodach ma zniszczone , jest szczupła ale wiotka i w rozstepach. rodziła cesarka to ciasna. młody jestem 30 lat, mam kozackie nieudokumentowane dochody, mam powodzenie.

Gość smutny mikołaj
ogladam se te małoletnie suki na necie ze stronki szukam sponsora i zastanawiam sie czynie wspomóc na poczatek którejś.

Gość bambaryłe
za to masz wiotki mózg

Gość smutny mikołaj
gutek ty stary waligruchu i dewiancie co ty mozesz wiedziec. jedyny stosunek jaki w zyciu miałes to ze słoikiem po majonezie.

Gość smutny mikołaj
aha i czy to prawda ze znalazłes se gutek prace jako PIELĘGNIARKA ??

Gość radocha spiocha
gutek nie jest pielegniarka tylko sprzataczem z firmy IMPEL, to najnizszy szczeblem rpacownik szpitalny taki sprzatacz. nawet palacz w kotłowni ma wiecej do powiedzienia niz impelowcy.

Gość yyyhmyyy
Przeciez Gutek cię poparł, nie czaisz?

Gość smutny mikołaj
tyle ze to nie suka i niezbyt odpowiedni moment na rozstanie. druga sprawa ze chyba niekt na forum nie liczy sie ze zdaniem gutka nawet jak jest przychylne.

Gość yyyhmyyy
Jak zapuszczona, to suka, bo ma cię najwidczoniej gdzies, wolała dzieci i zwiotczeć :D hahahhaa

Gość smutny mikołaj
no i gites ... zostanie sama z dziecmi a ja znajde se swierzutka czszuplutka ze zgrabnym sprezystym ciałem nastoletke ktora bez oporu bede walił we wszystkie dzióry.

Gość bambaryłe
najpierw narobiłeś jej bachorów, zrobiłeś tym z jej ciała wrak, poświęciła ci wiele dóbr przez to a ty kurwa masz to za gówno, a chuj tam ide powalic małolate, a ona jak wolała zwiotczec to prosze...czasem myśle że to jednak faceci powinni rodzic bachory i nosic to brzemię