Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Święta bez miłości ?

Polecane posty

Nie mam sił na te święta, na wspólną kolację.. Najchętniej chciałabym przespać życie.. Bo po co one, jeżeli nie masz go z kim dzielić ? Jeżeli Twoja ukochana osoba Cię opuściła?

Gość Melonowa Down Town
zrób lepiej pierogi :classic_cool:🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem co czujesz. rozstalismy sie niedawno i od tego czasu nie widze w niczym sensu. pierwsze swieta bez niego. caly dzien mam beznadziejny. i znowu placze

Nie chcę obchodzić tych świąt,nie mam na to sił.. usiadłabym i płakała.. A najgorsze, że go jeszcze dzisiaj widziałam i cały ten miesiąc, kiedy próbowałam zapomnieć, poszedł na marne..

ja zapominam juz od 3 m-cy. wlasnie mi zyczenia przyslal... hipokryzja zalecialo

wolalabym zeby nie przysylal bo znowu sie wszystko przypomnialo... bez sensu ale pojawila sie jakas nadzieja ze jednak przyjedzie ze mysli ze jednak mu zalezy

tylko życzyć szczęścia.. Ja nie potrafię się otworzyć, zaufać, oddać serce.. Bo skąd mam wiedzieć, że sytuacja się nie powtórzy ?

jesli Twoj nick to Twoj rocznik to spokojnie. mloda jestes jeszcze znajdziesz duzo lepszego faceta glowa do gory :) ja niestety jestem nieco starsza i nie mam juz tylu perspektyw

Tak, to rocznik. Wszyscy mi mówią, że jeszcze kogoś znajdę, mam nadzieję.. Ale też strasznie się boję, że znowu mogę zostać tak mocno zraniona, i już wtedy sobie nie poradzę..I jak tu komuś zaufać ?

przyjdzie z czasem