Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zadajacy pytanie :P

Co dziewczyny '' kreci ''

Polecane posty

Gość B52
czerwony kubekkk komentuje... Reszta sie wstydzi przyznac czy o co chodzi? Nie wierze, ze nie gadacie miedzy soba "O zobacz tego jaki ma fajny tylek" idac z kolezanka(ami) po ulicy :P

Gość tak tak :]
Ja stawiam na lekki zarost, regularne rysy (żadne "nalane gęby" nie wchodzą w grę!) i zgrabną, wysportowaną sylwetkę. Wysoki, dobrze rozbudowana obręcz barkowa, ładnie zarysowana szczęka, wąskie oczy. Zwracam szczególną uwagę na biceps, ramiona i brzuch. Jakakolwiek tkanka tłuszczowa na tym ostatnim - wykluczona. :]

Mnie najbardziej w sumie nawet nie wygląd tylko to czy ma jakies pojęcie o "czymkolwiek" chodzi o zainteresowania. To czy lubi czytać, "pochłaniać wiedze" itp. Ja jestem raczej osobą ciekawską lubiącą dowiadywać się nowych rzeczy, i nie chciałabym faceta któremu zalezy tylko na urodzie czy pieniądzach. No ale jeśli chodzi o wygląd to najbardzie patrzę na oczy, i wzrost. Musi mieć minimum 182 bo ma mam prawie 180cm wzrostu :P

Gość Laska z dużej wsi
Facjata to podstawa.Potem wzrost i reszta.

Gość B52
Komentujecie te tyleczki meskie i inne miedzy soba na ulicy czy nie? Ile razy mozna was pytac? :P Nie czytacie watkow w calosci?

Gość ewa z siodmej
Mnie kręci zawadiacki uśmiech, błysk w oku, wesołyc charakter, inteligencja !!!! i to ,że jestem dla niego jedna jedyna :)) Ewa, lat 31

Gość B52
Blysk w oku to juz zazwyczaj rezerwa sie pali (jesli mowisz o czerwonym swiatelku) :P

Gość ja nie komentuje
tyłków chyba ze dla żartu z koleżankami

Gość inszaa
Tyłeczek jest bardzo ważny, musi być niewielki i umięśniony, jak idę za facetem to całą moją uwagę skupia ten detal :classic_cool:

Gość hmmmm...............
Mnie kręcą faceci, którzy potrafią pisać po polsku, a nie: "co dziewczyną się podoba" "my chłopacy..." a z wyglądu: twarz, wzrost, dłonie, szeroka klata.. wszystko

Gość Lailaaa aaaa
Mój ideał faceta (kolejność wg. najważniejszych dla mnie cech): 1.wysoki wzrost 185-195zm. wzrostu (sama mam 175 a lubie nosić obcasy;) 2. przyciągający wzrok tzw. wzrok spode łba->lekko zniżona głowa i stały, pożądliwy kontakt wzrokowy:P 2.wygadany i inteligentny, oraz poczucie swojskości, tak jakbyśmy się znali kilka lat (z inteligencją jednak bez przesady, bo sama nie jestem jakos mega inteligentna i podejrzewam, że czułabym się głupio oraz straciłabym pewność siebie przy takim facecie;) 3.normalne ciuchy typu prosty sweter, bez wielkich napisów "nike" na środku, obrazków itp. Lubie facetów ubranych na czarno i być może jest to głupie z mojej strony, ale zwracam uwagę na marki ciuchów:/(najbardziej przerażają mnie obcisłe koszulki, noszone przez większość ochroniarzy na dyskotekach w celu uwydatnienia swoich mięśni:P) 4. wysportowany, dobrze zbudowana sylwetka-lubie poczucie bezpieczeństwa oraz uczucie bycia malutkiej co z racji mojego wzrostu rzadko sie zdarza;) 5.zęby (w miarę proste, w miarę białe) 5.duże dłonie- to mój fetysz, którego nie potrafię wytłumaczyć, są po prostu bardzo podniecające 6.facet, który nie płaci albo chociaż nie zasugeruje zapłacenia na pierwszej randce jest dla mnie po prostu sknerą i jego szanse strasznie maleją:/ 7.brunet To jest mój ideał i spotkałam go, ale... był tak niesmiały ( w ogołe nie odzywał sie w trakcie spotkań), że po prostu usypiałam z nudów. Konkluzja jest tylko jedna. Nawet jeśli znajdziemy swój ideał wyglądowy, jestem w 95% pewna, że nie będzie nam odpowaidał pod względem charakterowym. Jedyny facet, w którym byłam zakochana w trakcie mojego 22-letniego życia miał 180 wzrostu, przyciągający wzrok, był dość inteligenty ale bardzo wygadany, czulam się z nim jakbym znała go od zawsze, nosił normalne wg. mnie ciuchy, nie był zbyt wysportowany chociaż maił fajne ciało, zęby miał ok, średniej wielkości dlonie, zawsze za mnie płacił mimo że zawsze chciałam mu oddać pieniądze, i był łysy:)) Wygląd jest bardzo ważny, ale bardziej chodzi tu o przyciąganie między ludzkie a nie o wygląd jako taki. Ideały nie istnieją, ludzie nie zakochują sie w wyglądzie lecz w osobowości i sposobie zachowania:))

Gość pijąca poranną kawę
No właśnie ideały nie istnieją...

Gość Eee ?
(Facet) Wiadomo charakter wazny ale przeciez kazda kobieta najpierw patrzy na wyglad a jak juz jej sie przypodoba to poznaje charatker .. Ale bardzo sie zawiadlem ze Kobiety nie kreca 6 paki na brzuchu .. Bo tyle co ja sie meczylem nad nim a tu widze ze to ignoruja :P No ale coz czas sie skupic bardziej na bicepsach i klacie bo widac to bardziej przyciaga :P