Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja5678

Życzenia od eks

Polecane posty

Gość anastazja5678

Dzisiaj dostałam smsem życzenia od byłego faceta, który zerwał ze mną wszelkie kontakty (dla innej) 3 miesiące temu. Podczas ostatniego spotkania oprócz dołowania mnie swoją nową znajomością zapytał, czy możemy zostać przyjaciółmi. Oczywiście odpowiedziałam, że jest to na razie niemożliwe. Unika mnie do dziś, nie odezwał się do mnie w żaden sposób aż do dziś - do tych życzeń. Zwrócił się do mnie w smsie imiennie więc nie jest to masówka wysyłana przed świętami. Czy waszym zdaniem powinnam mu odpisać?

Gość oczywiście że
NIE!

Gość to zazdroszczę
zazdroszcze normalnych kontaktow z eks. Moj po zerwaniu ze mna narobil mi kolo dupy, zostalam posmiewiskiem wsrod naszych wspolnych znajomych, potem grozil ze bedzie ze mna koniec. A potem dostawalam smsy ze mam mu wyslac do kogos tam numer bo mu zginal. I generalnie po zerwaniu powiedzial mi ze zaluje znajomosci ze mna. Moje poczucie wlasnej wartosci spadlo ponizej zera, mialam prawie depresje ze jestem taka beznadziejna. Wiec naprawde zazdroszcze normalnych kontaktow z eks.

Gość anastazja5678
Wiesz, to nie są normalne kontakty. To brak jakiegokolwiek kontaktu. Jeśli człowiek mówi Ci, że mu na Tobie zależy ale nie tak jak kiedyś, że chce utrzymać kontakt a potem milczy tygodniami bo zwyczajnie poświęca swój czas nowej dziewczynie to życzenia świąteczne wydają się mega sztuczne.

Gość to zazdroszczę
a jakiego kontaktu sie spodziewalas? tak czestego jak wtedy gdy chodziliscie? moj tez mowil jak ze mna zrywal ze chce utrzymywac ze mna kontakt. Wiec ciesz sie ze dostalas zyczenia, a nie olał Cie. Juz nie jestes jego ksiezniczka, ktos inny nia dla niego jest, musisz sie oswoic z ta mysla. Pozdrawiam

Gość yyyhmyyy
imiennie powiadasz? :) Pewnie tylko kasuje imiona, a treść każdej pozostawia taką samą :D

Gość anastazja5678
Bardzo możliwe :) Wykluczam tylko pomyłkę przy masowej wysyłce życzeń.

Gość anastazja5678
Odpisałam mu dzisiaj na życzenia. Bardzo formalnie. Niestety odpisał pytając co u mnie słychać.

Gość co ona mogła dostać za 1500?
Mi mój ex wysyła życzenia w każde święta i to od 8 lat :-D takiej kobiety jak ja sie nie zapomina :-D

Gość feministka 90
Zostawił Cię dla innej czy spotkał ją już po Waszym rozstaniu?

Gość mam troszkę czasu odpiszę
a ja od mojego ex w wigilię dostałam bukiet róż i aniołka. Przyszedł do mojej pracy złożyć mi życzenia i przy wszystkich zrobił mi taką niespodziankę, przytulił mnie i powiedział jesteś moim aniołeczkiem. Z tym, ze my się przyjaźnimy. On uważa, że jestem wyjątkowa i jedyna na świecie.

Gość anastazja5678
Z mojej perspektywy wygląda, że zostawił dla innej. W końcu wspominał o niej podczas naszej ostatniej rozmowy. Wymieniliśmy krótkie smsy. Wyraził nadzieję, że kiedyś opowiem mu osobiście co u mnie.

Gość Xxxbbbxxx
Też dostałam wczoraj życzenia od byłego, więc też mu napisałam i tyle :) Święta to Święta ;)

Gość Xxxbbbxxx
Też dostałam wczoraj życzenia od byłego, więc też mu napisałam i tyle :) Święta to Święta ;)

Gość feministka 90
Autorko ja bym takiemu odpisała on ewidentnie chciał uspokoić swoje sumienia sam przed sobą wyjść na szlachetnego.

Gość wiemwszystko
chce cie wyruchac znowu i tyle

Gość apolon
nie odpisuj, bo i po co? zyczenia swiateczne od ex nie mają drugiego dna i moim zdaniem nie warto sie nad nimi zastanawiac i dopasowywac im intencje takie jakie sobie zyczylibysmy. jesli zerwalas kontakt ty to trwaj w swoim postanowieniu i nie odpisuj mu. nic tak na facetow nie dziala jak konsekwencja w dzialaniach kobiety, zyskasz szacunek u siebie i lepiej sie poczujesz, to co on mysli i jakie bedzie mial przez to samopoczucie nie powinno cie nic a nic juz obchodzic