Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajajajaja

destrukcyjne osoby !!

Polecane posty

Gość jajajajjajajajajaja

Witam! muszę podzielić się spostrzeżeniami ... znam 3 osoby, których obecność doprowadza mnie do szału! Mówią takim językiem, używają tak dołujących sugestii że wymiotować się chce, potrafią zdrowego czlowieka doprowadzić do załamania a nawet kilka osoób dostalo nerwicy! Są to powtarzane sugestie np farbujesz włosy-będziesz łysa...uważaj bo to i tamto, a same robią wszystko...co za okropności!! właśnie siedzialam z jedna i z osoby pogodnej w ciagu godziny zrobila zdenerwowana, podłamana... ehhh najgorsze ze jedna z nich jest moja matka!:( przez nia starcilam radosc zycia za mldych lat, przez nia nie mialam chlopaka bo potrafila wmowic mi sie on jest zly itd...ale teraz sie uwolnilam, na szczescie jeszcze tylko 2 dni i czmycham od niej!!

Gość jak dla mnie
oj znam całe liceum + kawałek studiów, teraz mam juz bardzo mało znajomych i jesteśmy słabo "związani" ale przynajmniej nikt mi nie szkodzi

Gość jajajajjajajajajaja
nie cierpie takich osob szmaciarze! sram na nie!

Gość jak dla mnie
ja tez nianwidze takich ludzi, wszystko jest nie tak dla nich, wole byc sama niż otoczona przez takie ludzkie gówna które nie pozwalają mi się niczym nacieszyc :)

Gość njkhhjk
ile masz lat?

Gość stracilam znów pracę
moja matka powiedziala na moj temat dziś przy stole wigilijnym, że "nie przyjęłaby takiego pracownika jak ja nawet jakby miała sedesy żyletką czyścić"

Gość jajajajjajajajajaja
to moja potrafi "ryc" głowe w wysublimowany sposob" wiesz ja ci nic nie mowiea no ale....wiesz jak to i to to zobaczysz, a potem nie szukaj u mnie pomocy" to jest matka ? powinna powiedziec ze w razie czego masz we mnie wsparcie-a ona zastrasza mnie-jak cos bedzie zle w twoim zyciu nei szukaj pomocy! masakra ! nienaidze jej!

Gość jajajajjajajajajaja
a potem robi ze mnie hadre, ktora nie chce z nia utrzymywac kontaktu......porazka tacy ludzie powinni sie leczyc psychiatrycznie, moich 2 barci mialo przez nia nerwice, a ja zdazylam sie wyprowadzic za wczasu z domu i ograniczyc kontakty do minimum!

zmieniam zawód, bo tylko w księgowości była jakaś praca, ale są pracodawcy oczekujący "kreatywności" i do tego zmuszają w taki sposób, żeby zeszmacić człowieka i pokazać kto tu rządzi. A ona mi za każdym razem wsadza nóż. Tylko mi się noga powinie moja matka już wsadza mi szpilę..

Gość jajajajjajajajajaja
znam to! "to twoja wina! gdybys to i tamto ..sratatata" co za ludzie! a o pracy to mi nawet nie pisz! przyjeli mnie na dzial handlowy a chca ze mnei zrobic sprzataczke, kaza parzyc kawe wmawiaja ze nic nie umiem, pastwia sie nade mna, a w domu pociesza mnie matka....porazka!!!!!!!!!!!!

jak to sprzątaczkę?

Gość jajajajjajajajajaja
a tak wlasnie! jak trzeba posprzatac biuro to na mnie sie patrza bo na kogo? tzreba rozdac premie-dla mnie nie ma.,.

po co tam pracujesz? masz doswiadczenie jako handlowiec pewnie nie..pewnie chcesz je zdobyc. ...

Gość jajajajjajajajajaja
mam doswiadczenie... mam umiejetnosci, znam jezyki itd, ciezko z praca u mnei w miescie...;/

komu tę kawę masz parzyć? szefowi czy kolegom?

Gość jajajajjajajajajaja
ponizaja mnie bo jestem tam najmlodsza. wciaz wytykaja mi bledy-a sami popelniaja jeszcze gorsze pomimo ze w zawodzie pracuja z 10 lat, dlaczego wszyscy w zyciu sie mnie czepiaja??????

a nie możesz odpysknąć? albo ich nagrywać-dzień za dniem?

Gość jajajajjajajajajaja
pyskuje juz ile wlezie, oni czuja sie pewnie tam! a ja....puch marny przy nich. robie wszystko i dalej jest zle....

to chociaż nagrywaj... zawsze to lepiej mieć kolekcję ciekawych nagrań niż nie mieć

Gość jajajajjajajajajaja
tak zrobię! nienawidze ich i koniec!

Gość krismaswekejszyn
ja mam taki problem, moja mama zawsze wrzeszczała, ona nie potrafiła normalnie mówić. Byle pierdoła sprawiała że zaczynała krzyczeć, hamskie odzywki itp. Jako dziecko bardzo tego nie nawidziłam. Teraz jestem taka sama, nie potrafię tego wyplewić. Jestem bardzo nerwowa, wszystko mnie wyprowadza z równowagi, wszystko co jest nie po mojej myśli. Wystarczy że mój facet zrobi coś nie tak jak trzeba. Krzycze po nim kilka razy dziennie, jesteśmy stale skłóceni. Nie potrafię przestać. wiem że to moja wina ale nie ptrafię przestać. ciągle mnie coś denerwuje.

Gość jajjajjjajjjajaj
znam i to! podstawa to to ze usiadomilas sobie ze w tobie jest problem! teraz popatrzysz na swoja matke pomyslisz jak ciebie to denerwowalo i odpusisz swojemu facetowi! ja tak robie jak inni mnie denerwuja licze do 3 i mylse-ejj nie daj sie nie badz taka jedza jak ona bo zostaniesz sama samotna stara i znienaidzona! ja pamietam jak ona mnei gnoila jako dziewczyne-byla zdeptana jak gowno a bylam ladna nastolatka dobrze sie uczylam podobalam sie facetom a ona robil awszystko by mnie zdeptac!!! niecierpie kobiety i twierdzi ze wszystko co mam to jej zasluga-cholera ja ciezko harowalam na wszystko a ona nigdy nie dala mi pieniedzy ani wspacia slownego !!!! nie naidze mojej matki!