Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapappapaa

co dostaliscie pod choinke

Polecane posty

Gość pappapappapaa

2 pary laczkow (1 goralskie, drugie inne) pieniadze list z daleka

Gość anuniaaaaaaaaaaaa
przelew na konto od rodziców+jakieś pierdoły, w tym prostownica, bo poprzednia spadła mi na schodach i pękła xD a od brata czapkę kota 😍

Gość sk,kwo
stanik dwie bluzy rekawiczki skorzane kase

Gość ... a ja...
nic nie dostałam, chyba 28 lat to już za dużo dla mojej rodziny na prezenty dla mnie

Gość rioanaconda
spodnie narciarskie biegowe bo jeżdżę zima na rowerze assasins creed 3 na xbox exclusiv stanik bordo sama to sobie kupiłam na gwiazdkę :-) bo mnie prezentów nikt nie daje ale jestem zadowolona z prezentów :-) a i jeszcze bilet lotniczy do kanady na czerwiec 2013!! tez od samej siebie :-))

Gość pappapappapaa
a 3w kanadzie masz kogos? ile taki bilet?

U NAS daje sie upominki bardziej. ukienke dostalam, zestaw z douglas, karte podarunkowa i cos jeszcze od rodzicow chlopaka, ale nie wem jeszcze co, podejrzewam paputki zazdroszcze troszke iostrze bo szwagier znowu zaszalal:D

Gość Lenka/22
od chłopaka dostałam pod choinkę wymarzonego laptopa jestem z nim dla kasy ale i tak zamierzam go na wiosnę zostawić bo nie kocham go

Gość Witek.Z 00
lenka ale ten twój men to zwyczajny frajer taki drogi prezent ci funduje masz racje kopnij w doope tego frajera :)

Gość Joanna Waciak
Finantonio wygladasz jak chuj z majtek. Z jakiej wiochy jestes?

Gość ksiezniczka123456
A ja dostalam od mojego brata majtki i korone i rozdzke ksiezniczki... hahahha od tylu lat chcialam byc ksiezniczka a tu mnie brat uczynil w wigilie... moje dzieciece marzenia sie w koncu spelnily..:D

Gość Smutna....
Moj niestety nie doszedł - miała być biżuteria od swarowskeigo Pierdzielona poczta :/

Gość joooza
sex analny

Gość wina poczty????
moze trzeba bylo zmaowic to przynajmniej tydzien wczesniej a nie w pistaek albo sobote???? poczta akurat dziala przed swietami zawsze najlpeiej, polecone priorytety sa na drugi dzien a zwykle najdalej dwa dni pozniej od nadania :O albo cie sprzedawca wychu­jał i nie wyslala na czas albo sama dalas du­py i myslalas ze ci listonosz to od sprzedawcy odbierze i doreczy w ten sam dzien :O

Gość Smutna....
Było zamówione tydzień wcześniej - napisane ze gwarantowana dostawa przed świętami A jak do nichnzadzwonilam w piątek- sie okazało ze wysłali to zwykłym listem (nawet nie poleconym) Ręce mi opadły Po 2 to nie ja kupowałam tylko mąż - więc nie wnikalam za bardzo jak to wyglada- aż do piątku- jak juZ było za późno Pewnie przyjdzie po świętach- kiedyś Ale najlepiej kogoś zbluzgac- i poprawił sie sie humor od tego?

Gość wina poczty????
wiec nie pierrdol ze to wina poczty, bo poczta jest w tym okresie ZAWALONA cholernymi pakami poleconyhmi id ludzi ktorzy MYSLA i zamawiaja prezenty tak by doszly :O win sprzedawce, jezeli zaplacilas za polecony to niech ci kase teraz odda, jezeli nie, to win tylko meza :O

a ja: rekawice zimowe rowerowe kominiarke pod kask kupon podarunkowy do jakies sieciowki z ciuchami kosmetyki

Gość Smutna....
Dobrze- wina głupiego sprzedawcy Ach jaka Ja nieogarnieta

Gość Kupiszma
jestem bardzo zadowolona z moich prezentów, a zwłaszcza z pasa Hippsy, widziałam go na wielu blogach na temat mody- jest super i cieplutki

Gość gość
Zestaw kosmetyków z Yves Rocher, od chlopaka. Taki żel pod prysznic , mydło i balsam. Takie chyba na odwal się... :-(

Gość rafciu
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!

Gość Gość aga

Ja dostałam piękną kurtkę i srebrną bransoletkę.

Gość Gosc

Ja dostałam pieska ślicznego  ,ale czekałam rok na niego