thatsalrightiaskofyouhoney 12 Napisano 3 godziny temu żółty z mozarellą i bazylią mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Jak sie wysråsz smieciok to też dasz znać ludziom kafeterii na których nomen omen sråsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2570 Napisano 3 godziny temu Kto znów blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Jak sie wysråsz smieciok to też dasz znać ludziom kafeterii na których nomen omen sråsz dla ciebie gvwno to kolacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Jak sie wysråsz smieciok to też dasz znać ludziom kafeterii na których nomen omen sråsz Nie podoba się to nie wchodź i nie wyzywaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto znów blokuje. czubert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2570 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WENA JEST KING KONGA napisał: czubert Hubi śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Nie podoba się to nie wchodź i nie wyzywaj. Jęk sråjacego kota na puszczy smieciok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Hubi śpi lunatykuje w takim razie przez sen blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WENA JEST KING KONGA napisał: dla ciebie gvwno to kolacja I tak jesteś już wystarczająco pokrzywdzony przez geny więc zbastuj z tą koprofilia bo calkowicie się poniżasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Jęk sråjacego kota na puszczy smieciok. Dziś nie zniżę się do twojego poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 157 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: żółty z mozarellą i bazylią mniam. Ej o co wam chodziło, że Pieprz coś napisała, bo skasowane chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Dziś nie zniżę się do twojego poziomu. Och zabrzmiało jak na prawdziwo damę przystało. Smieciok 2 wkracza najs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Ej o co wam chodziło, że Pieprz coś napisała, bo skasowane chyba? Czytałam tak urywkami ale z grubsza o to, że spięła się trochę z chlapciem, bo wytknęła mu hipokryzje na temat swojego podejścia do wychowania córki i oczywiście wyskoczyła od razu ewka broniąc majestatu i honoru swojego małżeństwa i chlapcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: najs tak mówisz jak uda ci się postawić jednego długiego węgorza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Czymże jest dzis w porównaniu do szorowania czołem po dnie od dawna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WENA JEST KING KONGA napisał: tak mówisz jak uda ci się postawić jednego długiego węgorza Widze ze twój już stoi. Niestety nie spełniasz moich oczekiwań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Widze ze twój już stoi. Niestety nie spełniasz moich oczekiwań oj tam, przyjdziesz gvwno zjesz i tyle się znaliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WENA JEST KING KONGA napisał: oj tam, przyjdziesz gvwno zjesz i tyle się znaliśmy Do twojej kawalerki z mebloscianko? Nie osmieszaj się. Wole zsyp lezaka niż twoje kalectwo wzrostowo wagowe i wade wymowy. Skoncz z tymi ostrymi fantazjami i zjedz se guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 157 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Czytałam tak urywkami ale z grubsza o to, że spięła się trochę z chlapciem, bo wytknęła mu hipokryzje na temat swojego podejścia do wychowania córki i oczywiście wyskoczyła od razu ewka broniąc majestatu i honoru swojego małżeństwa i chlapcia. Dzięki za wyjaśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Do twojej kawalerki z mebloscianko? Nie osmieszaj się. Wole zsyp lezaka niż twoje kalectwo wzrostowo wagowe i wade wymowy. Skoncz z tymi ostrymi fantazjami i zjedz se guwno ale to nie ze mną będziesz cokolwiek robić tylko z moim gvwnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WENA JEST KING KONGA napisał: ale to nie ze mną będziesz cokolwiek robić tylko z moim gvwnem Ty jesteś guwnem wiec jakby to to samo huh? Obrzydzasz na równi ze smieciokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WENA JEST KING KONGA 9 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: Ty jesteś guwnem wiec jakby to to samo huh? Obrzydzasz na równi ze smieciokiem nie, ja jestem bogiem a ty chcesz zjeść moje gvwno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WENA JEST KING KONGA napisał: nie, ja jestem bogiem a ty chcesz zjeść moje gvwno. Wrzuć jakieś selfi kaleko. Najlepiej w skarpetach. To moje ulubiene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach