Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudmalinka

dostalam od kochanka az

Polecane posty

Gość cudmalinka

3 tys pod choinke, ale bede szalec po sklepach haha teraz jeszcze bardziej mam ochote z nim sie spotykac

Gość cudmalinka
nie spotykam sie z nim dla pieniedzy, nigdy tez takowych nie otrzymywalam ale tym razem mnie zaskoczyl, ale pieniazki sie przydadza zbieramy na nowe auto, zawsze juz cos do przodu bedzie

Gość ojejjjjjjjjjjjjjj
taaaaaaaaaaaaaa :D

Gość sama mam kochanka
ale pieniedzy bym nie przyjela, ty sie szanujesz kobieto?

Gość cudmalinka
szanuje, jak pisalam wyzej nigdy od niego nic nie dostawalam, podejrzewam ze zaczal cos czuc do mnie i to moze dlatego? bede musiala za nim o tym porozmawiac

Gość cudmalinka
i tak i tak daję mu du­py, więc chyba lepiej jak będzie mi płacić nie? :)

Gość cudmalinka
spadaj podszywie, a moze zazdroscisz?

Gość cudmalinka
dostałam 3 tys ml jego spermy którą trzymał w słoiku cały rok specjalnie dla mnie:)

Gość a co ta glupia
:D

ruchaj sie z kim chcesz, bierz za to kase..będziesz prostytutką itd...luz. twoja sprawa. nikomu krzywdy nie robisz. co najwyzej sobie i ja zlego zlowa na ciebie nie powiem. ale jesli jestes w związku i ruchasz sie na boku to jestes zwyklą KURWA!!!

Gość cudmalinka
a co mam czekac jak mnie maz laskawie raz na 3 miesiace ruszy? ciezko jest wiecznie czekac

Gość cudmalinka
a gdzie tu jest glupota? to sa tylko moje potrzeby,(kobiety nie odczuwaja popedu tak?) a pieniedzy sie niespodziewalam

Gość ghgfhdf
Może chciał żebyś w końcu o siebie wielorybie zadbała,kupiła nową bielizne itp a nie ciągle w tej starej przetartej

Gość cudmalinka
o moja figure i bielizne nie musisz sie martwic :)

Gość fgui
fajnie :) jak mąż zaniedbuje to jego strata :)

Gość masz dwa tygodnie
zle zrobilas dziecko! trzeba bylo napisac, ze kochanek kupil ci wielki flakon chanel No 5 i np to http://www.apart.pl/files/czeg_img/img_prod1694_0_m.jpg i od razu byloby inaczej1 3 tys do reki to traktuja nawet wyspecjalizowane kur­wy jako zaplata, ale drogie prezenty to przeciez tylko dodatek, kazda kur­wa taki przyjmuje ale przeciez sie szanuje i sie nie sprzedaje, nie? ;)

Gość Alicjamała
Gdyby to był kosztowny prezent... Ale pieniądze od kochanka? Potraktował Cię jak prostytutkę (zresztą kim jesteś, sypiając z żonatym?). Nie ważne, że to pod choinkę, ale że to są właśnie pieniądze. Gdyby mu zależało, to wysiliłby się i coś kupił. Najłatwiej jest dać kasę.

Gość tfhvrtbbnehv
no, jak maz daje zonie kase bo nie ma pojecia co po 12/24/30 latach malzenstwa kupic komus, kto ma wsyztsko to tez nie jest zaplata za seks :D oszukiwanie samej siebie jest chyba najwyzsza umiejetnoscia kobiety :P pieniadze za seks czynia cie dziiwka, prezenty - nie. zas pieniadze w zwiazku oficjalnym to normalnym prezent.... zal

Gość laleczkaaa26
No miał facet gest trzeba przyznać :) Ja od swojego dostaję najczęściej biżuterię.

Gość u76i7i668ihh
Nie jesteś mężatką, więc nie wiesz o czym mówisz :) W małżeństwie pieniądze są wspólne, tak jak wszystkie obowiązki, więc nikt tu nikomu za nic nie płaci. To jest wspólne gospodarstwo domowe, ludzi którzy są ze sobą w zdrowiu i chorobie (no chyba, że ktoś okaże się bydlakiem). A kochance się płaci za seks. Bo przecież właśnie po to się ma kochankę :) Im więcej kasy się ładuje w kochankę, tym seks jest lepszy - i tyle, tu nie ma żadnego drugiego dna :) To Ty samą siebie oszukujesz. Uprawiasz z żonatym facetem seks, wzięłaś od niego kasę, a zatem jesteś prostytutką.

Gość Beduin
ale ty jebnieta w system wyruchal cie i ci zaplacil hahahaha

Gość tfhvrtbbnehv
ja mam jednego partnera seks. ktory jest moim mzezem psychologu z kozeij du­py :D ale rozmiesza mnie ta hipokryzja, ze placi sie tylko kochance, ale zona ktora siedzi w domu na du­pie i bierze kase juz zadna utrzymanka nie jest, bo papier podpisany w USC czy kosciele jest jakims magicznym talizmanem, amuletem, ktory sprawia, ze przyjmowana kase inaczej sie traktuje :D zwiazek to zwiazek czy formalny czy nie. nie jestem kochanka i nigdy nie bylam ale potrafie sobie wyobrazic, ze kobieta ktora spotyka sie czy z zonatym czy wolnym na rozne spotkania nie tylko sa one wylacznie w kregu seksu :P tak smao rozmawiaja ze soba, tak samo wychodza do kina, tak samo sie zala i wspieraja jak kazde inne formalne zwiazki zapieczetowane przez ten magiczny papier :P wiem czym jest wspolnota malzenska, ale w zyciu nie powiem drugiej kobiecie, ze jest zwykla dziwką, bo przyjmuje prezenty faceta, ktory nie jest jej mezem :O

Gość markus40xxx
Kochankom daje się kasę oraz prezenty, aby cały czas mieć tą dupę na boku. Lepiej dać kochance niż iść do burdelu, bo zwykła kochanka jednak z mniejszą ilością facetów się pieprzy niż dziwka w burdelu, więc jest mniejsze prawdopodobieństwo zarażenia się czymś. I na ogół bardziej się stara, zwłaszcza, jak dużo od nas dostaje i jeszcze się zakocha :) Jak ja dam kochance dużo kasy, to ona wydaje to na super bieliznę, fryzjera itd i to ja mam korzyść z tego, a nie muszę się wysilać i łazić po sklepach :D Ale problemy też mogą być, gdy za bardzo się przyczepi. Ale to jest tylko seks, urozmaicenie życia. Coś jak deser po obiedzie. Ale w razie czego bez deseru można się obejść -bez obiadu już gorzej. I to dlatego, jesteśmy ze swoimi żonami. Żona dostaje prezenty z miłości, kochanka jako zapłatę za seks. Bo wielu z nas potrafi oddzielić seks od miłości. Tylko, że niektóre kochanki to takie naiwne są i wkręcają sobie nie wiadomo co :) Gdybyście były takie cudowne i wspaniałe, to z miejsca żenilibyśmy się z Wami. Ale po co? Po ślubie też spowszedniałybyście nam i znów musielibyśmy sobie poszukać kochanki :)

Gość dfcfdef
ale w koncu zaplacil ci za rok z gory buahahah

Gość hazo
3000 starych złotych , no to zaszalejesz :D

Gość cfdfdfsfgergerhyhtyhtyyjyjy
tfhvrtbbnehv -tu nie chodzi o to, że on nie jest jej mężem, lecz o to że jest mężem innej. Chyba jednak nie wiesz, co to jest wspólne gospodarstwo domowe i wspólnota majątkowa :) W małżeństwie jest kupa prozaicznych obowiązków, robota przy dzieciach itd, trudno to traktować, że ktoś komuś za coś płaci. Mąż żonie za seks, żona mężowi za mycie podłogi, więc mąż jest sprzątaczką, a żona dziwką wg takiej filozofii :) Małżeństwo to wspólne życie, a kochanka to panienka do seksu i w najlepszym wypadku dama do towarzystwa :) No ale jednak dziwka :)

Gość hahahahahahkjkj
Albo uregulował zapłatę za obecny rok, bo w 2013 ma ją zamiar kopnąć w dupę :D

Gość hahahahahahkjkj
Albo uregulował zapłatę za obecny rok, bo w 2013 ma ją zamiar kopnąć w dupę :D

Gość cudmalinka
moze i poszaleje, ale ciezko bedzie sie wytlumaczyc malzonkowi z ilosci zakupow, byc moze rozloze je na raty zeby sie niezorientowal :P dziwi mnie jedno bo spotykam sie z nim od prawie 4 lat, zawsze byly jakies perfumy lub blyskotki nie rzucajace sie w oczy, a tym razem cos takiego :/ nastepnym razem nie przyjme pieniedzy, dosyc zastanawiajace to dla mnie