Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrebtnytn

Garbaty nos

Polecane posty

Gość vrebtnytn

Kto z was go ma?.Czy garbaty nos wam przeszkadza?

Gość vfgdfgfgfgfgffg
ja mam, i mam zamiar zrobić kiedyś operację. Nie tylko z powodu wyglądu, ale głównie z tego, że oprócz tego jest lekko skrzywiony i cieżko mi oddychać :o

Gość vrebtnytn
Mój nos tak mnie wkurza. W zadnej fryzurze niejest mi dobrze bo ten nochal tak wystaje. do tego mam pyzata dosyc twarz wiec komicznie to wyglada. jak sowa wygladam. targedia.tez mysle o operacji w przyszlosci

Gość i nie moge lizać lodów
ja mam tragiczny nos, ale mam chrzstke tragiczna :( sama gosc ma leciutenkiego garbka, nawet bym tego garbkiem chyba nie nazwala za bardzo, i to akurat najmniejszy problem, ale chrzastka jest normalnie takim kulfonem :( jest mi smutno gdy patrze w lustro :(

Gość vrebtnytn
nawet na zdjec nie moge sobie robic bo zawsze wgladam okropnie. a zdjecia z profilu to w ogole juz odpadaja

jak patrze na swoje zdjecia to widze tylko NOS. masakra :O nienawidze tego. tez jakbym miala kase to bym sobie z checia zrobila. juz nawet niech by zostal lekko przekrywiony (bo jest, ale mało), niech i se ten garbek bedzie, ale zeby ta chrzastke poprawic :( a nie stac mnie teraz :(

Gość vfgdfgfgfgfgffg
u mnie też kasa :(ale kiedys tą operację musze zrobić. serio nie chcę żadnych drastycznych zmian, tylko wyprostować :(

Gość vrebtnytn
nie moge sobie z tym poradzic. mam mega kompleksy

ja tez mam :( mozna probowac zaakceptowac siebie, ale... gowno to da czasem, poki nie zniknie przyczyna. a jesli masz pucolowata twarz, to moze doraznym rozwiazaniem bedzie proba wyszczuplenia jakos twarzy?

Gość hy6jiool9
nie da rady. wszystko sie wyda jak stane profilem. czasem mam ochote wziac młotek i rozwalić sobie nos. nigdy nie bede pewna siebie dopoki mi ten garb nie zniknie w jakis sposob.

to by bylo spiłowanie garbka, nie wiem ie takie cos kosztuje, wiem ze przy chrzastce to pi razy oko 4-5k musialabym miec.