Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyskusja biznesowa

Lubicie biznesmenów bez szkoły, co mówią: poszłem, wyszłem. Takich z brylantyną?

Polecane posty

Gość Dyskusja biznesowa

Prości faceci, mówią: poszłem, wyszłem, piszą: ktury. We włosach brylantyna, na nadgarstku złota bransoleta. Prostaki, ale jednak zaradne, prowadzące firmy. Podobają się wam?

Gość byczycaa
Znalam takiego i rzeczywiscie zaradny prostak. Nie ufam i nie lubie takich, w zyciu bym nic od niego nie kupila.

Jak dobrze mydli oczy, jest dominujący w łóżku, może mówić i wyjszłem. Jak się dobrze jeebbiiee, wystarczy! :P

Gość olivkaO
NIe ważne jakim językiem mówi tylko jak go używa w całowaniu i pieszczotach to wtedy ja też pokazuje co moge zrobić ustami i swoim językiem;)))

A jak będzie pytał: "wejszłem już czy wyjszłem, bo nic nie czuję", to też do zaakceptowania?:)

Gość do Bó
czyli lecisz na prostakow. wstyd! panna z klasa z bucami do lozka nie chodzi

Gość do olivkaO
kolejna prostaczka na forum

Spójrzmy na to pragmatycznie. Biznesmeni też powinni się rozmnażać. To stymuluje wzrost gospodarczy. :classic_cool:

miałem wcześniej coś napisać ale niemogłem bo dochodziłem. Teraz piszę. Już DOSZŁEM.

Gość niech sie rozmnazaja
z prostymi laskami

no i na tych prostaków mówicie- SEFIE..i czekacie ile wam na święta w kopercie da.prostaki.

Gość ty jestes nienormalna
Sefie to mowi Klolik sesesees

"niech sie rozmnazaja z prostymi laskami" A co ze starą darwinowską zasadą, że im bardziej zróżnicowany materiał genetyczny tym zdrowsze potomstwo ? :-o

Gość wypraszam sobie
moim szefem jest wyksztalcony prezes z MBA. u prostaka na budowie co zatrudnia na czarno bym w zyciu nie robil

Gość wypraszam sobie
i nie moja wina, ze sie komus uczyc nie chcialo i musi teraz robic na czarno u zdzicha z wasami i brylantyna na glowie

Sugerujesz, ze nie jestem z klasą, bo lecę na faceta który daje mi spełnienie w łóżku?

A poza tym kto ci powiedział, ze kobieta z klasą interesuje się tylko biznesmenami?

wypraszam sobie...i racja. W Olsztynie sędzina w uzasadnieniu wyroku powiedziała...w zasadzie to niema przepisu który by zabraniał wyprzedzać pojazd jadący z maksymalną prędkością.

Gość do Bó
kobiete z klasa nie powinna sypiac z nieokrzesanymi troglodytami i chlopkami-roztropkami, ktorzy wyslawiac sie nie potrafia i jezyk ojczysty kalecza

"kobiete z klasa nie powinna sypiac z nieokrzesanymi troglodytami i chlopkami-roztropkami, ktorzy wyslawiac sie nie potrafia i jezyk ojczysty kalecza" Wręcz przeciwnie. Logika nakazuje raczej ograniczyć konwersację z kimś takim do niezbędnego minimum i od razu przejść do seksu oralnego, jako osoba bierna bądź czynna. :)