Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja9234

Bardzo proszę o odpowiedź!!

Polecane posty

Gość ja9234

Moje pytanie jest skierowane głównie do obecnych i przyszłych matek (oraz innych osób które się orientują w temacie) - czy w 9. tyg. ciąży możliwy jest negatywny wynik testu ciążowego?? Gdybym była w ciąży to byłby to 9. tydzień, ale test wyszedł negatywny, w 5. tygodniu też, krwawienie w pierwszym cyklu dostałam wtedy kiedy powinna nastąpić miesiączka ale było o wiele słabsze, miesiąc później było już normalne. Ale cały czas mam typowe ciążowe objawy - bolą mnie piersi i brodawki zrobiły się brązowe, mam kłucia w macicy itd. Idę do lekarza w czwartek, ale chciałam upewnić się na forum. Dodam że odbyłam niezabezpieczony stosunek w dni płodne (pękła gumka).

Gość ja9234
Nie ma tu ani jednej osoby która może odpowiedzieć? :(

Gość ja9234
Mnie to nigdy nikt tu nie odpisuje :/

Gość odpowiem na pomarańczowo
wogóle możliwe jest, że test wychodzi negatywny, ja tak miałam w pierwszej ciąży, ale spowodowane to było zmianami hormonalnymi/leczeniem. O ciąży dowiedziałam się podczas badania usg. Generalnie testy się nie mylą, ale są wyjątki, dlatego zrób usg, wyjaśni Twoje wątpliwości.

Gość ja9234
Ok, dziękuję za odpowiedź :( Najgorsze że wszystko to co jest najbardziej oczywiste u mnie nie wystąpiło (czyli brak miesiączki i test pozytywny). Jednak jestem pewna, że jestem w ciąży brodawki ot tak sobie nie brązowieją