Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła teściowa uderzyła ma

Niedoszła teśćiowa uderzyła moją mame w twarz!!!

Polecane posty

Gość niedoszła teściowa uderzyła ma

Moja mama zaczęła się kłócić z moim narzeczonym. Mój partner powiedział mojej mamie wprost że nie życzy sobie jej wizyt tutaj,a moja matka była u niego moje sprawy załatwiać. Kłóciła się z moim narzeczonym oto że on chce podpisać intercyze, darła się na cały głos że źle mnie traktuje. W tym samym czasie przyszła jego matka która oznajmiła że mój mąż ma połowe firmy jej rodziców, ma mieszkanie które kupili mu dziadkowie i ona po prostu dba o jego przyszłość. Potem powiedziała że chce zakończyć temat a moja matka dalej się na nią darła, teściowa z całej siły odwineła jej w twarz a mój facet wziął i wyrzucił za drzwi. Teraz nie odzywam się do niego.

Gość xzxzxz
po cholerę wtrąca się matka w twoje sprawy? sama nie umiesz załatwić swoich spraw? jak się darła to w pysk zarobiła widocznie zasłużyła , za darmo nikt nikogo nie bije

Gość kafe obserwatore
wszyscy są siebie warci - tak sie kończy jak sie daje teściom wejść sobie na głowe i wtrącać w swoje sprawy. A matka narzeczonego ma o tyle rację, bo w sumie syn sporo dostał

Gość pewno piszesz o sobie
hehe- cóż za sielska,rodzinna ,świąteczna atmosfera

Gość ddfgggg
to kto to w tym waszym pierdolniku jest taki bogaty, ty czy przyszły mąż, bo jak twoja matka się kłóci to chyba przyszły maż i chce intercyzy i ma rację, bo jak wu się już kłócicie o majątek to ty chyba wychodzisz za mąż ze względu na majątek

po takiej akcji raczej do slubu nie dojdzie

hehe- to juz chyba wiadome bo autorka napisała NIEDOSZŁA TESCIOWA

Gość Zojkaa
powiem jedno: PATOLOGIA :)

Gość rany
brak słow... widac , że twoj narzeczony twojej rodziny tez nie szanuje :) ale widac kasa robi swoje ;D

W życiu bym nie wyszła za mąż a faceta, który nie chce zapewnić rodzinie lepsze życie. Bo jak coś się stanie, to zabierze swoje zabawki, a ja bym została z niczym. A chyba nie tylko na tym polega rodzina. A teściowa i matka niepotrzebnie się wtrącają.

Gość fgrfgrtgr
patologia - nic dodać, nic ując...

Gość brawo;)))))))))))))))
ale patologia,gratuluję rodzinka jak z obrazka

Podpisz intercyzę i będzie po problemie. Twoja matka już pewnie myśli jak położyć łapę na majątku twojego narzeczonego.

Gość TWOJA MATKA MYSLI JAK
połozyc sie na twoim narzeczonym :D

Gość Ha ha ha ha he
Widać na czym tobie i twojej mamusi zależy-kasa... mi i mężowi w życiu by nie przyszło to do głowy. Napewno jesteś nierób i zlapalas lub zamierzasz złapać chłopaka na dziecko. Mam nadzieję że facet nie weźmie z tobą ślubu bez tej intercyzy. a jak źle cię teraz traktuje to po co jak nie dla kasy z nim jesteś? typowa dziwka z ta różnica że masz jednego stałego klienta.