Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania233333333

To możliwe ,ze spodobałam sie ...

Polecane posty

Gość Ania233333333

wujkowi? co prawda dalekiemu ,ale dzisiaj widzieliśmy sie od dawna , dzieli nas tylko 10 lat. To jakiś kuzyn mojego taty , ale taki dalszy nie żaden brat cioteczny. Czesto mi sie dzisiaj przypatrywał , uśmiechał i zaprosił mnie na kawe ... Niby to niewinne zaproszenie ,ale jakoś czuje ,ze mu sie chyba spodobałam bo to sie czuje jak dziewczyna sie spodoba facetowi... Czy nie powinnam z nim isc na ta kawe mimo ,ze on mi sie tez podoba?

Gość Ania233333333
up

Gość rumianek :)
najlepiej niech się tata i wujek wymienią córeczkami i każdy będzie miał ubaw, co ty pieprzysz dziewczyno??? całkowity upadek moralności!!!

Gość Ania233333333
oj tam znowu upadek... co prawda to wujek ,ale to taka ,, piata woda po kisielu " jakby... Nie rozmawialiśmy za duzo bo było dużo ludzi oprocz nas ,ale i tak czesto na mnie zerkał i sie usmiechał...

Gość Ania233333333
up

Gość rumianek :)
chcesz to idź, najlepiej od razu bez majtek, ale poklasku nie szukaj, bo to chore

Gość p,mkjnhb
Moim zdaniem to nic złego, jeśli to daleka rodzina. :P Nie przesadzajcie, to praktycznie obcy ludzie.

Gość Ania233333333
Nadmienię iż codziennie o godzinie 17 rozbieram się do samej bielizny,staje na okno i energicznie walę się pięściami w klatę niczym King Kong,następnie krokiem posuwisto-zwrotnym robię obchód dookoła parku miejskiego i upominam niegrzecznie zachowujących się tam ludzi. :classic_cool: