Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogloszenie na otomoto

czy wypada - pomocy

Polecane posty

czesc, wypatrzylam samochod na otomoto. problem w tym, ze oferta wygasa jutro. chcialabym sie dowiedziec czy oferta jest jeszcze aktualna i umowic sie na jakis inny dzien na sprawdzenie tego samochodu w zaufanym warsztacie. czy wypada zadzwonic jutro po poludniu? wiadomo, sa to swieta, ale w sumie sklepy sa otwarte, niektorzy ludzie normalnie pracuja i sama juz nie wiem. co radzicie? ?

w gore

podszywie, co ty. za duzy :P odpowiedz ktos

Gość autorko zapisz sobie numer
telefonu i zadzwoń we czwartek, święto to świeto, włąsciciel moze siedzi gdzieś u rodziny albo wyjechał na krotki urlop

Gość A nie możesz skontaktować
sie mailowo? Wtedy nikomu nie zadzwonisz w trakcie świątecznego spotkania a dowiesz się wszystkiego

maila juz dawno bym napisala, ale w ofercie jest podany tylko numer telefonu (stacjonarny + komorka). samochod stoi w mojej miejscowosci, a jak znikie z otomoto, to nikt inny oprocz mnie nie zadzwoni, wiec moze faktycznie wstrzymam sie do czwartku :D

Gość do mnie dzwonili
nawet w wigilie jak sprzedawalem

to ja wiem, ale jakos tak dziwnie dzwonic jak oferta jest nieaktualna (podejrzewam, ze i tak wystawi dzien pozniej). ale ok, dzieki

No ale jak nieaktualna? - przecież oferty na otomoto są "czasowe", nawet gdyby ktoś chciał wystawić taką, że "kończy się wówczas jak ktoś kupi samochód", to nie może, tak jest - prawda? - no, ale tak jak piszesz, pewnie ponownie wystawi. A jakie autko sobie wypatzyłaś? To Twój temat? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5455772&start=0

nie musisz mi tlumaczy na tym to polega, bo mialam juz niejeden samochod i kazdy z nich sprzedawalam przez ten portal :D po prostu jakos dziwnie bym sie czula dzwoniac i pytajac o samochod, ktorego juz nie ma obecnie na otomoto wypatrzylam sobie honde prelude 2.0 benzyna

'99 rok. calkiem ladny samochod, ogolnie podobaja mi sie coupe, wiec sobie ja upatrzylam :P

skoro chce sie umowic, zeby ja sprawdzic, to chyba dopiero widzialam oferte. samochod nie jest odpicowany pod sprzedaz, do oplat. zalezy mi zeby przytargac go do warsztatu brata zeby powiedzial co tam poza elementami ekspolatacyjnymi jest nie tak. zastanawiam sie jeszcze nad astra g bertone. rocznik tez ok. 1999/2000.

Gość ja bym jednak zadzownila
tez sprzedawalam samochody i nikt nie mial jakos oporów dzwonic po 22 (dobrze, ze chodze spac po 1 :P) czy w niedziele. Jak ktoś chce sprzedać brykę, to i pora świąteczna dobra. Przeciez krótki, minutowy telefon nie wybudzi go ze swiatecznej atmosfery. Na oglądanie umowicie się np. na czwartek rano, ale będziesz miala pewność czy aktualne i dopytasz o kluczowe szczegoly! Powodzenia!