Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia69

Jakie wolicie

Polecane posty

Gość ktoś_szukający_
Ja juz pisałem wcześniej...Jestem mega fanem owłosionych! Im bardziej tym lepiej..A Ty- w ogóle nie golisz?

Gość a motyle ?
kto lubi

Gość ktoś_szukający_
chciałbym je zobaczyć na dzień dobry..

Gość jakiś facet
Levviatan dyplomatycznie powiedziane - ja lubie owłosione ale nie na maxa , tak żeby łechtaczki zbytnio nie zasłaniały i przy rozbieraniu nie wchodziły pod bielizne

Gość fanatyk05
Ja tam każdą cipkę bym wytarmosił. A jak Natalia wyglada Twoja?

Gość fanatyk05
A dasz je polizać?

Gość fanatyk05
Pokaż cipkę, bo musi być interesująca:)

Gość Spragniona orgazmu
fujjj, jak mozna miec owlosiona cipe!!!!!!!!!!!!! ja tam musze miec zawsze na 0, jak niew to wtedy nawet bym sie nie podniecila, nie mowiac co ogolona cipka robi z facetami....

Gość a facet też powinien mieć
ogolonego siusiaka?

nie musi być ogoona na 0 ale zadbana pownna byc zawsze, jak cała koieta

Gość jakiś facet
a właśnie , jak to jest z tym goleniem - jak często musisz sie golić bo ja codziennie rano - oczywiście na twarzy a kobietom na c.. szybko zarost odrasta? bo moja sie nie goli to nie wiem

Ja preferuję jednak futerko. Ładne, zadbane, przystrzyżone, nie za krótkie, nie za długie. Wargi to już inna sprawa, ważne żeby były różowiutkie ;)

Gość Spragniona orgazmu
Fajnie jak facet ma ogolonego bo lepiej sie robi loda, mi odrasta po okolo 2 dniach, ale najlepsza jest swiezo po goleniu... Czyli jednak nie lubicie takiej gladkiej co mozna lizac smacznie? :]

Ale większości tutaj chodzi o sam paseczek na górze a dół wygolony ;) a co do golenia jajek i penisa to jak najbardziej. ja golę

Gość a facet też powinien mieć
ja lubię taką jaką lubi kobieta

Gość Spragniona orgazmu
Paseczek hmmm, sama nie wiem..... A wy panowie macie tez na poczatku peniska wloski, ostatni moj chlopak tak mial i troche mi to bylo w niesamk przy glebokim.... to normalne? jak to z wami jest?

Gość jakiś facet
@Spragniona orgazmu ale liże sie środek a nie opakowanie - rozchylam wargo i zaczynam od rodzynka a później schodze niżej

gole go na zero, ale jak troche odrosna to tez jest ok, lubisz bac go gleboko calego do gardla ?

Gość poetta
gladziutkie i wilgotne najlepsze ! sluz pieniący sie w krzaczorach to nie dla mnie

Gość Spragniona orgazmu
Facet wiem, ale wciaz te wloski jakos tak dziwnie, nikt tam nie narzekal na moja gladka ale teraz to juz nie wiem co lepsze... Chiver jasne ze gleboko, ty jak minetke robisz to tylko na wierzchu? haha

Gość Elwira28
Ehh laski, takie idealne jestescie? Ja mam 28 lat i sie nigdy nie golilam na cipeczce i rzadko pod pachami i na nogah sie gole. Mam wielki brzuszek bo codziennie jem w mc lub kfc jak jade i wracam do pracy, a w domu wieczorem zawsze sobie zamawiam pizze i moi faceci mowi ,ze jestem sto razy lepsza od jakiś chudzinek z cipeczkami w paseczek. Moj obecny chlopak bardzo lubi robic i minetke bo mam cipke nieogolną tak samo jak ja mu loda bo tez sie nie goli. Jedyne co mu przeszkadza to to, ze mam male piersi i wzrost. To dziwne ale mam rozmiar B przy takim ogromnym brzuchu i nadwadze (waze 145kg przy wzroscie 170cm.) moj facet uwaza ze jestem troche za niska, ale bardzo kocha moj brzucho i sam zabiera mnie na wielkie uczty w kfc lub mc. ludzie sie na nas troche dziwnie gapia bo on taki chudziutki, a ja sie nie mieszcze na krzesle. Ale bardzo mnie kocha ze wzgledu na nadwage i nieogolona cipke nogi i pachy.

nie pytam czy robisz tylko czy lubisz, odbiegne od tematu, lubicie byc brane od tylu na stojaco wypiete tyeczkiem ?