Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie potrafie

Nie wiem

Polecane posty

Gość Nie potrafie

Nie potrafie od niego odejsc. To jest silniejsze ode mnie. Tyle czasu spedzilam na przygotowaniach do swiat, a on znow niezadowolony. Mamy dziecko, slubu nie mamy, nie mam z kim porozmawiac nawet.

Gość Nie potrafie
Nigdy nic mu sie nie podobalo. To zle, tamto zle, wszystko zle robie. Wyprowadzilam sie do rodzicow, to latal, zapewnial ze kocha, ze juz wszystko dobrze bedzie. Dalam szanse. Jest chorobliwie zazdrosny, nic nie moge zrobic, gdzie nie pojde to pytania "pewnie kogos spotkalas", nawet jak do pracy ide to na pewno "koledzy mnie ruchaja". Nie wiem, cos jest ze mna nie tak to na pewno. Tylko jak go zostawiac?

Znam taki związek bardzo dobrze.Sama miałam takie piekło ale kilka tygodni temu odeszłam.Z własnego doświadczenia powiem Ci,że będzie tylko gorzej a Ty zaczniesz stawać się wrakiem człowieka.Zostaw go.To jest typowy przykład "wampira energetycznego",który Tobą steruje jak marionetką.Bedzie Cię wyzywał,wbijał w poczucie winy,wieczne fochy,wieczne teksty o tym jak musi się za Ciebie wstydzić i jaka jesteś rozczarowująca.Mówi tak,bo sam ma niską samoocenę(chociaż będzie Ci wpierał,że jest wspaniały a Ty do dupy) i zrobi wszystko,żebyś Ty miała tak samo niską i go właśnie nie zostawiła...Związek jednak powinien być czymś wspaniałym dla obu stron.Dawać milość,szacunek,bliskość i uśmiech każdego dnia.Powinnaś rozkwitać przy facecie a nie usychać...On widzi,że jesteś słaba dlatego mówi o chęci zmian a Ty nadal pozwalasz mu się ranić(poza tym TY kochasz).Sama taka byłam ale powinnaś odejść bo on będzie coraz gorszy.