Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pety

Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość pety

Spoznia mi sie okres 6 dzien i czuje jakby wgl mial nie nadejsc Prawie zaczełam się kochać ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia lecz po 10s powiedzialam mu ze sie boje tak i przerwaliśmy... dodam ze nie było żadnego wytrysku... Bardzo sie stresuje...spać nie moge... czy to może być ciąża??

Gość pety
Pomożecie??;/

preejukat może zawierać plemniki to raz dwa równie dobrze zmiana pogody może na ciebie wpływać że się okres spóźnia. trzy okres może występować do 3 dnia ciąży więc to kiepski wyznacznik czy jesteś czy nie w ciąży.

Gość nie mam nicka
zrob test i po problemie :P

Gość pety
Tez właśnie myślałam nad testem Ale jeszcze sie mi nigdy tak nie spoznial ;/ chłopak mówi, że to od pogody lub tego stresu się mi tak spóźnia i żebym się nie martwiła bo ryzyko ciąży jest znikome Ale mimo to ciągle o tym mysle...i się boje mam dopiero 17 lat.;/

Gość nie mam nicka
twoj facet ma duzo racji. najlepiej bedzie jak pojdziesz po tabletki do gina . pozdro ;)

Gość preejakulat niby zawiera
plemniki które nie są w stanie zapłodnić (inne ph itp) ale różnie może być, mądra jesteś, ze bez zabezpieczenia w ogóle dałaś chwilę chociaż stres może to napędzać, kup sobie test lepiej, uspokoisz się bo szanse są bardzo nikłe

Gość preejakulat niby zawiera
i w życiu nie bierz hormonów bez uprzednich badań, najpierw niech da skierowanie na krew, spradzi czy na pewno masz wszystko ok i dopiero dobierać tabletki propaguje się takie łażenie i wciskanie nastolatkom hormonów na chybił trafił a potem problemy mogą być. ingerowanie w gospodarkę hormonalną to nie jest zabawa