Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0912

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ja0912

Żeby w 3. miesiącu ciąży (9. tydzień) wychodził nadal test ciążowy negatywny? Zrobiłam trzy testy i wszystkie negatywne. Czy to w ogóle możliwe?

Gość hmm, albo lipne testy
ale jak trzy to raczej mało prawdopodobne bo pewnie różnych firm brałaś a ciąże gin potwierdził? bo dziwne, że nie jest ta substancja wykrywana a 2-3 miesiąc ma najwyższą wartość więc nawet kiepsko czuły test by wykrył...idź do innego gina (różne rzeczy słyszałam, nieraz lepiej się upewnić u 2-3) a może brałaś testy owulacyjne?:D

Gość HBERGERGHDEGDS
10 testow- negatywne (4-5tc) w 1szej ciąży 4 testy negatywne w 9-11tc -później miałam pewność lekarza

Gość ja0912
Nie, zwykłe testy ciążowe płytkowe ;p i tak, różnych firm. Do ginekologa idę w piątek dopiero... Po raz pierwszy. Nie wiem na 100 procent czy jestem w ciąży. Po prostu zaczęły mi się pojawiać różne objawy, stosunek miałam na początku listopada, potem pojawiło mi się krwawienie normalnie tylko o wiele słabsze, a miesiąc później już normalne. Ale objawy mam typowo ciążowe, boli mnie macica i tak się jakby odrobinę powiększyła, piersi mnie bolą, zrobiły się baardzo wrażliwe a brodawki zbrązowiały i zrobiły się wokół nich takie małe grudki. No i ogólnie mam zawroty głowy, bóle pleców, jestem prawie pewna że to ciąża ;)

Gość Między 8 a 10tc
jest najwyższa wartość hormonu, potem już tylko spada a test ma czułość 25 więc to dziwne.

Gość ja0912
HBERGERGHDEGDS aż 4?? No to mam już pewność :)

Gość ja0912
HBERGERGHDEGDS a skąd miałaś pewność po tych wszystkich testach że jednak jesteś w ciąży (skoro poszłaś do lekarza)? Jakie miałaś objawy, pewnie brak miesiączki i coś jeszcze? Chyba że to była tylko taka wizyta kontrolna? :p