Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gromada owiec

Lans na facebooku

Polecane posty

Gość gromada owiec

Lansujecie się na facebooku? Macie profile publiczne?

Gość DalidaLalal
Ja mam.i mam ponad 500znajomych, bo lubię ich gromadzić, ale w sumie mało mam wpisów własnych...

ja prowadze lans na nk....mam fotki z beemka...w nowo zakupionym campingu..wklejam te foti bo wiem ze je oglada szmata mojego ex..jak tylko wstawie to zaraz mam albo z dupy esemeski albo gluche telefony ...mnie to smieszy jak jej zal dupe sciska....bo ja wlasciwie oplywam w dostatku a ja czeka rozwodzik z jej mezusiem,-rogacizna i wyprowadzka na zapadla wies w ktorej moj ex wynajmuje jeden pooj od swojej siostry...:) :)

Gość Faeces Book
mam w dupie feaeces booka i wszystkich jego użytkowników razem ze słitaśnymi fociami, dziubkami, hipserskimi zdjęciami typu retro a nawet vintage oraz innych oryginalnych i niepowtarzalnych jak żadne inne zdjęc

Nie zrozumiałem tego co napisałaś. Ogólnie myślisz że warto przejmować się ex? nie lepiej znaleźć sobie innego faceta niż pozować przed jego obecną lafiryndą? Młoda jesteś... szkoda czasu na takie gry.

eee....pewnie ze szkoda czasu i ja sie nim nie zajmuje ani nim ani nia......mam faceta od prawie 4 lat...no ale kontakt zawzze jakis jest bo rozwod byl ze mna a nie z dziecmi...i tu ich boli....

Gość anna rita ja :)
miauczydelo Dorosła kobieta która ma dorosła córke, i taka padlina umysłowa niczym 16latka :o masakra jak ludzie potrafią skonczyć..

Twierdzisz, że się nimi nie zajmujesz, a twój 1 wpis w tym temacie to totalne zaprzeczenie tego o czym piszesz, chyba jesteś nawalona- mam takie wrażenie :D

smieszy mnie ...ten ruch......ja fote...oni telefonik...ja urlop oni gluche telefony....sprzezenie zwrotne ..kurna...

Mam profil, a w nim dwa zdjęcia - z czasów szkolnych i aktualne. Mam również zdjęcie psa i kota. Nie mam zdjęć domu, samochodu, z wakacji - po co kusić złodzieja? Nie mam zaznaczonego statusu związku - a po co mój ex ma wiedzieć, co się ze mną dzieje? Nie mam swoich zdjęć - w sensie wykonanych przeze mnie - po co dawać FB prawo do sprzedaży ich? Nie mam komentarzy których mogłabym się wstydzić - a co, jeśli potencjalny pracodawca poszuka mojego profilu?

Gość kjjfdff
Yhm myslisz że oni siedzą posrani by zobaczyc jakiegoś 10l graciaka, i to, iż ty myslisz że "opływasz" w dostatku, ale tu ludzie są śmieszni. BTW widziałam tu zdjecia twojego kiczowatego samochodu cempingowego, z namalowanym kwiatuszkami na starych szafkach, kobieto wrzuć na dystans.

Gość ehdshdfshbxd
Ja nie daje prawdziwego nazwiska i mam kogo chce wiec taki potencjalny pracodawca moze mnie cmoknąć

ocho.......jak to sie stalo ze zapamietales kreseczko fotki ktore wstawialm? he? zainteresowany widze jestes bardzo.....zal dupke scisa kiedy w swoim zyciu nie masz sie czym pochwalic cio? :)

Gość jkfugg
nie ma takiego czegos to tylko ,jakies fikcyjne przyjaznie

ja nie mam fb...a na nk mam swoje nazwisko panienskie wiec rowniez potencjalny pracodawca mnie nie znajdzie ...wlasciwie mam juz pracodawce osobistego wiec nikt mnie nie bedzie szukal na portalach

Gość kjjfdff
Nie każdy jest tak pusty by w tak żenujący sposób się zachowywać. I twoje mniemanie o sobie wzbudza litość, nie masz się czym chwalić a piszesz jakby kazdy miał ci zazdrościć.

"cio" :classic_cool: jak dobrze że moja matka tak się nie błażni NIO :)

Gość kjjfdff
miauczydelo Żałosna porzucona frustratka.

Gość kolonijna
Lansują sie małolaty, ludzie majacy już ustatkowane życie, tego nie robia bo nic nie muszą udowadniać.

wpisz sobie sutasz w google...wszak on nie gryzie...kupilam rowniez sutarzowe ale czarne..piekne dlugie...nic wiecej do sukienki nie potrzeba.... ROWNIEZ ZYCZE CI SZAMPANSKIEJ ZABAWY! i DO SIEGO ROKU!!!!!!