Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamammamamam

Kocham samotnosc .

Polecane posty

Gość mamamamamammamamam

mAM MEZA I dziecko i nie potrzebuje wiecej towarzystwa. wrecz inni ludzie mnie draznia. Nigdzie nie chodze do ludzi bo noe lubie.

Gość mamamamamammamamam
I do tego mam jeszcze maly problem. Objawia się to głównie wydzielaniem gazów, nad którymi nie panuję. Denerwuje mnie, że niektórych to śmieszy. Wiadomo, od czasu do czasu każdemu sie zdarzy puścic przysłowiowego bąka, ale osobie która męczy się tak bez przerwy wcale nie jest do śmiechu. W bardzo wielu sytuacjach to utrudnia życie i często ratowanie sie poczuciem humoru już nie wystarcza. W moim przypadku stało się to jedną z przyczyn depresji i stanów lękowych np. w autobusie, w klasie czy na sali wykładowej. Miałam gastroskopie, badanie na helikobakter, brałam różne leki m.in.silimarol, espumisan,renie, - nic to nie dało.Każdy lekarz tylko odsyłał do innego specjalisty, albo wyśmiewał problem! W niewielkim stopniu pomogła mieszanka ziół od bonifratów (trzeba dużo cierpliwości).Byłam nawet u znachorki. W koncu poprostu przyzwyczaiłam sie, że tak już zostanie. Pracuję nad poczuciem humoru. Powodzenia w walce z megabąkiem, ja wywiesiłam białą flagę.

Gość fdjso
To pewnie przez to pierdzenie nie masz znajomych a oszukujesz się, że ich nie potrzebujesz :o

Gość mamamamamammamamam
o pierdzeniu to nie ja.

Gość mamamamamammamamam
nikt niue ma tak jak ja,.