Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły chłopak który czuje

Koniec przed samymi świętami?

Polecane posty

Cześć, Mam na imię Piotrek (24 lata). W sierpniu poznałem świetną dziewczynę, kuzynkę dobrego kumpla. Nie miała z kim iść na wesele wiec poprosiła mnie. Dobrze się bawiliśmy i ogólnie myślę ze dobrze się dogadywaliśmy. Utrzymywaliśmy ze sobą kontakt sms-owy no bo trochę daleko od siebie mieszkamy. Później znowu zaprosiła mnie na wesele i było podobnie. Pisaliśmy do siebie codziennie. Widywaliśmy się tak średnio 1 albo 2 razy w miesiącu przez dzielącą nas odległość. Naprawdę świetna dziewczyna, nie przesadzam, pierwszy raz kogoś takiego jak Ona spotkałem. Jest śliczna, ale nawet nie o to chodzi ma wspaniały charakter. Wszystko było super.. aż do moment gdy zaczęły zbliżać się święta. Kontakt z jej strony jakby ustawał. Zapytałem czy jest na mnie zła, czy coś źle zrobiłem ale stwierdziła że to przez zmęczenie. Kupiłem dla mniej prezent na święta z nadzieją ze mnie zaprosi. Ale nic z tego.... Myślałem ze mnie traktuje poważnie no ale wtedy by mnie zaprosiła. Jest mi przykro ale nie chce się jej narzucać. Jednocześnie nie chce rezygnować bo Ona jest świetna. No i właśnie co teraz? Co zrobić? Od kumpla wiem że w święta poszła na imprezę z koleżankami... Mieliśmy razem iść na sylwestra, ale napisała mi że już niema miejsc. Może jakaś kobieta mi coś poradzi, albo nie wiem, nie mam z kim za bardzo o takich rzeczach pogadać...

Gość przepraszactrzebaumiec
Yo facet zaprasza nie kobieta. jak miałes prezent trzeba było jej go dac, isc do domu jak facet zapukac i go weczyc. Chyba czekała na meska dojrzała postawe. Co do sylwetra to samo, kobieta ma ciebie zapraszac? to tak jakby jajko mowilo do kury znies mnie, to kura znosi jajka itp. Sa pewne rzeczy ktore sa trwałe i nie nalezy ich zmieniac. Wiec nie rozumiem twojego pytania. Tajemnice danej oosby sa jej tajemnicami tak smao rzeczy osobiste i jej zycie, zaden kochajacy facet nie ujawnia tego ani nie wystawia dla osob innych obychc czy rodizny. Dba oto aby to jego dziewczyna dobrze sie bawila, ja zabawia, to dla niej nabija sie z kumpli rodziny, nigdy odwrotnie I masz juz odpowiedz meska

Gość dikjsd
Sprawa jest jasna. Dziewczyna czekała, czekała i nic nie ruszyło z miejsca. Znudziła się, rozczarowała. Ile można ciągnąć takie coś? Przyjaźń,koleżeństwo, czy coś więcej?

Gość adamouythj
dupa z cb nie facet.trzeba było jechac do niej a nie czekac jak ci ją inny sprzątnie sprzed nosa

Macie panowie rację, fuck... spieprzyłem sprawę jak młody. Tylko, że jak myślicie? da się coś jeszcze zrobić?

chyba się pomyliłeś z tym linkiem

jak poszla z kolezankami , to chyba nie tak zle.Bierz prezent w garsc , kwiaty i szampan w druga i staw sie w drzwiach wieczorem . Jesli podziekuje -trudno .Takie jest zycie. Ale do odwaznych swiat przeciez nalezy .Walcz dopoki nie dostaniesz wyrazniej informacji -Nie .

Nic sie nie pomyliłam inwilacja komorki patolofia slyszy co sie u mnie w domu dzieje i ma ubaw..po to facet jedzie na 2 koniec siwtata?:O wstydu nie masz, zmienic sie na znow normlanego nie masz checi i ty publicznie mowisz ze kochasz milosc to decyzja ze czynie tak by to ona byla szczesliwa. A nie ze kazdemu bylekomu sprzedaje jej prywtanosc i miejsce.

Są święta i nie każdy chce mieć niespodziewanego gościa.Też trzeba wziąć to pod uwagę...Poza tym ona pewnie Ciebie traktowała tylko i wyłącznie jako kolegę na wesele i tyle.Kilka spotkań i myślałeś,że ciągle ona Ciebie będzie zapraszała?Że zaprosi tu,że zaprosi tam?Moim zdaniem ma Cię w nosie a Ty się za mocno nastawiłeś na coś więcej.

Na te wesela Ona zapraszała no bo to było z jej rodziny, każde inne spotkanie ja inicjowałem, zapraszałem, wymyślałem, organizowałem, jechałem...

prawda jest taka, ze dojrzły facet wie ze jak cos zle zrobi to idzie do niej i romzwwia a gowniarz idzie sie nachlac idzie do rodizny itp swieta to czas gdzie kazdy jest w domu, i czas dla ukochanych osob on widac niedojrzal ani do zwiakzu ani do roi faceta bo rola faceta to rola ktora trzeba znac ale trzeba byc dojrzalym

Poprosiłem o poradę a widzę, że koleżanka tylko oceniać umie i jechać... nie jest to tak całkiem proste choćby dla tego że ona ma poważnie chorą mamę i to też ma wpływ na to czy mogę jechać czy nie...

No okey.Ty organizowałeś te spotkania ale sam widzisz.To było zaledwie kilka spotkań.Prawdopodobnie ona nie chce z Tobą związku-jesteś tylko kolegą i tyle.Jakoś nie szuka ciągle kontaktu,nie chce się częściej spotykać a przecież dla chcącego nic trudnego...Związki na odległość są bardzo trudne do utrzymania,potrzeba chęci dużych dwóch stron.Tutaj nawet nie było związku tylko luźna znajomość.

Jeśli jest tak jak piszesz tzn że w ogóle nie mam pojęcia o dziewczynach i nie wiem kiedy im zależy a kiedy nie... a wydawało się, że jej zależy...

Gość 120188131313
dziewczyny do końca nikt nie zrozumie. Trzeba wziąć poprawkę na to że kobiety nie są bezpośrednie -ciezko to opisać. Dają znaki a potem zaprzeczają, nie są zainteresowane a jednak są bla bla bla

Gość ewusikaika
ale takie są fakty, dorosły człowiek wie, ze kazda krytyka jest konstruktywna. Tobie powinno zalezec na ochronie jej osoby, jej prywatnosci. I faktem jest, że jak facet przyjzdza do kobiety to po to aby to jej czas umili, ją rozbawiac, z nia byc. A takie cos jak swieta rozne okazje to pierwszy leci do niej, bo ona wazna dla niego, to normalne zachowanie. Co ma chora mama do niej? mam pewnie lezy w innej czesci domu. Gorzej jakby ona była chora.

Gość ewusikaika
paranoja jest to, ze piszesz ze nie chcesz sie jej narzuac a łamiesz jej prywtanosc od dosc dawna i nie ma tu ani przeprosin slownych ani zmiany postepowania Podgladanie, podslich telefonu i komputera itp. Ty masz na głowe czy jak? skoro jest swietna to chronisz ja, jej osobe i prywtanosc. Jej tajemnice sprawy.

Jakie podglądnie itd????? ku*** nic takiego nie robię i nie robiłem. Czytać ze zrozumieniem !

A co do chorej mamy to jest na rzeczy, że ona wymaga dużo opieki itd wchodzenie w szczegóły jest zbędne.

no i co ma wspólnego wątek " Boję się spotkania z gościem z internetu, kto da porady ????" z moją sprawą, ktoś bezmyślnie wkleił link a niektórzy nie rozumieją tego co czytają i wypisują jakieś bzdury

Gość mala pani
Eleni napisala Ci Co powinienes zrobic .Uwazam ,ze jest do dobry pomysl .Powodzenia zycze .

Gość Bella ze Zmierzchu
Jeżeli " mężczyzna " stosuje takie metody inwigilacji jak podsłuch w telefonie , śledzenie przez internet , jeszcze angażuje do tego obcych ludzi , to faktycznie jest on w stanie zapewnić jej big poczucie bezpieczeństwa:-) I jak tu można w dzisiejszych czasach komuś zaufać???

Gość Koniec zmierzchu
Tak się nie traktuje człowieka na którym nam podobno zależy...

Gość Jeżeli on jest tak
częstym klientem sklepów dedektywistycznych to może jest agentem FBI???