Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

prawiczek

Polecane posty

Gość ontakion
Albo jak nie masz dziewczyny i nie zamierzasz To raczej stojacy kutas i wysokie libido Ci nie potrzebne

chociaż wiem, że od sprawności seksualnej, do tego żeby mieć dziewczynę, droga daleka. Ale chociaż będzie jakaś nadzieja.

Gość kremówka na deser
opa prawik style :classic_cool: :D :D

Gość ontakion
Raczej w stresie to ty zyjesz Bo uwazasz siebie za kogos nienormalnego i skrywasz tajemnice i boisz sie co ludzie pomysla jak sie dowiedza o tym ze jestes prawiczkiem

jakie tajemnice? Przecież nie będę chodził po mieście i rozpowiadał o tym, że jestem prawiczkiem, bo po co. Po prostu w tym wieku jest to może nie tyle nienormalne, co nienaturalne, bo jednak każdy wiek ma swoje prawa.

Gość ontakion
A mysle ze jak bys stanal na srodku rynku i krzyknal jestem prawiczkiem to pomoglo by Ci Mysle ze masz problem z tym ze jestes prawiczkiem i jesli z tym sie nie pogodzisz to ten ciezar ktory nosisz nie spadnie tak latwo Tak wlasnie mysle ze ten ciezar przygniata Twojego Ptaka

Gość kurczak pindol
ja jestem prawiczkiem, szukam chetnej ktora spedzi ze mna noc obfita w sex i wszystkie mozliwe zabawy lozkowe, nie strasze nikogo wygladem, jestem mily i zadbany, mam 23 lata, jestem wybrendy co do wygladu dziewczyn, moge dojechac do chetnej na terenie calej polski bo mam akurat 2 tygodnie urlopu, jak jest jakas zainteresowana moja osoba niech sie odezwie, pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

Gość poszukaj sobie pracy albo zaję
To nie kwestia twojego braku doświadczenia cię krępuje a niska samoocena Znajomy "dymał" co się tylko dało za młodu to teraz wyzywa wszystkie dziewczyny od szmat, bo nie potrafił poukładanej kobiety do siebie przyciągnąć. A do tego prawictwa sie nie przyznawaj bo i tak w tym wieku jak nie powiesz to się dziewczyna nie połapie.