Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalakakakakaka

Pytania do samotnych kobiet po 30...

Polecane posty

Gość lalalalakakakakaka

Może moje pytania są głupie, ale chciałam Was prosić o szczere odpowiedzi. 1. Czy w tym momencie byłabyś w stanie zrobić więcej, by zdobyć faceta, który Ci sie podoba niż jeszcze 5 lat temu, czy raczej odwrotnie? 2. Czy zdarzyło Ci się podrywać zajętego faceta? 3. Czy zdarzyło Ci się podrywać meża koleżanki -jeśli tak, to dlaczego? 4. Czy odbiłabyś koleżance faceta/męża, gdybyś się zakochała i miała taką możliwość? Dziękuję :-)

Gość dfelllala
1 tak samo (czyli niewiele) 2 nie 3 nie! 4 absolutnie nie

Gość dfelllala
ad. 5 mam wieksze wymagania niz kiedys

Gość kaballah
1. Tyle samo albo mniej 2. Tak, ale nie wiedzialam, ze jest zajety. Jak sie dowiedzialam, odpuscilam 3 Nie 4. Mialam taka mozliwosc, ale nie skorzystalam i nie zamierzam w przyszlosci

Gość antoninaaa355
1.jestem w stanie zrobić jeszcze mniej,bo sądzę ,że skórka nie warta wyprawki,a żyje mi się samej całkiem nieźle, 2.kiedyś tak,teraz nie 3.nie,ale on podrywał mnie.Biedny myślał,że jak sama,to zdesperowana i spragniona sexu :D 4.nie

Gość stara panna 28.......
1. Czy w tym momencie byłabyś w stanie zrobić więcej, by zdobyć faceta, który Ci sie podoba niż jeszcze 5 lat temu, czy raczej odwrotnie? NIE BO DOBRZE MI SIE ZYJE BEZ FACETA. 2. Czy zdarzyło Ci się podrywać zajętego faceta? NIE, NIE PODRYWAM FACETOW RACZEJ, UWAZAM ZE ONI POWINNI ZABIEGAC. 3. Czy zdarzyło Ci się podrywać meża koleżanki -jeśli tak, to dlaczego? HAHAH NIE BO TO OBRZYDLIWE. 4. Czy odbiłabyś koleżance faceta/męża, gdybyś się zakochała i miała taką możliwość? NIE BO NA CZYMIMS NIESZCZESCIU SIE SZCZESCIA NIE ZBUDUJE I TAK.

Gość 29 lat,do niedawna singielka
1. Próbowałam, ale potem doszłam do wniosku, że wtedy facet się przyzwyczaja, że to kobieta się stara. Lepiej go kusić, ale to on musi "zdobywać". 2. Mój obecny był zajęty jak go poznałam. Rozmawiałam z nim, jak z kolegą, nie sądziłam, że to się tak rozwinie. Kiedy poczułam coś więcej, mimo wszystko czekałam, jaką podejmie decyzję i związałam się z wolnym. 3. Żonaci mnie nie interesują. Nawet jakby to oni mnie podrywali. 4. Nigdy nie lubiłam i nie umiałam odbijać komuś faceta. Nie lubię tłumów wokół mojego mężczyzny.

Gość dfelllala
ps. nie jestem singielka (w nieformalnym zwiazku od 1,5roku) meczyzna powinien zdobywac kobiete, nie na odwrot

Gość kazusela karusela
1.tak 2. nie umyślenie moze 3. nie umyślnie moze aczkolwiek z przewaga na nie 4. nigdy

Gość jak facet ma zdobywać kobietę
to nic dziwnego, że jesteście same.

Gość dfelllala
nie jestem singielka i rowniez jedna z dziewczyn powyzej:p (pytanie jest do singielek)

Gość jeszcze po 30:)
4x nie a wymagania faktycznie z wiekiem są większe,ale nie ma sensu obniżać poprzeczki:P wystarczy ze widzę,na co się godzą koleżanki w związkach,ale to nie moja sprawa,jesli im to odpowiada to i mi git;)

Gość fajka za fajką
1. nie 2. nie 3. nie 4. gdyby to nie była bardzo bliska kolezanka to chłopaka owszem - o ile byłabym w nim bardzo zakochana. Męża nigdy