Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma mia 123

O co chodzi temu facetowi ?

Polecane posty

Gość mamma mia 123

Pewnego dnia, spotkalam sie ze znajomym i sie calowalismy w pubie po alkoholu... Koles po jakims czasie sie zleknal i uciekl z pubu. Wydaje mi sie ze dlatego ze jego kolega to widzial i bylo mu wstyd badz bo musial isc do pracy rano. Nie wiedzialam co myslec, wiec po 2 dniach napisalam do niego ze ja sobie nic z tego nie robie. I ze mam nadzieje ze nie jest zły. ( Bo to ja zainicjowalam ten pocalunek ale on dlugo kontynuowal) Tydzien sie nie odzywal i u krywal az w koncu sie odezwal i napisal ze nie jest zly i ma nadzieje ze mialam dobre swieta. Se mysle kurde taa mialam dobre myslac czemu sie nie odzywa, Myslice ze poiwnnam byc teraz na niego zla i go olewac ? Generalnie ten moj znajomy ma dziewczyne, ale jest mna zainteresowany od dlugiego czasu i ciagle jak sie spotykamy to cos robimy i sobie zartujemy na tematy seksualne tez, typu ze moglibysmy sie pocalowac i on to ciagle zaczyna i mowi ze on wie ze ja bym nie chciala. Juz nic nie rozumiem go. Moze jednak powinnam byc zla ze sie przez tydzien nei odzywal...w koncu to znajomy.

Gość mamma mia 123
moze ktos mi powie o co chodzi ???

Gość mamma mia 123
Nikt ? Ach i samam ma sie domyslac... :/

Gość koturnom nie
daj sobie z nim spokój. Skoro uciekł od Ciebie i się nie odzywał przez tydzień to znaczy że chce Cię unikać chyba, co? :/

Gość mamma mia 123
no ale teraz sie odezwał.... wiec jak unikac ?

Gość No OK 2223
Laska, zrób jak uważasz. Ale jesteś żałosna

Gość No OK 2223
A jednak coś Ci jeszcze dopiszę, bo takie tematy strasznie mnie wkurzają. Kobiety są jednak tępe i przykro mi to mówić bo sama nią jestem. Jak facet napisał Ci że ma nadzieję że mialaś udane święta to miał to właśnie na myśli. Pytałaś czy się czy był na Ciebie zły, napisał że nie i to pewnie właśnie miał na myśli. Czy do jasnej cholery kobiety zawsze muszą doszukiwać się jakiegoś ukrytego sensu? a teraz zastanawianie się jak to rozegrać... czy być złą czy nie być, udawać nie udawać? no po prostu baby są jakieś tępe...

Gość mamma mia 123
No tylko jas mu napisalam ta wioadomosc 5 dni temu , jeszce przed swietami a on mi odpisal po siwetach, troche dlugo jak na odpowiedz czy jestes zly aze cie pocalowalam czy nie ? I dlaczego mowisz ze jestem tepa, skoro sie pytam to znaczy ze nie wiem albo ni ejestem pewna.... Pytanoe sie kogo so co s to pierwszy stopien do sukcesu.. a nie siedzenie w skorupie i zastanwianie sie, a ze sie nier spytam bo mnie ktos wyzwie/ Dlatego oczekuje odpowiedzi i pomocy tutaj.

Gość melissssssssssa
kobie za duzo kombinujesz!!!!!!! to jest FACET!!!!! prosty tok myslenia jak budowa cepa. na twoim miejscu jesli mialabym na niego ochote to nie wydurnialabym sie z jakims obrazaniem bo sobie pomysli ze jestes pierdolnieta i ucieknie. kokietuj go ale nie badz nachalna bo trzeba miec swoja godnisc prawda??

Gość mamma mia 123
Czyli powinnam go olac poki co i poczekac az laskawy pan sie odezwie za jakis czas... Rozumiem ? I jak laskawy pan stwierdzi ze chce sie spotkac, ale teraz cel spotkania jest juz chyba jasny buzi buzi i te sprawy...