Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz.........

Kto gra w CS pomóżcie...

Polecane posty

Gość xyz.........

Szlag mnie trafia bo nie wiem do kogo strzelać, latam po tej mapie w sumie bezcelowo dopóki mnie nie zabiją albo próbuje strzelać i bardzo często okazuje sie że strzelam do swoich. Skąd mam wiedzieć do kogo strzelać? Na necie jest pełno wyjaśnień typu - Counter Terrorist noszą maski a Terrorist nie pozatym mają jaśniejsze stroje, ale tam przecież nie ma czasu na zastanowienie sie jaki to strój, poza tym jak ktoś jest daleko to już w ogole tego nie widać. Nie ogarniam, kto pomoże...?

Gość zakładam, że jesteś
kobietą (w sumie forum dla kobiet), a kobiety się nadają jedynie do garów. Wypad do kuchni!!!!!!!!!

Gość xyz.........
A co to ma do rzeczy kim jestem, rozumiem że Ty jesteś kobietą (bo to forum dla kobiet) więc dlaczego nie jesteś w kuchni?

Gość ghvdrtc
to dlaczego w to grasz? :) zagraj w cos innego, moze najpierw w call of duty, ale wolfensteina jesli chcesz sobie postrzelac :)

Gość xyz.........
Tylko że tu trzeba kupić grę a CS jest darmowa, nie kupię przecież gry gdzie może się okazać że tez mi nie pójdzie. To jak wytłumaczy ktoś?

Gość ladne imie
wolfensteina nie trzeba kupowac, w ogole jest sporo innych gier nie wymagajacych kupna :P a instrukcji poszukaj na forum CSa, jest ich tyle, ze na pewnoe znajdziesz przynajmniej 1 osobe, ktora ci to wytlumaczy

Gość xyz.........
Właśnie nikt nie chce pomóc, karzą szukać albo odpowiadają zdawkowo, lub nie odpisują.

Gość xyz.........
up...