Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcia21

szukam dziewczyny dla kumpla-toruń okolice

Polecane posty

Gość elcia21
domatorem to on nie jest :P trudno to okreslic... jest romantyczny ale i szalony, jest spokojny kiedy trzeba... a potrafi sie okreslic w odpowiednich sytuacjach . imprezuje.. nie ma wyboru bedąc z nami :P lubi sie wyszalec ale nie bedzie lazil po klubach gdzie tylko laski sie czaja zeby sie przeruchac.. wyjebane ma na łatwe dziewczyny. bardzo lubi zdobywac i sie starac

Gość elcia21
wygląd : brunet , (cholernie dba o zęby) , dobrze zbudowany(lubi dbac o swoj wygląd), wysoki, oczy .. cholera...:D chyba zielone , nie pali fajek!! pociagłą twarz z ladnie zarysowaną żuchwą no niewiem.. mi sie tam ogolnie on podoba:p ubranie:D tutuaj zawsze sa kłotnie to jest człowiek survivalu :D lubi luzno.. pozadnie.. solidnie najlepeij ciemno :P jakies bojacze, czarne koszulki bluzy.. :)

Gość elcia21
zadawajcie pytania.. postaram sie odpowiedziec:)

Gość kjhekf
A włosy? Dłuższe, kręcone, proste? A zarost?:D;) A on w ogóle kogoś szuka? W końcu jest jeszcze młody, ma dużo czasu na znalezienie stałej dziewczyny, teraz może się jeszcze wyszaleć, rozwijać itd;)

Gość elcia21
włosy to róznie.. przewaznie ok 3cm długosci ale po bokach wyszczyzone :) i proste no tak młody ae przydalaby mu sie jakas... poprstu widac ze tego potrzebuje.. a jemu dziewczyna w niczym nie przeszkodzi... :)

Gość kjhekf
A co studiuje, skoro mówisz, że to ścisłowiec?;)

Gość elcia21
o zaroscie zapomnialam :D goli zawsze wszystko :P podkreslam lubi dbac o sibie jak rzadko który xd

Gość kjhekf
Ja uwielbiam zarost, nawet brodę:D;)

Gość elcia21
studiuje razem z moim Programowanie i bazy danych

Gość kjhekf
Hmm... w sumie nie wiem co by tu teraz napisać.. To dziwne uczucie, gdy po drugiej stronie siedzi dziewczyna..;) Szkoda, że kolegi nie ma już obok;)

Gość elcia21
a no epiej jakby to on o sobie pisal :) no ale co ja poradze wyjawisz mi swoje imie i skąd jestes??

Gość kjhekf
A co to zmieni jak podam imię? Napisałam, że jestem z okolic Torunia, myślę, że to nie jest takie ważne skąd dokładnie;)

Gość elcia21
a chcesz moze ze mna pogadac na gadu albo cos?? albo podstawowe pytanie czy bylabys zainteresowana??

Gość Czy on czasem nie ma na imię
Piotr? A na nazwisko Cholew....

Gość kjhekf
Nie wiem czy byłabym zainteresowana, trudno coś stwierdzić na podstawie kilku suchych informacji. Najfajniej jest kogoś zobaczyć na żywo, spojrzeć i wyczuć czy nadaje się z nim na tej samej fali, czy nie;) Z Twojego opisu chłopak wydaje się fajny, ale wiadomo jak to jest, przyjaźnicie się i przedstawiasz go na podstawie własnych odczuć, a każdy interpretuje inaczej;)

Wow... dziewczyna szuka panny innemu facetowi. Szkoda, że ja nie miałem kogoś z taką empatią i zrozumieniem drugiej osoby w swoim życiu - nie skończyłbym osamotniony.

Gość kjhekf
A on wie o tym, że szukasz kogoś dla niego na Kafe?;)

Gość elcia21
nie wiem kto to piotr ale on napewno nim nie jest :P rozumiem cie doskonale.. co innego poznac samemu tą osobe :) wiesz jak ja na niego patrze pod katem ptencjalnego chłopaka to zmienilabym jego ubranie i to zeby byl troche bardziej otwarty z uczuciami . reszta jest spoko:D ciało jest w pip spoko:D

Gość elcia21
raczej nie wie ze tak szukam mu kogos :p dzis przeprowadzialam z nim rozmowę na temat dziweczyny mowil to co zawsze ze nie ma normalnych... nie moze takiej znalezc.. wiec mu zaproponowala ze ja poszukam.. zgodził sie .. :)

Gość elcia21
draker.. poprostu lubię go... to dobry chłopak..i nie moge patrzec jak kazdy z nas kogos ma a on nie

Gość kjhekf
A czemu zmieniłabyś mu ubranie? Ja np lubię takich niewymuskanych facetów, takich trochę niechlujnych, taki typ artysty:D;) Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. Taki, który wygląda, jakby mu nie zależało..

Gość elcia21
no on wlasnie tak wygląda xd takie jakby sie ubieral zeby tylko bylo mu cieplo i wygodnie :p moze mam gdzies foto poszukam :)

Gość kjhekf
A jakiej słucha muzyki..?:>

Gość kjhekf
No fotka byłaby mile widziana...;)

Gość elcia21
no nie byloby fer gdybym wstawila jego fote:p bylby zły :d raczej bardzo znow bym pod sufitem na barkach siedziala z 10 min :p wiec sie wole nie narazac :P co do muzyki to :rock, metal, i jakies ballady rockowe:) no i jego ukochana od niedawna xd Lindsey starling czy jakos tak skrzypaczka:D ktora jego ulubione utwory gra i do tego tanczy:D

Gość kjhekf
A reggae?;)

Gość elcia21
zadnego reggae :P zadnego hip hopu

Gość kjhekf
Hmm.. a w jaki sposób chciałaś mu kogoś tutaj znaleźć? Popisać z jakąś dziewczyną i dać jej jego nr gg, czy jak? Bo w sumie tak sobie piszemy, dowiedziałam się o nim trochę, ale nie wiem co teraz w związku z tym;)

Wydaje się być bardzo fajnym chłopakiem! I dobrej muzyki słucha :classic_cool:. Dziewczyny! Bierzcie świeże mięsko :D

Gość kjhekf
elcia21 - jesteś tam?:>