Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylkareka

jak oceniacie ten prezent?

Polecane posty

Gość motylkareka

cześć, powiedzcie tak obiektywnie - a nie czy konkretniej Wam spodobałby sie taki prezent, tzn moj chlopak na gwiazdke kupil mi recznik z wyhaftowanym moim imieniem. mi sie spodobalo, bo nigdy nie myslalam inaczej, podarunki w ogole sa mile, tym bardziej ze wiem ze jemu jest trudno,stara sie ale kompletnie nie umie robic zakupow, a jestem jego 1 dziewczyna,w dodatku powiedzialam mu jak pytal co chce-to juz oddzielna sytuacja naprawde chcial zebym pomogla a ja co moglam powiedziec to juz dostalam od niego wiec nie pomoglam, wolalam niespodzianke ;) (a bizuteria itd juz bylo.. a nie chcialam tez konkretnie dac jednej rzeczy bo nie mialam nic na mysli- wiec powiedzialam ze byle bylo praktyczne! nie lubie rzeczy bezfukncyjnych) z kolei na twarzach mojej rodziny, kolezanek (nie, nie głupich pustaków) rysuje się takie nie wiem, politowanie..mówią że to nietrafiony prezent dla dziewczyny. jak sądzicie?

Gość koturnom nie
nie no ręcznik dziewczynie? Mi byłoby głupio coś takiego kupić i dostać też ;)

Gość pappapappapaaooaoa
a ja mysle, ze fajny prezent

Gość dsre
Ja jestem kobietą i uważam że bardzo miły prezent :) jak Ci się podoba to sie nie przejmuj opinią innych

Gość motylkareka
Głupio dostać..no ok ale co mam zrobić teraz jak wiem że nie robi tego umyślnie to nie wiem..może zaczniemy tworzyć listy co byśmy chcieli i niech to bedzie do wykorzystania to juz moze lepsze niz niespodzianke :( wole wiedziec wczesniej ze dostane np kolczyki niz taka niespodzianke:( ja to go chyba bronie..ale kurcze mial dobre intencje...moje imie ladnymi literkami jest tak wyhaftowane. pisze tu bo potrzebowalam glosu obcych osob ktore nas nie znaja

Gość motylkareka
Tzn. tak nie jestem jakaś mało asertywna i jak ktoś powie nie wypada - to mi się to nie podoba itd. Chciałam wiedziec jak inne by to odebraly, i czy jego dobre checi i brak doswiadczenia(tak kilka razy do mnei dzwoni jak ma mi zrobic prezent:D) sa wg was okolicznosciami lagodzacymi?:D na pewno wolalabym zobaczyc nawet poraz 10 ale jakas symboliczna nawet bizuterie niz wielki recznik (mieciutki i imienny ale zawsze:D) ale z drugiej strony takie mialo byc praktycznie to jest :D ja jemu kupiłam krawat mamy po 20 lat

Gość koturnom nie
prezent nie jest górnych lotów ale chociaż się natrudził aby Twoje imię tam było ;) Możesz delikatnie zasugerować następnym razem co chciałabyś dostać skoro chłopak nie ma ręki do prezentów :)

Gość motylkareka
No też tak myśle..bo pomysły się jeszcze bardziej skurczą wiec wole juz sugerowac a niespodzianki miec od innych :D W sumie..to tylko prezenty...jakie nie byly liczy sa fakt a nawet wcale to tez by nei bylo wazne, po prostu jak ja kupuje cos komus to chodze wybieram patrze mysle...ale lubie to. on ma wyraznie problem , wiec lepiej powiem zawczasu. eh, wazne ze mnie tym prezentem nie obrazil, nie kupi na odwal a wrecz wiem ile czasu i energii bezskutecznie tracil wiec nic, Szczesliwego Nowego Roku zycze:))