Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minecraft gra

chcę kupić dziecku grę minecreft, jest to w ogóle na płycie? jak to kupić?

Polecane posty

Gość minecraft gra

szukam w necie, na allegro ale tam same jakieś kody do sprzedania, nic z tego nie rozumiem, może mi ktoś to wyjaśnić jak blondynce?

Gość worekodbutów
to nie jest na płytce to jest gra internetowa

Gość minecraft gra
aha, no to nieźle, to jak mogę mu to zainstalować, nabyć, zdobyć, no nie wiem, co mam zrobić, żeby mógł sobie w to grać?

to nie jest na płytce to jest gra internetowa WoW to tez gra internetowa a mimo to jest na plycie po prostu dostajesz kod gry po uwczesnym zakupieniu, po czym pewnie wpisujesz go na strone producenta i ci sie gra sciaga, tak mysle

Gość giiiii
zapytaj syna ocb :classic_cool:

Gość minecraft gra
dziecko ma 6 lat no i chce sobie pograć, nie wiem jak długo będzie grało ale jak mu się podoba to niech spróbuje, a te kody czy co to tam to gdzie można kupić, to jest to z allegro? tak jest rozpiętość cenowa od 2 zł do 150 zł i nie wiem co jest "dobre"

Czy dziecko już w to grało? Jak nie to ściganij mu pirata a też się będzie cieszyło :) i ile dzieciak ma lat?

Czy dziecko już w to grało? Jak nie to ściganij mu pirata a też się będzie cieszyło i ile dzieciak ma lat? dokaldnie ta gra jest glownie do grania przez internet, ale w SINGLE tez mozna zagrac chocby na "piracie a skad sie dowiedzial o tej grze? jak od znajomych to moze sie niech dowie co i jak?

Gość minecraft gra
6 lat, mąż tego szuka po necie ale póki co nie znalazł żeby sobie ściągnąć

Gość minecraft gra
od innego dziecka ale teraz nie ma z nim kontaktu

Gość PanParówka
nie kupuj tego dziecko ta gra jest grozna twoj syn moze od tego zachorowac !!

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
Ale pierd... jak zawsz Minecraft to gra którą pobierasz ma zaledwie kilka MB. A kody które sprzedają to dodatki. Nie musisz nic kupować by grać. Musisz wydać coś z 5pln by móc zapisywać grę. A te kody co sprzedają pozwalają od razu przebić się na wyższy lewel zrobić więcej jednego dnia itd

Ale pierd... jak zawsz Minecraft to gra którą pobierasz ma zaledwie kilka MB. A kody które sprzedają to dodatki. Nie musisz nic kupować by grać. Musisz wydać coś z 5pln by móc zapisywać grę. A te kody co sprzedają pozwalają od razu przebić się na wyższy lewel zrobić więcej jednego dnia itd to jest czlowiek ktoryw zawsze pier.. od rzeczy minecraft (oryginal) jest gra platna, nie ma za darmo na piracie mozesz grac tylko na pirackich serwerach (hamachi) czy cos takiego nie sluchaj tego tluka, ale sciagnij z linka ktory ci podalam tam jest SINGLE, mozna juz cos pograc

Gość minecraft gra
dzięki, przekażę mężowi i niech poszuka :) bardzo dziękuję!

ech jak mnie masz wyzywać miej podstawy Podałeś zwykłego minecrafta 1.3.2. Podobnie jak ja. Nie ma oryginała nie oryginała. Jest nawet na androida. Gdzie niby chciałbyś tą grę kupić? A to gdzie możesz grać zależy od loginu. A potem na danym serwerze możesz dokupywać upy.

bez płacenia można jw wszystko poza save. Czyli zaczyna grę od nowa. Ale to jak każda gra internetowa namawianie do płacenia.

bez płacenia można jw wszystko poza save. Czyli zaczyna grę od nowa. Ale to jak każda gra internetowa namawianie do płacenia. w tym momencie powtarzasz wszytko co pisalam to nie jest zbyt dobra cecha nie potrafisz sie przyznac do walsniego bledu zapisywac mozna i na piracie ale twoj komputer jest tak slaby ze nie ma takiej funkcji, tyle w temacie

Gość okosmoka
mój syn ma 10 i też gra w minecraft. Ja kompletnie nie kumam tego całego ściągania itd ale on sobie ściągnął z Internetu. Tworzy serwery i gra przez internet z innymi graczami. Moim zdaniem to bardzo fajna gra, mój syn nie tylko kopie, buduje domki i walczy z cripperami ale tworzy skomplikowane konstrukcje i mechanizmy. Nie ma tam strzelaniny i przemocy i to mnie cieszy:). Czasami wysyła SMS za kilkanaście złotych po jakiegoś VIP-a to wtedy ma tam więcej możliwości czy coś. Na pewno wam się uda ściągnąć jak zrobił to mój dzieciak bez pomocy.

walczy z cripperami ale tworzy skomplikowane konstrukcje i mechanizmy. Nie ma tam strzelaniny i przemocy i to mnie cieszy przeciez ty sama siebie wykluczasz walczy ale nie ma przemocy ;D

Gość okosmoka
Oj chodzi mi o strzelanine i przemoc jak np w grze GTA SanAndreas czy jakoś tam. Walczysz mieczykiem jak pojawią się crippery, ale nie jest to nic drastycznego.

okosmoka Oj chodzi mi o strzelanine i przemoc jak np w grze GTA SanAndreas czy jakoś tam. Walczysz mieczykiem jak pojawią się crippery, ale nie jest to nic drastycznego. no jak to nie, nie jeden dzieciak prewnie dostal paralizu jak go gonily te szatanskie szkielety nie ma strzelania? a czyz nie czasem walsnie owe szkielety strzelaja z lukow ?

Gość okosmoka
A i jeszcze on zapisuje sobie grę i nie ma tak, że za każdym razem zaczyna od nowa.

Gość okosmoka
No ale można sobie stworzyć serw gdzie nie ma szkieletów, cripperow i spokojnie można konstruować.

Gość okosmoka
Jak pogralaś godzinę to mało wiesz o tej grze.

Gość qqwweddfff
6 lat? Daruj sobie, tylko kasę wydasz. Znudzi mu się po godzinie, albo się wystraszy. To nie jest gra dla dziecka w wieku 6 lat. Poczytaj najpierw o grze.