Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caryca martyna

moje dziecko ma nie pić mleka, wiec co podawać mu jesc???

Polecane posty

Gość caryca martyna
moja najlepsza przyjacilka piła mleko z butli do 6 r.ż jejusku jakie ma piekne zębiska :) i jest pedagogiem , wymowe ma świetną :) idz juz gratka idz pogadamy jak Twoj synek bedzie mial 2 latka co????????????

Gość caryca martyna
kwoko :D z pokroju gratki :) bravo 🖐️

każdy wychowuje swoje dziecko jak chce i kto ma coś do gadania ;-) ja np śpię ze swoim dzieckiem i też słysze różne komentarze,ale mam to gdzieś,,,

Gość caryca martyna
dziewczyny no ale gratka pozjadała wszystkie rozumy ale poszly jej chyba w dupe a nie w mózg bo sieje zamęt :P

Pogadamy za rok, jak Twoje dziecko będzie miało próchnicę od picia mleka na spaniu bez mycia zębów :)

Gość moonlight shadow...
autorko, a robuilas badanie w kierunku pasożytow to czesto ejst przyczyna takiego kaszlu, glownie nocnego

Gość caryca martyna
tak, tak na spaniu o 7 rano :D a twoje bedzie stalo o 6 rano nad umywalka i szorowało zęby po wypiciu mleczka po całej nocy :) bo mamusia jest z lekka szurnieta :D

Dupę mam zgrabną akurat :P A to Tyś jest głupia jak już ktoś zauważył, żeby dawać mleko dziecku ze skazą a teraz lament :) brawo brawo oby tak dalej, jak ma uczulenie na sierść zwierząt to polecam chomika, na pewno mu zaszkodzi i spuchnie.

Gość paicee
Ja tez dlugo pilam z butelki i jakos wady zgryzu niemam a gratka niema pojecia o wychowaniu dziecka,autorko mysle ze powinas jeszcze sie skonsultowac z innym lekarzem watpie zeby dziecko kaszlalo od mleka.

Gość moonlight shadow...
gratka wez dziewczyno spadaj i idz drzyj jape na innym topiku najlepiej takim dla podobnych tobie zyciowych frustratek!

Gość caryca martyna
nie robiłam w ogole mam zamiar porobic mu badania bo ost mial robione jak mial 6 mcy :/ nie chorował mi wiec nie było potrzeby ... zapytam peditare nasza ona nic nie wie o inhalacjach o odstawieniu mleka bo ja juz z tej bezsilnosci jak dziecko mi kaszlalo w nocy i dusilo sie flegmą pojechala do prywtanego ped-alergologa ...

Gość moonlight shadow...
zrob te badania kalu na obecnosc pasozytow-obserwacja 3 dniowa kalu plus mozesz zrobic badania przeciwcial we krwi

Ja drę japę? To wy się tutaj jaracie moją osobą. Ja przynajmniej coś o dzieciach czytam i słucham pediatry.

Gość caryca martyna
czytania ze zrozumieniem nie uczyli???????????? trudno Twoj problem ... wiesz co dziewczyno tyle razy juz sie tutaj skompromitowalas, ze na twoim miejscu podkulilabym ogon i poszła sobie stąd a ty dalej chcesz grac pierwsze skryzpce ??????????? :P

Gość caryca martyna
no o te badania zapytam pediatry w przychodni powinna zlecić nie robi problemów :)

Gość moonlight shadow...
no wlasnie przy robakach kaszel nocny jest mokry, bardzo mokry z duza iloscia wydzieliny

Gość moonlight shadow...
nie gratka, ty sie kretynko jarasz tematem o ktorym nie masz pojecia, przylazlas poobrazac, powyzywac i tyle widac kultury mamusia przedszkolanka nie nauczyla:D

Gość moonlight shadow...
Morfologie i mocz rob dla swietego spokoju co rok-morfologie z rozmazem koniecznie, najlepiej recznym:)

Ja wyzywam? haha to wy jadem plujecie jak się tylko wypowiem a coś wam nie spasuje. Jak ktoś jest dla mnie cham to ja nie będę miła, mogę się z was pośmiać z tego jak się tutaj na mnie wkurzacie :D mam rozrywkę przed snem :P

Gość moonlight shadow...
Ty masz rozrywke, a autorka ma problem z ktorym przyszla tu po rade i byc moze dobre slowo Pojelas tłumanie kafeteryjny, czy dalej tłumaczyc? Rozrywke wieczorowa porą powinien zapewnic ci facet...a nie kafe uzalezniona jadowita zmijo

Gość moonlight shadow...
I zycze ci gratka zebys przerobila z dzieciakiem wszystkie problemy wieku dzieciecego, przylazala tu za jakies dwa lata i odszczekala wszystkie swoje mądrosci!!!!

Oj wrócą te Twoje życzonka do Ciebie ze zdwojoną siłą, ja tutaj żadnym jadem nie pluję ani nikogo nie wyzywam w przeciwieństwie do Ciebie :) uważaj bo żyłka Ci pęknie z tych nerwów. Najpierw sama skrytykowałaś autorkę a teraz dupnie pomagasz :D

Gość caryca martyna
moonlight shadoow bravo :D !!!! a Gratko-tępak nadal nie rozumie :D

Gość moonligt dorzeeeeeeeeeeee :D
dobrze piszesz :D gratka wariatka nie ma nic do roboty tylko wiecznie na kafeterii siedzi i próbuje sie dowartościować brzydota jedna :D

Gość mayah86
Autorko, nie zwracaj na tego kmiota uwagi, szkoda nerwow i czasu:)

Gość caryca martyna
dupnie to ty droga panno tutaj nawijasz nie wnosząc nic do tematu ! nie masz bladego, zielonego, niebieskiego pojecia o wychowywaniu dziecka 2 letniego a wcinasz sie jak taka pchła na psa :o infantylizm czuć na odległośc, no ale Ty dalej nie rozumiesz/\\????