Gość wanttobeskinny Napisano Grudzień 26, 2012 Drogie Panie, do wiosny zostało 84 dni. Od jutra przechodzę Na dietę. Cel : minus 10 kg do 20.03.2013 ! Kto ze mną ?! 5 posiłków dziennie, zdrowo i rozsądnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barberka111 Napisano Grudzień 27, 2012 i jak tam masz diete czy zrezygnowalas? powodzenia i tak zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanttobeskinny Napisano Grudzień 27, 2012 Dzisiaj rano na śniadanko zjadłam 2 kromki czarnego chleba a po 3 godzinach pomarańczo i kawałek ciasta - nie umiem od razu zrezygnować z słodkiego. +3 szkl wody ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialabymIja Napisano Grudzień 27, 2012 Witam, chetnie się przylacze. 10 kg to realne i wystarczy. Pytanie czy na pewno się bedziesz odchudzac? Chetnie bym się "pospowiadala" codziennie, a niestety jak kazdy kto probuje się odchudzic chetnie kozystam z kazdej akcjii ktora mnie usprawiedliwi - dziewczyny na forum odpadly to i ja mogę ;) w wolnej chwili zaczernie nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialabymIja Napisano Grudzień 27, 2012 Zaczelam dwa dni przed swietami ( nie cierpie tego zaczynania po swietach jak już się nazre ;) i schudlam 1 kg. To dobre na start. Planuje 1x w tyg chodzic na zumbe, 2x cwiczyc 40 min sama w domu i unikac windy - mieszkam na 4 pietrze i zawsze winda :( jedzenie chcialabym po prostu na maxa ograniczyc. Trzymanie się diety to nie jest moja mocna strona. Schudlam już 15kg w tamtym roku i wrocilo 5kg wiec, 10 bedzie swietnie. A Ty jaki masz plan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barberka111 Napisano Grudzień 27, 2012 no ja tez zjadłam dzis sernik i makowiec na sniadanie plus potem jarzynowa salatka i wedlinki switeczn e nawet nie wiem ile to kalori mialo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialabymIja Napisano Grudzień 27, 2012 Zapomnialam *;y kawowe pilingi i zawijanie foia ( tylko bloto drogie i musze znalesc cos taniego ub zamiennik jakis ) w ramach ujedrniania skory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialabymIja Napisano Grudzień 27, 2012 Wlasnie szukam aplikacji, lub strony z licznikiem kalorii - nawet jeśli pozremy ciasto to moze wstrzas ile to kalorii powstrzyma dalsze obzarstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanttobeskinny Napisano Grudzień 27, 2012 Od marca do czerwca schudłam 8 kg , tak jakoś łatwo poszło, od listopada próbuję schudnąć jednak brak mi motywacji i samozaparcia. Ćwiczyłam dzis 20 min i porażka, odpadłam. Może za ciężkie ćwiczenia na początek wybrałam, kto wie. Na obiad miałam szpinak i zraza, mniam i skusiłam się na jeszcze jeden kawałek ciasta. 166,5 cm - 61,2 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barberka111 Napisano Grudzień 27, 2012 j sprawdzam tu--------- ile wazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gatito 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Hej. Będę do was zaglądać. Od dzisiaj też walczę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inka01 0 Napisano Styczeń 3, 2013 A ja walczę od dziś. I też chętnie zajrzę tu codzień - może to dobry plan by komuś codziennie poopowiadać co się jadło i czy się ćwiczyło. Bo jak napiszę, że przez tydzień nie chciało mi się tyłka ruszyć , to w końcu do ruszę choćby po to by napisać co innego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach