Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegrysek

JEŚLI SEXX !!

Polecane posty

Gość tegrysek

mam problem strasznie kocham mojego chłpaka ale wciąsz spotykam sie z innymi strasznie mnie kręci sex i nie wiem jak mam sie tego zapału pozbyć !!! pomozcie??

Gość BBBRRRRRRRRR
tak się zastanawiam tygrysku co chcesz tym wskórać? Czy sianie zamętu to sposób na zaistnienie, dobra zabawa, a może nie radzisz sobie z realnym życiem gdzie nie masz takiej wartości jak chcesz albo na jaką czujesz że zasługujesz. Widzisz są granice również i żartów, każde prowo to żart i tak go odbieram jednak musisz sobie zdawać sprawę że dotykasz problemów innych dla których twoje prowo to nie zart. Więc czternastolatko w ciązy która lubi sporty sporty ekstremalne mimo że chłopak taki kochany:) Miłej nocki skarbie

Gość BBBRRRRRRRRR
tak się zastanawiam tygrysku co chcesz tym wskórać? Czy sianie zamętu to sposób na zaistnienie, dobra zabawa, a może nie radzisz sobie z realnym życiem gdzie nie masz takiej wartości jak chcesz albo na jaką czujesz że zasługujesz. Widzisz są granice również i żartów, każde prowo to żart i tak go odbieram jednak musisz sobie zdawać sprawę że dotykasz problemów innych dla których twoje prowo to nie zart. Więc czternastolatko w ciązy która lubi sporty sporty ekstremalne mimo że chłopak taki kochany:) Miłej nocki skarbie

Gość tegrysek
no wiem że muj chłopak mnie kocha ale mnie poprostu takie coś pociąga !!! i nie potrafie sie poswstrzymać jednak sie staram !!

Tak szczerze Ci mówiąc to jesteś chyba nie normalna.Patrz,masz chłopaka, który bardzo Cie kocha.(przynajmniej tak z tego wynika.)ale to Tobie nie wystarcza i zasięgasz kolejnych spotkań z innymi facetami. Zrozum tez to ze jeśli ten twój chłopak dowiedziałby się o tym poczuł by się źle. Pomyśl tez o nim i o jego uczuciach. Ja bym Ci doradzała zerwać z nim,lub wytłumaczyć mu w jakiś delikatny sposób ze nie jesteś gotowa na poważny związek. To z pewnością było by mniej bolesne. Ale zrobisz jak uważasz.

Gość BBBRRRRRRRRR
:) żabeczko to prowokacja:) autor/ka w tym samym czasie założyła temat że jest w ciąży i że ma 14 lat:)

Gość BBBRRRRRRRRR
sorki że beczko czy żabeczko:)

Gość pluto18
troche nie fair grasz . Falszywa kobieta = brak zaufania.