Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraoli

Kochanka w ciąży.

Polecane posty

Gość lulu2013
Powiesz mu jak sie zobaczycie, przez telefon to nie. To, ze ma juz dzieci to nie ma znaczenia. Wazne jest zdrowie dziecka i Twoje a i GRATULACJE.

Gość Bridget-jones
Ja trzymam kciuki za Ciebie, za Was, cokolwiek sie stanie, teraz Ty i dziecko jesteście najważniejsi ;)

Gość buuuhahaha
przeciez jasne, ze faceta wrobila w dziecko:D bogaty, to na alimentach chce jechac, terza boi sie, ze facet ja oleje, bo jak inteligentny to wyczuje kretaczke, ktora wrobila go w dziecko;)

Gość lauraoli
Dziękuję za każdy komentarz ... Cenię sobie jasne sytuację i jeśli podejmie decyzję, że chcę odejść nie będę zatrzymywać go na siłę cenię sobie szczęście każdego człowieka ... Dziecko niczemu winne nigdy nie jest dlatego urodzi się i będzie miało tyle ciepła i miłości co nie jedne które ma na własność ojca wracającego z pracy pijącego piwo i czytającego gazetę ... Pewnie dziecko w naszej sytuacji to dla wielu kwestia "złapała bogatego faceta" ale jeśli chodzi o kwestie finansowe to rozumiem, że tylko od jego dobrej woli wszystko zależy a ja również na kryzys nie narzekam więc warto zostawić tę kwestię ... Pewnie skaczę na głęboką wodę ale jednak nie skaczę tam sama mam na kim polegać ... Wszystko będzie jasne już niedługo jeśli czar pryśnie zostanę w tej bajce (prawie) sama ale i tak będę szczęśliwa:)

Gość Bridget-Jones
Kiedy sie widzicie?

Gość lauraoli
Jeśli uda mi się załatwić kilka spraw to już w niedzielę

Gość teraz może zrezygnujesz
z alimentów, ale odbijesz sobie jak dzieciak zgłosi sie po spadek... WIĘC NIE CZARUJ kobieto, bo wszyscy wiedzą o co chodzi :p Współczuję rodzinie - żonie i przede wszystkim prawowitym dzieciom tego faceta, które będą musiały kiedyś słono zapłacić za dziwkarstwo tatusia...

Gość lauraoli
o czym "wy LUDZIE" myślicie zupełnie mi to do głowy nie przychodzi SZOK Niestety jest prezesem dużej firmy pewnie znasz go z telewizji a już na pewno z internetu.

Owszem, dziecko będzie półsierotą, bo tatuś się nie rozdwoi pomiędzy dwiema rodzinami. Tatuś będzie dochodzący, albo i to nawet nie, jeśli wieść o ciąży kochanki go nie uraduje. Dziecko wychowywane bez ojca, w niepełnej rodzinie, zawsze odczuje jego brak, dlatego idiotyzmem jest świadome skazywanie go na to i włażenie do łóżka cudzym mężom.

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
Do gdybyryby - wyobraz sobie, ze niektore kobiety lubia sie wiazacz inteligentnymi facetami, z ktorymi jest o czym pogadac, a watpie, zeby pan Zenek zamiatacz ulc za 800zl lub bezrobotny sie do takich zaliczali. Najczesciej inteligentni faceci cos w zyciu osiagaja, dzieki - uwaga - inteligencji wlasnie, wiec nie dziwne, ze sa przy tym bogaci. Proste?

Gość lauraoli
inteligentny facet który do czegoś dąży zawsze lepszym ojcem nawet tylko dochodzącym niż świadomość zabójstwa i stania się celebrytką bo zabijam swoje dziecko - ludzie czy chęć urodzenia dziecka nawet jeśli maiłoby wychowywać się bez ojca jest gorsza od usunięcia - LITOŚCI

Nikt nie mówił o usunięciu. Zaszłaś w ciążę z cudzym mężem i dziecko trzeba urodzić, bo ma prawo żyć. Szkoda tylko, że nie pomyślałaś wcześniej, że dziecko to nie ma szansy mieć i matki i ojca i wychowywać się w normalnej, pełnej rodzinie, tak jak na to zasługuje. Trzeba przyrównywać się do lepszych, a nie do patologii. A ludzie myślący powołują do życia dziecko wtedy, gdy chcą stworzyć mu rodzinę. Oczywiście, że z najgorszych mozliwości i tak bierzesz pod uwagę najlepszą, czyli urodzenie dziecka. Ale na oklaski i tak nie zasługujesz:(.

Gość exkochankapalanta
moje było chore, usunęłam zgodnie z ustawą, aaaaaaale mój był nie mieszkał z zoną to trochę inaczej... dziecko to dziecko czy z prawego czy z lewego loza, jak kochnek nie zabezpiecyzl się to jego problem, a krytykują ciebie moralizatorki ,które same zlapaly chlopa na ciaze ..i bzdury piszenei o dzieciahc bez ojcow

Gość lauraoli
Lepiej móc dziecko urodzić wychować itd niż przez resztę życia mieć koszmary tak jak inne kobiety dokonujące aborcji

Gość Zgroza i obluda
żeby w XXI wieku pisać takie koltunskie rzeczy o ciazach z prawego czy lewego łoża, to trzeba samemu być nie lada koltunem i smierdziec ciemnogrodem. I jeszcze dodawać o dziecku polsierocie. Półsierota to dziecko, któremu umarło jedno z rodziców niedouki. A w obecnych czasach jest bardzo wiele kobiet samotnie wychowujących dzieci w tym wiele samotnych matek z wyboru. Gdzie autorka napisała ,ze chce cokolwiek zmieniać? I jaka to różnica jaki jest stan cywilny ojca dziecka? równie dobrze kawaler może nie chcieć żenić się z matka swojego dziecka. Wy już jej zyciorys ułożyliscie a nawet i dziecku. Już się martwicie jak zwykle zresztą co będzie ze spadkiem po ojcu. I te alimenty też was drażnią. Aorte byscie przegryzly za te kasę. A najgorsze jest to ,ze piszą to wszystko kobiety, które mają własne dzieci .

Gość Zgroza i obluda
ze też ta paniusia od potoków srebrzacych nie zamilkla .Wszak milczenie jest złotem.Jak masz pisać takie durnoty zwłaszcza o tej niby patologii to lepiej idź do jubilera. Tam jest tyle złota ze zamilkniesz na całość tego tematu.

Gość gtyhujikol
Twoja ciąża Twój problem nie zawracaj głowy facetowi!

A w obecnych czasach jest bardzo wiele kobiet samotnie wychowujących dzieci w tym wiele samotnych matek z wyboru. x x no to dletego tez mamy takie kolejki na kozetke do psychoanalityka potem :P Dziecko powinno mieć matkę i ojca. A samotne macierzyństwo z wyboru to nic innego tylko szczyt egoizmu, sposób na zaspokojenie własnej potrzeby posiadania żywej lalki. Lalki bo dzecko ma swoje potrzeby. Taka matka te potrzeby na dzień dobry zamiata do smieci.

co nie jedne które ma na własność ojca wracającego z pracy pijącego piwo i czytającego gazetę ... x x tylko taki model rodziny jest Ci znany autorko???

Gość nie zdziw sie jak da noge
ale to powiem ci co zobic:) zrob tak jak moja przyjaciolka , ktora tez dawala zonatemu bardzo bogatemu. Zacznij szantazowac, ze albo placi, albo zona sie dowie:)

Gość co ty wiesz o koszmarach?
pomysl o sobie jakie ty bedziesz miala na starosc... popuszczalas szpary juz zajetemu. I o dziwo kolejna ktora mowi ze z zona sie nie uklada. Kobiety jak ja was kocham za ta naiwnosc.

Gość Ta ta ra ta
Śmiać mi się chce. Jak głupi muszą być ludzie by pisać coś takiego. Tobie przyszła matko serdeczne gratuluję:-) i uważam że nie masz się o co martwić. Myślę że jeśli ten facet cię zostawi bez pomocy to będzie ostatnim świnią. Wątpię w to że tak zrobić. Sama jestem już 2 lata w związku z facetem który "ma żonę" tylko dlatego ją ma bo musiał by podzielić cały majątek. Pewnie tak samo jest w twojej sytuacji. Hmmm to teraz będzie anegdota z mojego życia:-P swojego czasu też myślałam że jestem w ciąży. Nawet test wyszedł pozytywny. Jak się potem okazało miałam problemy z hormonami. Myślałam że on mnie zostawi a ja jeszcze się uczyłam więc brak środków finansowych. Przez tydzień zastanawiałam się co mam zrobić w końcu mu powiedziałam. Zabrał mnie na ręce zaniósł do łóżka położył i powiedział "ty tu sobie leż ja o wszystko zadbam zaraz ci przyniosę snikersika musisz odpoczywać :-P" będzie dobrze zobaczysz:-) powodzenia.

Opowieść godna kafeterii. Gdyby facet był naprawdę bogaty to jego adwokat starłby w pył ową szantażującą kochankę. Mniej harlekinów więcej reala drogie panie :P

Gość ja tez uwielbiam
provo a wy łykacie jak pelikany. kur.wa--ludzie sa durni. jakby załozyła temat.ze zaszła z psem to tez byscie to łyknęli???

Gość prowo czy nie prowo
znam sytuacje taka z mojego otoczenia. On bogaty itd . Placi alimenty gdyz bal sie by do zony to nie doszlo bo majatek mieli na pol. Na razie jego cudzolostwo nie wyszlo bo kolezanka mieszka w polsce a on za granica.

Gość teeż znam
też znam taka kochankę za każdym razem ojcem jest bogaty na stanowisku stary żonaty a tych dzieciaków ma już czworo żyje z dobrych alimentów i dodatkowych wymagań od tatuśków zresztą każdemu z nich popuszcza szpary na życzenie panowie nie wiedzą o sobie zafundowali jej dobry samochód każdy uważa że to on jej kupił ten samochód a ona forsę w garść i kupiła oczywiście tylko jeden samochód to moja bliska mi sąsiadka, kibicuję jej zaradności a tych durnych jeleni wcale mi nie żal, jednak ich nieświadomych żon bardzo mi żal

'A w obecnych czasach jest bardzo wiele kobiet samotnie wychowujących dzieci w tym wiele samotnych matek z wyboru. Gdzie autorka napisała ,ze chce cokolwiek zmieniać? I jaka to różnica jaki jest stan cywilny ojca dziecka?' Hahahaha! Jak nie ma to różnicy, to może zrobić dziecko z księdzem? To jest właśnie kołtuństwo naszych czasów - nieumiejętność poszanowania świętości, rodziny i własnej godności. Mężczyzna, który ma obrączkę na palcu jest nietykalny, bo jest w związku z inną kobietą i należy do innej rodziny. Bycie pseudonowoczesnym jeszcze wyjdzie niejednemu i niejednej bokiem;).

Gość lauraoli
A więc ojciec dowiedział się byliśmy razem u ginekologa zobaczyć maleństwo i potwierdzić ciążę. Teraz jesteśmy razem i ustalamy szczegóły dalszego życia .