Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraoli

Kochanka w ciąży.

Polecane posty

Gość lauraoli

Jestem kochanką żonatego o 10 lat starszego prezesa sporej firmy on ma żonę nie mieszkają razem ale mają dwójkę dzieci. Nigdy nie było między nami tajemnic ja godziłam się na taki związek on również spędzaliśmy sporo wolnego czasu razem niestety święta oddzielnie i właśnie okazało sie że jestem z nim w ciąży jak mam mu o tym powiedzieć jak się spotkamy.

Gość po cod ftyhm
to już Twój problem nas nie pytałaś czy możesz wspólżyc

Gość tak to już jest niestety
Najlepiej wprost.

Gość wertytrewrtyh
zwyczajnie w łożku pewnie przy następnym podejściu

Gość lauraoli
Nie przeżywam faktu, że jestem ciąży tylko martwię się o dziecko nie wiem czy juz mam zadzwonić czy lepiej osobiście powiedzieć.

Gość cocolino1982!
Jka zaczęła sie wasza znajomość? Po czym poznałaś że mu się podobasz?

Gość jtghuvj
No cóż, jedynie można powiedzieć: dobrze ci tak!

Gość lauraoli
nie mam 18 lat dziecko w moim wieku cudowna sprawa. Poznaliśmy się w bardzo nietypowy sposób i to on starał się o "mnie" a ja otwarcie pisałam się na taki układ. Uwielbiamy razem spędzać czas i nigdy się nie kłócimy. Ciekawa jestem jego reakcji.

Gość Kiedy sie z nim
Zobaczysz? Powiedz od razu

Gość lauraoli
przecież to maleństwo nie jest skazane na brak kontaktu z ojcem tylko sytuacja trochę zawiła ponieważ on ma już dzieci ja nie ale jestem pełna wiary, że jakoś to poukładamy do spotkania z nim zostało jeszcze trochę czasu

Gość jkhihoolhhh
pewnie go wroilas na alimenty jak taki bogaty:)

Gość lauraoli
Nie wrobiłam go w alimenty sama nie narzekam na obecną sytuację i pieniądze nie mają nic na rzeczy przykre, że tak oceniasz ludzi jedną miarą.

[zgłoś do usunięcia] lauraoli Nie wrobiłam go w alimenty sama nie narzekam na obecną sytuację i pieniądze nie mają nic na rzeczy przykre, że tak oceniasz ludzi jedną miarą." Obecna i przyszła sytuacja to niekoniecznie to samo:P.Po prostu lepiej będizesz miała jak pójdziesz na skrobankę bo inaczej zostaniesz starą panną:P.A może już jesteś ale będziesz sama:P.I przygotuj się na solidnego kopniaka od niego-tego można sie spodziewać:P.

Gość plum plum plum
"Nie wrobiłam go w alimenty sama nie narzekam na obecną sytuację i pieniądze nie mają nic na rzeczy przykre, że tak oceniasz ludzi jedną miarą." Jesteś dorosłą kobietą, a o antykoncepcji nie słyszałaś?????

Gość biedne dzieci tego faceta
będą się bujały po sądach z bękartem jak tatuś kipnie...

Gość lauraoli
Zastanawiam się czytając większość wpisów jak przykre życie musiało spotkać osoby piszące takie przykre rzeczy. Chciałam podzielić się jedynie swoimi wątpliwościami a nie prosiłam nikogo o wydawanie osądów wobec mojej osoby. Jestem w ciąży z mężczyzną i każde z nas wiedziało jakie będą tego konsekwencje więc nie zamierzam biegać po sądach a już absolutnie zabijać własnego dziecka.

Gość kolejny bękarcik
biedny dzieciak

Gość ej tammm
wiadomo że wybuerasz bogatego bo alimenty ale taka puszczalska jak ty pewnie sama nie wie kto ja zapylił nie wmawiaj tylko że był on jeden jak kochanka to wiadomo ze dzziwka

Gość nadina..
skoro z żoną nie mieszka to w czym problem i dlaczego świat nie spędzaliscie razem

Gość nadina..
ej tammm - i po co te obelgi ?

Gość lauraoli
Matko ludzie za grosz szacunku NIE OCENIAJ INNYCH SWOJĄ MIARĄ !!! Ja nie chciałam spędzić Wigilii z dala od rodziny (swojej) to była moja decyzja święta z rodziną sylwester z Nim. To że jest bogaty nigdy o tym nie myślałam.

Gość nadina..
więc Mu powiedz o ciąży przy najbliższym spotkaniu

Gość lauraoli
tak powiem osobiście sądzę, że to na tyle ważna wiadomość dla niego, że nie zasługuje by poinformować go telefonicznie

Gość hhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaaaha
a weź ty się odczep kobito... stara baba, bzykajaca się z jakims tam facetem w ramach tzw. "układu" i nagle ma dylemat jak mu powiedzieć o wpadce, eh ty... nie pitol, dobra

Gość lauraoli
nikt cię nie zmusza do zaglądania na do forum

Gość gtybyryby
mnei zawsze ciekawi, czy takie panie równie chętnie nawiązalyby romans z 10 lat starszym zamiataczem ulic albo śmieciarzem? zawsze to jest jakis dyrektor, prezes, lekarz itp. Zawsze ktos bogaty i ustawiony, nigdy bezrobotny pan Zenek ani pracujący za 800 zł. pracownik zieleni miejskiej. I zawsze takie panny mówia,że kasa sie nie liczy.... :D

Gość jmdjkier
słuchaj najpier du mi dawałas a teraz nas o rade prosisz? on taki bogaty ze da ci na aborcjie to pa