Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gajosik - samotna

wczesne objawy ciąży cdn. - samotna

Polecane posty

Gość gajosik - samotna

Nie mam z kim porozmawiac wiec ... Ciesze sie , że mogłam tu trafic i poczytac wasze zwierzenia. Wiele z was jest juz matkami ale sa i te ktore niedlugo beda. Ja bardzo bym już chciała mimo noedogodności w życiu a takich jest wiele i zawsze beda. Bez zabespieczenia wspołżyłam miesiac temu w dni płodne i teraz też. Ostania @ miałam 1,3/4 dnia. Nie chce wyjsc na idiotke tylko chce troche poczytac o objawach... z reala. Naczytałam sie juz tyle, ze znam je na pamiec i na pewno pójde do lekarza jak dostane wolne, ale na pewno nei jedna z was przeżyła powątpienia , strach i miała skołotane myśli i chciała wiedziec juz albo bała sie dowiedziec.... Mam lekko nabrzmiałe piersi, kłuje mnie po obu stronach brzucha, i mam uczucie jakbym miała dostac @. Jestem senna. Rano i wieczorem dziwnei sie czuje, mianowicie mam odrucj wymiotny, ale nie dochodzi do skutku - czuje sie jakbym jechała samochodem który stał cały dzien na słońcu. Mam zaparcia, zrobiłam jeden test ale wiweczorem, wyszedł negatywny. Może za bardzo chcem i sobie wmówiłąm.... wiem , ze najlepiej isc do lekarza , ale naczytałam sie już nawet róznych opowiesci o wizytach u lekarzy, że i wole jeszcze poczekac. Tylko chciałabym sie tym z kims podzielic.... a na prawde nie mam z kim. Mianowicie pale papierosy , a teraz nie bardzo mam na nie ochote,,,, a nawet jak zapale jest mi niedobrze..... Dziewczyny piszcie co myslicie.... i jak było u was :) a.. i mam bardzo ale to bardzo wrazliwe zeby .. cały czas czuje jakby mnie bolały.. to tak jak na ciepłe picie działa lód.. ja mam tak nawet jak nic nie ruszam szczeką ...

Gość kdsjf
a nie możesz zrobić testu rano?

Gość gajosik - samotna
Przepraszam za błdy ale mam inna klawiature i nie jestem w stanie poprawnie pisac. Uzupelnie moja wypowiedx o to, ze okres miałam 14.12-2012 i trwał 1,3/4 dnia.

Gość gajosik - samotna
Właśnie kupie jutro i pojutrze zrobie.. to na prawd ma taki wpływ na wynik ???

Gość kdsjf
a kiedy masz termin następniej miesiączki? nie za wczesnie na test? jaki sens robic test przed terminem okresu?

Gość gajosik - samotna
Powinnm dostac ... ok 10-01-2012 .. tylko, że ja na prawde dziwnie sie czuje... i to nie są moim zdaniem wybujałe myśli... zaczłam si czuc dziwnie już jakies 1.5 tygodnia temu po ostatnim wpsółżyciu .. który miał miejsce w dni płodne wcześniej... ... a może za bardzo tego pragne... myśle o dziecku nieustannie.. mój partner mówi, ze nie jest jeszcze gotowy, ze warunki itp.. a jestem z nim juz ponad 7 lat ... czuje ze zegar tyka juz tak od roku ...

Gość frfdfd
chyba za wczesnie na objawy i testowanie sama miałam miesiaczke 16.12 i teraz mam dni płodne a wczoraj owulacje a Ty 2 dni wczesniej miałas miesiaczke..

Gość frfdfd
z tym ze ja mam 25 dniowe cykle, wiec tak naprawde powinna Ci sie skonczyc lub masz owulacje obecnie??? cos tu nie hallo

Gość gajosik - samotna
tylko, że nie mam typowych objawów jak zawsze wskazującyczu na dni płodne, nie mam sluzu któty temu towarzyszy a zawsze był obwity ... no i ociżałośc i lekki ból piersi - chyba , że można sobie to wmówi ???

Gość gajosik - samotna
Ja mam 28 dniowe wiec powinna mi sie zacząc wczoraj ...a "jajniki" i dół brzucha ciągna mnie od 1,5 tygodnia...

Gość Powiem wam szczerze
Zrób beta HCG. test z moczu ci nie wyjdzie. Mój był negatywny 6 dni przed @ a teraz jestem w 8 mcu.

Gość frfdfd
za 14 dni masz miec miesiaczke a test jest wiarogodny max 2-3 dni przed a najlepiej w dniu miesiaczki... wiec mieszasz niesamowicie

Gość frfdfd
na pewno 1,5 tyg temu nei miałas dni płodnych? ile Ty masz lat 12?

Gość kdsjf
zdecydowanie za wczesnie na objawy

Gość mi to wyglada na....
ciaze urojona

Gość gajosik - samotna
nie .... pisze, ze od 1,5 mam objawy a nie ze miałam dni płodne... faktycznie dzisiaj są dni owulacyjne... przynajmniej byc powinny ... nie mam 12 lat.. chciałam z kim porozmawiac o faktach... może idzie mi poprostu z okazywaniem uczuc troche ciezko ... i opisywaniem zdarzeń... jak nie jestem to nie faktycznie okarze sie to za jakis czas... zrobie test po sylwestrze ... chciałam z kims o tym porozmawiac.. tylko tyle...

Gość kdsjf
jezeli upierasz sie na test to rob w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gajosik - samotna
Bede na pewno cierpliwie czekac , a na razie zaprzestaje myślec o wszystkim, wracam do pracy i mysle tylko o pracy ...... a wroce do myślenia ok 10 stycznia

Gość frfdfd
ale skoro z długosci cyklu wychodzi ze obecnie masz owulacje i dni płodne wiec nie mozesz miec zadnych objawów ciazowych kiedy miesiaczke masz dostac 10 stycznia, teraz co najwyzej mozesz sie starac o dziecko;] a 1,5 tyg temu to byłas dzien przed miesiaczka;) wiec tymabardziej racjonalnie tłumaczac

Gość Powiem wam szczerze
Frfdfd mi w 1 dniu spodziewanej wyszła wątpliwa kreska. A 6 dni wcześniej negatywny. Ja miałam objaw w sobotę a @ miała być we wtorek... więc 4 dni przed @. Był to straszny ból jak przy ataku wyrostka. Okazało się że się zagnieżdżał. Stąd ból:)

Gość kdsjf
mnie w dniu spodziewanej miesiączki wyszły dwie potężne kreski - test robiony koło południa, kazdy organizm jest inny.

Gość Powiem wam coś szczerze
Dlatego mówię. Bo się dziewczyna załamie że nie jest a okaże się że jest... :)

Gość frfdfd
no rozumiem ze 4 dni przed@ mozna miec objawy a nie 14 dni:) bo po czym objawy skoro obecnie sa dni płodne ma porównywaln cykl do mnie ona miesiaczke 14 cykl 28 dni ja miesiaczke 16 i cykl 25 dni wczoraj miałam owulacje gesty przezroczysty sluz, wiec jak mozna sie doszukiwac juz obawów ciazy? skoro teraz akurat powinna sie starac o dziecko, nei ma mowy o zagniezdzeniu nawet zarodka bo to na przełomie sylwestra i nowego roku,

Gość Powiem wam coś szczerze
Sa jeszcze ciążę urojone. Ja tak się kiedyś bałam ciąży ale bałam zawsze dzień przed @ że pomimo tego że byliśmy podwójnie zabezpieczeni-tabletki i gumki-to ja zawsze dzień przed miałam mdłości bolały mnie piersi i wogóle. A jak się okazało że jestem to objawów do 8 albo 9tc nie miałam:)