Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgdcvjbnk

pytanie raczej do mezczyzn

Polecane posty

Gość hjgdcvjbnk

ile najwiecej staraliscie sie o jakas kobiete? jaka była najtrudniejsza do zdobycia,ile czasu to trwało? i czy warto było?

Gość Grand Electronicien
nie warto o nikogo się starać

Gość hjgdcvjbnk
własnie mam teraz takiego kolege,za którym tez do tej pory ciagle wszystkie sie uganiały same,a ja jestem pierwsza poki co kolezanka,za którą on biega,a ja nawet tego nie chce, a was pytam z ciekawosci :)

Gość hjgdcvjbnk
yhym,nie warto,okej,masz moze racje,zalezy jakie osoby na siebie trafia,chociaz i tak zazwyczaj ta druga osoba tego nie docenia

Gość hjgdcvjbnk
to sie dobraliscie :)

Gość hjgdcvjbnk
w sumie panie tez sie moga wypowiadac oczywiscie, ile facet o nie zabiegał najdłuzej

Gość hjgdcvjbnk
trudno, z ciekawosci zadalam pytanie

Ja się do tej pory staram Chociaż mam obecnie partnerkę. To już będzie ponad dwa lata:)

Gość hjgdcvjbnk
dzieki gwint :) nie kochany,nie mam 16 lat ;p

Gość hjgdcvjbnk
nie :)

Gość hjgdcvjbnk
He that is born to be hanged shall never be drawned. :)

Gość hjgdcvjbnk
gwint a w tym zwiazku fługo jestes juz?gdyby tamta sie zgodziłą, to ta bys zostawił?>

Gość hjgdcvjbnk
ale cos dretwo,ciezko mi dzis temat rozkrecic, heh,wybaczcie chłopcy :)

Nie mam pojęcia właśnie. Dlatego napisałem, że mam dylemat. Historia jest nieco zagmatwana a ja nie do końca wiem kim jest ta kobieta:)

Gość hjgdcvjbnk
hehe,jak to nie wiesz kim jest ta kobieta?

Normalnie. Nie wiem kim jest a to co mi mówiła to nieprawda. Sam już nie wiem ale chyba w równej mierze pociąga mnie Ona co tajemnica, która sie kryje za nią

Gość hjgdcvjbnk
no a ta z która jestes?kochasz jak w ogóle? bo moim zdaniem, to z ta jestes bo jestes, ale jakby tamta chciała z tb byc, to bys zaraz poleciał, masz takie wyjscie awaryjne

Sęk w tym, że tamtą (bez śmiechów kurwa) widziałem raz w życiu "na żywo". Natomiast z tą buduje relacje już od dłuższego czasu a nie wiem czy potrafiłbym ją skrzywdzić bo też ją kocham...Ale inaczej:)

Gość hjgdcvjbnk
no dobra,ale to nie rozumiem, starsz sie dwa lata, to w jakim sensie sie starasz,skoro widziałes ja raz? ona kogos ma? jesli jestes z ta która kochasz,to ja ci mówie nie warto to psuc,dla jakiejs "tajemnicy" bo bedziesz załował moze keidys.jesli masz kogo kochac i ona kocha ciebie to sie tego trzymaj, bo znajac zycie jak zaczniesz kombinowac,to wszystko odwróci sie przeciwko tobie i zostaniesz sam

Starm się w ten sposób, że się zmieniam. Nie dlatego żeby się dopasować do jej wymagań. Po prostu Wyzwoliła we mnie tyle pozytywnej energi, że sam jestem w szoku. Ponad to chyba mam z nią kontakt tu na kafe chociaż Ona się oczywiscie nie przyzna:P

Gość hjgdcvjbnk
tylko nie wiem teraz za bardzo o która ci chodzi? ej ja nie powiem ci co masz zrobic, tylko po porstu badz w porzadku wobec ich obu, nie ran tej z która jestes, nie traktuj jej jak czegos"w razie czego",wiem,ze facet to facet,ale trzeba sie troche z uczuciami innych liczyc