Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek

Tako jumper x-opinie.

Polecane posty

Gość Wózek

Ktoś mi zajumał wózek parę dni temu kutwa :/ spod drzwi koleżanki u której byłam, mieszka na parterze. Był to roan marita, ale stwierdziłam, że skoro tak się stało to kupię jakiś inny ze skrętnymi kołami i spacerówką ( bo tamten miałam tylko z gondolą, bo ze spacerówką wygląda jak czołg dla mnie ). No i tak się teraz zastanawiam czy był to dobry zakup? czekam aż przyjdzie...

Gość Wózek
Nikt go nie ma/miał?

Gość Wózek
podnoszę

Gość Wózek
Nikt się nie wypowie?

ja mialam ten wozek 3 lata temu i wtedy podnóżek nie byl foliowany przez co jak corka zaczela chodzic to musialam co ydzien prac wozek bo byl strasznie brudny. ogolnie nie ciekawie zdejmuje sie gondole i spacerowke do zlozenia wozka. prowadzi sie go dobrze no i dziecku tez bylo wygodnie :)

Gość Wózek
O to nie problem bo ja tam wózka nie mam potrzeby składać zbyt często ;) dzięki za wypowiedź! :)

no to w takim razie nie bedzie problemu :) my czesto jezdzilismy wiec czesto trzeba bylo skladac wozek i to mnie wkurzalo bo jak wypielam jedna strone tto druga mi sie znowu wpinala :)

Gość Wózek
ooo to taki feler dość irytujący, to żeby to wypiąć to chyba trzeba 2 osób... my jeszcze nie mamy swojego samochodu, a poza tym ja lubię piesze wycieczki więc gdzie się da tam chodzę :) A auto to ostateczność, pożyczam od rodziców, ale wtedy nie biorę wózka.

Gość Wózek
Podnoszę może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Wózek
Haaalo kobiety żadna więcej nie miała tego wózka?

Gość Wózek
Widziałam, rozważałam ten zakup przed porodem, że tak powiem pomacałam se go w sklepie. Ma dobrą amortyzację i łatwo się skręca, ale chciałam poznać opinie użytkowniczek. Jak się sprawuje.