Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acidol

Narzeczona brata

Polecane posty

Gość acidol

moj brat sie zwiazal z dziewczyna, wczesniej byl w zwiazku 10-letnim ale sie rozpadl, poznal inna zamieszkal ale mial nadzieje ze wroci do ex i z obecna sie rozstal, z tamta nic nie wyszlo bo niby ona juz zobojetniala, wiec znowu zamieszkal z ta druga, ale ona ma nature depresyjna, nigdy sie nie smieje, choruje na jakas dziwna chorobe, zanik miesni, czasem nie moze utrzymac czegos w dloni, i nie jest dla niego, on sie zmienil nie poznaje go stal sie osoba taka jak ona, mama mu tlumaczyla zeby ja zostawil bo ona nie nadaje sie do niczego, nie sprzata nie gotuje, non stop znerwicowana, czy z powodu samotnosci ludzie zwiazuja sie zupelnie z byle kim??

Gość ewaCoCiagleSpadaZDrzewa
wiesz, osoba chora to nie jest byle kto. Nie mów pewnych rzeczy, bo moga sie one obrócić przeciwko Tobie...

Gość moze i racja, ale
gorzej bedzie jak on ja zostawi wtedy kiedy ta dziewczyna bedzie w zlym stanie, bo mezczyzni raczej uciekaja od problemow, skoro raz ja zostawil to zrobi to drugi raz, w zabobony nie wierze, zeby cos sie mialo obrocic przeciw komus, co za bzdury