Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdyedndxbgsjkisisisiiii

darowizna dla domu dziecka- nieruchomosc

Polecane posty

macie udzial 1/2 we wlasnosci nieruchomosci - jestescie wspolwlascicielami z siostra. Wiec jedynym rozwiazaniem jest sadowe zniesienie wspolwlasnosci.

i wtedy sąd zdecyduje jak podzielic - albo sprzedac i podzielic sie kasa, alba jeden wspolwlasciciel dostaje dom i splaca drugiego - nie ma prawnej mozliwosci podzielenia domu na pol.

Tesciowa w lepszych czasach pokupowala to wszystko z mysla o swoich dzieciach. Kredyty bierze na remonty, ale ja stac, zeby splacac, bo ona sama zarabia wiecej ode mnie I od meza. I niic tu nie mnoze. Maja dwa domy w miescie, mieszkanie, dwie dzialki w miescie I jeden dom na wsi, w ktorym obecnie mieszka dziadek, ale tez jest juz zapisany wnukom. Dla Ciebie to moze bajki, ale to, ze Ty tak nie masz, nie znaczy, ze I ktos inny tak ma.

Modliszka, a czy mozemy isc do sadu bez jej zgody I wiedzy? Bo raczejj watpie, zeby one dobrowolnie zechcialy cos z tym zrobic.

Gość Weronka 33
Cześć Przeczytałem że rozmawiacie o mieszkaniach i ich kupowaniu. Chociaż szukam innej informacji o Toruńskich mieszkaniach Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu a Twój serwis http://mieszkania.torun.pl mnie zainteresował. Dobrze napisane. Całkiem pisz więcej. Narka