Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinakraaaaak1992

brak wyrzutów sumienia..

Polecane posty

Ciekawi mnie dlaczego, nie mam żadnych wyrzutów sumienia, w wigilie, uprawialam sex z facetem przed 40dziestką ( sama mam 20lat), do tego żonaty, dzieciaty... Robiliśmy to w jego miejscu pracy i wiem, że może się tak znów zdarzyć ale może też być to jednorazowy wybryk.. nie mam żadnych wyrzutów sumienia, a powinnam, coś ze mną nie tak ?? Nigdy nikt mnie nie zdradził ani nic z tych rzeczy...

Gość una palona blanka
żeby mieć wyrzuty trzeba mieć sumienie

Gość gfhgn
nie obchodza nas problemy gowniar lat 20 dorosle zycie zaczyna sie po 30 i prawdziwy seks a ty dopiero sie uczysz czegokolwiek debilko

Gość bonapetit5254
tez sie zastanawialam, czy ludzie ktorzy rozbijaja rodziny nie maja pozniej wyrzutow sumienia. I jezeli sa to katolicy to czy nie dreczy ich mysl ze trafia do piekla. Albo ze nie szanuja swojego ciala tylko ulegaja porzadaniu.

Gość Daphne Guiness
wow! moze dlatego ze nie znaszjego rodziny ? a nie znasz? jakbys ich poznala to moze by cie cos 'zlapalo'

Ja żadnej rodziny nie rozbijam, on mowi otwarcie nie kocham żony łączą nas tylko dzieci, i nie jestem pierwszą osobą z zdradził ON .. Ja jestem katoliczką ale tylko w papierach.. Nie boję się boga, ani piełka nic z tych rzeczy.. Ale skoro obydwie osoby tego chcą to w czym by miałbyć problem. i tak jego żona się o tym nie dowie, czesto przychodzą do mnie razem do sklepu, udajemy wtedy że się nie znamy... Nigdy się nei zakochamy w sobie więc tu nie mowa o żadnym rozbijaniu rodziny..

Gość djhdjsshsjsjh
No i tylko potwierdziłaś swój pustostan wewnątrzgłowowy mała szmato

Poza tym uprawialiśmy tylko anal więc on nikogo nie zdradził bo nie wkładał mi do pochwy

tego juz ja nie pisalam..