Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytanieJednoTakieSobie

Gdybyście spotkały na swojej drodze takiego faceta...

Polecane posty

Gość prawdziwa kobieta .
pojebany jesteś jakiś gwint 🖐️

No i wracamy do punktu wyjścia:D Naprawdę musimy przerabiać to jeszcze raz?:classic_cool:

Co byście były w stanie zaakceptować u faceta takiego: -przystojny do bólu -z dużym zaganiaczem -wesoły, towarzyski -Full mamony x U niektórych kobiet pkt 2 i 4 wystarczy by zaakceptowac faceta pomimo braku pkt 1 i 3 :D

Gwint mozesz mi wierzyć że nie wszystko :) co więcej, gdybym sama nie była ładna i zabezpieczona finansowo wcale nie chciałabym takiego faceta o jakim piszesz. Poza tym nie byłabym w stanie zaakceptować charakteru takiego jakiego nie lubię ani wypominania tego jaki to on jest wspaniały...:o

Ten zestaw cech był reakcją na Wasze reakcje do zestawu cech podanego przez autora:) Jak jasno wynika z kolei z waszej reakcji na ten zestaw będziecie się kłóciły dla zasady i rozmowa z Wami o tym nie ma sensu. O to mi chodziło kochaniutka;) Nie mam żadnych kompleksów bo pewnie zaraz ktoś z tym wyskoczy:P

Oskarżacie facetów o seksizm ale szczerze przyznam, że jak patrze co tu się dzieje to jako zywo przypomina mi to wydarzenia w III rzeszy tuż przed holokaustem. Jesteście straszne po prostu. Straszne w swojej nienawiści do mężczyzn i jeszcze straszniejsze w swojej głupocie

No tak...Dopiero teraz oblookałem stopke stefani:D Nic dziwnego, że nie może uciec:D Ja pierdole:O

Kinga też masz tak nasrane we łbie jak ta babka z misery czy tylko tak się wstrzeliłas w celu zdobycia psiapsiółek?

Gość jak prawdziwa kobieta
powinnaś takiego faceta zniszczyć i sprawić aby stracił zaufanie do wszystkich kobiet. jak jest taki jak napisałaś to zaburza równowagę w przyrodzie. powymyślaj mu tyle świństw ile zdołasz. jak nie wytrzyma i da ci po mordzie, przekonasz się że to damski bokser! i masz problem z głowy.

Czyżby doskwierała Ci samotność? Mąż na Ciebie robi a Ty sie nudzisz? Biedactwo:P

Misery to tak tylko...ulubiona scenka :) ale uwazam że niektórym facetom nie zaszkodziłoby takie doswiadczenie, kilku nawet chętnie bym tak zrobiła, szczegolnie tym którzy wypisują głupoty na kafe, obrażają dziewczyny itd :p

No cóż...jakby Twoja stopka sama prowokuje do obrażania. Taki strażak podpalacz. Ale że na Ciebie to mam to gdZieś;) Idź i nie grzesz więcej:)

Frajerów szukaj sobie w okolicy swojej. Jednego już znalazłas i się z nim ochajtałas więc może to tereny obfitujące w ten surowiec naturalny

:D:DGłupia pizda:classic_cool: Mogę Ci w skrócie opisać jak ta rozmowa będzie dalej wyglądał o ile zechcesz łaskawie jeszcze rozmawiać:P

Masz szanse się wycofać. Inaczej Cie zniszcze:) Oczywiście w przenosni tylko;) Rób jak uważasz. znikam na pół godzinki a Ty przemyśl strategie:)

Ale muszę przyznać że nie jest z Tobą tak źle skoro uprzedzasz, że pół godziny Cię nie będzie...żebym nie czekała na odpowiedź :D dosłownie buziak za to 👄 :p

Nie no po prostu muszę posprzatać, pozmywać naczynia...Takie męskie prace;) Tak o tym piszę żebyś miała się nad czym pastwić przez ten czas bo topik zdechnie:) Ale widzę, że będę miał co robić w przerwie na załadowanie się nowych leveli w grze jak wrócę:):classic_cool:;