Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytanieJednoTakieSobie

Gdybyście spotkały na swojej drodze takiego faceta...

Polecane posty

to meskie forum, lapiemy co lepsze sztuki a potem zaciagamy je do swojej jamy... ;) myslalem ze jestes inteligentna i sama to odkryjesz... :P

Kinga sprawdź może kto szefuje temu przedsięwzięciu. Ja nie wiem ale dam sobie głowę uciąć, że to facet:)

Gościu dokładnie przeanalizował typowe dla was zachowania i postawy a teraz trzepie kase na waszej durnocie. A Wy się cieszycie, że macie swój kobiecy portal:D Załamka. Jesteście czymś na kształt fermy lisów albo hodowli świnek;) Wszystkie kontrowersyjne tematy, które jakoś odbiegałyby od "kobiecości" są tu natychmiast kasowane:) No ale łudź się dalej, że to portal dla was itp:P

Rzuci sie Wam od czasu do czasu jakiegoś prawika na pozarcie następnie zdenerwuje jakimś aroganckim przystojniakiem i chodzicie jak w zegareczku. Liczba forumowych idiotek rośnie wprostproporcjonalnie do liczby reklam:)

Żeby nie było że jestem niewychowana i niekulturalna powiem że teraz ja znikam, nie wiem na jak długo :) tak że dyskutujcie sobie dalej na tym męskim forum w męskim towarzystwie o tym jaki powinien być facet :p

Socjotechnika się kłania. jesteście bardziej manipulowane niż za mrocznych czasów absolutnego patriarchatu wyzwolone emancypantki:D:D Żal

Cześc IWa...O nic nie walcze. Przyszedłem chciałem coś pokaząc zostałem wyzwany i teraz oddaje. Nie lubie jak mna ktoś pomiata

Aha...Stefka...nie myślałem nad tym pół godziny bo wiem to od dawna. To jest oczywiste dla ludzi, którzy mają w głowie mózg a nie sieczke tak jak Ty;)

No cóż...Po piewrwsze nie ja zacząłem na tym topiku inwektywami rzucać więc miałem prawo się zdenerwować. Po drugie to nie ja przegram więc ocena moralna mojego zachowania gówno mnie obchodzi:) Jeszcze coś?

Bo zdaje się miałaś się oddalić. Pewnie zadzwonic do męża żeby przyjechał wcześniej z pracy i Cie przytulił:D

No to bywaj:) Rozumiem, że nie gadasz z mądrymi facetami bo to po prostu nie Twój poziom i argumentów brak:) Mimo wszystko było miło:) Chociaż starałaś się mnie zdenerwować i wyprowadzić z równowagi żeby potem wyśmiać i skopać to wybaczam Ci te dziecinne (kobiece) gierki. Pokój z Tobą;) (albo salon lepiej):P

Pisze ponieważ to ja będę miał ostatnie słowo w tym sporze:) Jeszcze coś?

MOżemy się założyć chcesz? Podgrzejmy trochę atmosferę i uściślijmy zasady gry. Muszę pomyśleć i walnąć pare tur w CIVka...wait:)