Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to byl zwyczajny

on zonaty ja mezatka

Polecane posty

Gość czerpanie
a jak sie kochają ale nikt nikomu nieczego w nic nie pcha?

Zdecydowanie na właściwy, czas najwyższy nazywać rzeczy po imieniu. Ile można usprawiedliwiać zdrad, miłością, miękkimi nogami, motylkami itp itd.

Ile można usprawiedliwiać zdrad, miłością, miękkimi nogami, motylkami " x Niektóre kobiety sa w tym temacie perfekcyjne

Regers nie mozesz tak wszystkiego generalizowac. 90% kobiet jest nieszczesliwych w małżzeństwie, mimo iż wychodziły za mąż z wielkiej miłości. Czasami rutyna przytłacza, czasami mąż zaniedbuje. Napewno żadna kobieta, która ma wszystko czego oczekuje od męża nie skoczy w bok.

flesz80 a słyszałaś o takim czymś jak rozwód? Niech te 90% sie rozwiedzie i zacznie nowe życie Ja nie mam nic przeciwko by sobie życie układać na nowo ale wpierw zakonczyć stare nim rozpocznie sie nowe

jasne, tylko ze wiele kobiet zostaje dla tzw. dobra dzziecka, badz sa zdane tylko i wylacznie na siebie i znikad nie moga uzyskac pomocy. Powiem Ci na swoim przykładzie, ze gdybym tylko miala mozliwosci to odeszlabym ale nie po to by zaraz znalezc sobie nowego goscia, tylko po to zeby potrzasnac moim mezem. Rozmowy nic nie daja...

również nie pochwalam zdrady, ale jestem w stanie zrozumiec kobiete, dla której nowe uczucie jest bodzcem do tego by ułożyc sobie życie na nowo

Gość ........a jeśli.........
ja jestem zdania, że dopóki nie doszło do zdrady fizycznej to wszystko można jeszcze naprawić.

Gość ........a jeśli.........
Oczywiście - to miałam na mysli.

Gość westerkaa
ja własnie staram sie wyplątac z podobnej relacji która zaczyna być czyms więcej niż uprzejmością ja mężatka on żonaty ale on też sie z tego powoli chce wyplątać i teraz ochładzamy nasze relacje -nie było nic ponad maile ale były one czasem juz lekko erotyczne...

Gość bavar
Regres ale jesateś debil. Umiesz tylko sądzić (osądzać) a to życie pisze scenariusz,pożyjesz-zobaczysz

Gość ........a jeśli...........
westerkaa - powodzenia

Gość jfjfjfjfjfjffhdhdhhd
regres nie lubie cie, ale teraz dobrze prawisz.

Gość bjccbb
Nie wiem, czy ktoś zauważył: autorka wcale nie jest szczęśliwa że dopadło ją uczucie...mam dokładnie taka samą sytuację i wiem, że ciężko jest niesamowicie! A ten nick...to był zwyczajny... Dla mnie ta piosenka też nosi w sobie dużo treści...

Gość bjccbb
Przepraszam coś nie wkleja... Paulla - Tak Malo O Zyciu. Z dedykacją dla autorki

moim zdaniem 90 procent udzielających się w tym temacie niewie o czym pisze..klikają tylko po to żeby klikać a sami pewnie chcieli by przeżyć namiastkę tego uczucia i wiedzieć że ktoś tam o nich myśli.pragnie.kocha. Powiem wam że nawet życie codzienne jest bardziej kolorowe.i jak sami tego nieprzeszliście to nieuswiadamiajcie autorki.

Gość nie jarzę
"moim zdaniem 90 procent udzielających się w tym temacie niewie o czym pisze" Autorowi tych słów zapewne wydaje się, że on wie. "sami pewnie chcieli by przeżyć namiastkę tego uczucia" - może Arecki446 marzy o namiastkach. Myślę, że pozostałe 99,99% marzy jednak o prawdziwych uczuciach. "Powiem wam że nawet życie codzienne jest bardziej kolorowe." - bardziej od czego? Od namiastki życia? "jak sami tego nieprzeszliście to nieuswiadamiajcie autorki" - rozumiem, że jeżeli kogoś nie pierdolnął pociąg to nie ma prawa uświadamiać innych, że włażenie na tory przed pędzacy pociąg nie jest fajne......