Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia@

plaza nudystów

Polecane posty

Gość zuzia@

hej witam chcialam sie zapytac czy ktos z was uczeszza na plaze nudystow i czy mogłby jakas zaproponowac na letni wypoczynek. zeby nie było gapiów

Gość szanuj szefa swego...
Spotkały się 3 przyjaciółki, które nie widziały się od lat i poszły do baru na jednego. Nagle zaczęło grzmieć więc zbierają się do domu. Idą, idą zachciało im się sikać. W pobliżu jedynie cmentarz, weszły rozbiegły się i każda robi swoje. Nagle jak nie trzaśnie piorun, babki ze strachu uciekły. Na drugi dzień spotykają się ich mężowie i załamani mówią: Moja to mnie chyba zdradza, przyszła późno w nocy z potarganymi rajtkami. Na to drugi, a to jeszcze nic moja to miała majtki na kolanach. Na to trzeci, najbardziej załamany, a moja to miała szarfę do dupy przyczepioną z napisem: Nigdy cię nie zapomnimy, koledzy z Gdańska.

Gość zuzia@
ponawiam

Gość szanuj szefa swego...
20 letni mężczyzna jest jak KELNER: rozleje zanim doniesie. 30 letni mężczyzna jest jak DRWAL: rąbie co popadnie. 40 letni mężczyzna jest jak WIRTUOZ: stroi, krótko gra. 50 letni mężczyzna jest jak METEOROLOG: z przodu opad, z tyłu wiatry. 60 letni mężczyzna jest jak MŁYNARZ: siedzi na workach i bawi się sznurkiem.

Gość w polsce jest więcej
gapiów niz naturystów, albo niemcy (jest plaża naturystyczna zaraz za granicą polsko niemiecką na zachód od swinoujścia) albo południe europy, np chorwacja

Gość zuzia@0
a czy jak np bede miała ochote na meza to mozna tez sie popzykac na takiej plazy jak na to reaguja ludzie

Gość eeee, podszyw beznadzieja
typowy tekst prawiczka onanisty w okularkach +5 :classic_cool:

Gość zuzia@0
pytam powaznie jest tu ktos taki co uczeszcza na takie plaze czy nie

Gość zuzia@0
pytam powaznie jest tu ktos taki co uczeszcza na takie plaze czy nie jak sie tam ludzie zachowuja

Gość normalnie się zachowują
dokładnie tak samo jak na tekstylnej, opalają się kąpią, łażą wzdłuż brzegu, grają w siatkówkę, a czego oczekujesz? jakiej inności? :classic_cool: naturyści (ci prawdziwi) nie zwracają uwagi na innych, nie wgapiają się w ciała innych, sa dyskretni i zajęci sobą, wbrew pozorom plaża naturystów to dość asexualne miejsce a na pewno bardziej niż plaża tekstylna

Gość zuzia@0
wiec za parawanikiem jakbym mojego zaatakowała nikt by sie tam szczegolnie nie przygladał i nie robił fateki i filmikow.

Gość Tango z masłem w Paryżu
Plaża naturystów dewiantko nie jest do kopulowania. Ludzie przychodzą tam się opalać, a nie ruchać jak psy. Choć zboków na takich plażach nie brakuje.

Gość zuzia@00
dlatego tez mowie za parawanikem jak by mnie naszła ogromna ochota na bara bara

Gość śmigła
fajna plaża jest w Grzybowie k. Kołobrzegu. jeżdzimy tam chociaż nie jesteśmy naturystami. obok jest plaża dla tekstylnych. naturyści zachowują sie normalnie. sa o wiele bardziej zadbani niż tekstylni. jest tam też dużo starych Niemców.

Gość śmigła
jest bardzo dużo rodzin i to z małymi dziećmi. nie widziałam zadnego zboczonego zachowania.nigdy nie wchodzą na plaże dla tekstylnych. a tekstylni na okrągło chodzą wzdłuż plaży. nikt tam zadnego bara bara nie robi.

Gość zuzia@00
ok dzieki

Gość zuzia@00
wybiore sie w tym roku na taka plaze

Gość zuzia@00
wybiera tez sie ktos w tym roku na taka plaze

Gość zuzia@00
wybiera tez sie ktos w tym roku na taka plaze

Gość kopi
para naturystow od 13 lat jestesmy w rowach nad morzem co roku polecamy

Gość gośćj23
polecam Gdansk Stogi .Gejowo jest na samym koncu w Gorkach Zachodnich natomiast plaza naturystyczna jest zajeta przez towarzystwo mieszane ( pary ,rodziny z dziecmi ) sa tez samotne panie i panowie ,ale sa to stali sprawdzeni bywalcy.Podgladacze ,ktorzy jak wszedzie zdarzaja sie i tutaj - ci bardziej natretni lub probojacy cos fotografowac wylatuja

Gość gość
ja kiedyś poszedłem ale jeszcze jestem za młody i musiałem cały czas stać w wodzie po wyżej pasa bo mały mi sterczał. Tak że jak się 20 lat to nie polecam.

Gość gość
Najfajniejszą plażę znalazłem niedawno na naturystyka com. Dąbki są świetne.Polecam :)

Gość gość
Jakieś fajne miejsce do nagiego wypoczynku można tam znaleźć.Jest z czego wybierać w kraju i za granicą.Fajne są niektóre sauny gdzie można sobie nago posaunować i zrelaksować się na ceremoniach zapachowych. :)

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne przydymione powieki, kolczyki w uszach i bransoletki i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią a była w 8-mym miesiącu ciąży i miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że żona bała się że pourywają sobie napletki z jej powodu.

Gość gość
Lepiej się można zrelaksować niż na tekstylnej.Warto tylko wybrać sobie jakąś spokojną plaże.

Gość gość
nie chodze na plaze nudystów, nie odpowiada mi towarzystwo zboczeńców :o

Gość gość
Oglądali się bo to niecodzienny widok -goła baba w ciąży :s

Gość gość 1n
Widziałem gołą babkę chyba w 8 miesiącu ciąży na plaży w Bułgarii, chodziła nago na normalnej plaży miała piękne cycki i całkiem wydepilowaną siusię...

Gość olo 32
Ja chodziłam nago po plaży dla naturystów w 8 miesiącu ciąży, ale też często wychodziłam na normalną plaże całkiem naga blisko naszej plaży. Któregoś dnia kilku chłopców mnie podglądało na tarasie, jak byłam naga i musiałam się zakryć, bo chłopcy się tak onanizowali, że bałam się, że pourywają sobie napletki z siusiaków.