Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pablitka

wreszcie sie cos uklada :-)

Polecane posty

Nareszcie po trzech latach udreki moge powiedziec ze jestem szczesliwa. Mam fantastycznego kolege z ktorym zaczyna sie cos ukladac wreszcie. Mam prace ktora lubie,moze nie najlepiej platna ale nie pracuje za kare. Mam gdzie mieszkac,co jesc i za co wyjsc na impreze. No i mam paczke fajnych znajomych. Czego wiecej potrzeba ??

Gość takmizletakmiszaro
zazdroszcze

Gość Cieszę się Twoim
szczęściem . U tylko co nas to obchodzi !

Gość ciekawa 90
Moge z ciekawosci spytac-ile zarabiasz?

Mam podobnie :P Jestem szczęśliwa. Mam świetnego faceta, mieszkanie, które już nie długo będę miała na własność i nisko płatną pracę, którą lubię. Mamy służbowy samochód więc jeździmy za free, służbowy telefon, komputer itd Stać nas na wyjścia w różne miejsca, co roku robimy sobie małe wycieczki, mamy odłożone pieniądze na remont a dziś dostałam od brata telewizor :P Teraz jeszcze czekam na wynik konkursu w którym brałam udział i jak wygram to będę już zadziwiona swoim szczęściem :P

Zarabiam okolo 2000-2500 zl w zaleznosci od miesiaca i ilosci pracy. Wystarcza mi to zupelnie i nawet mam co nieco odlozone. Wreszcie zaczelam wierzyc w swiat i ludzi. Jakze to inne od wszystkich dolujacych tematow na kafe.

Gość dziewczynapyta
a ile masz lat? ja jak na razie szczęscia nie widze. studiuje, kasy bardzo mało, ledwie starcza, chciałam iść do pracy, to nie ma gdzie, i nie moge trafić na odpowiedniego faceta. A znojomi sąjak im czegoś trzeba, tak to maja mnie gdzieś.

Mam 30 lat i uprzedzajac kolejne pytanie-mieszkam na Slasku. Przez trzy lata mialam wszystko pod gorke,nic sie nie ukladalo. Zmienilam miejsce zamieszkania i prace,poznalam nowych ludzi i jest calkiem inaczej. Az samej trudno mi w to uwierzyc

Gość dziewczynapyta
to fajnie że cociaż Ty jesteś szczęsśliwa:)