Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmizletakmiszaro

siedze i rycze

Polecane posty

Gość takmizletakmiszaro

siedze i rycze,,, brak znajomych, kasy, z kim wyjsc na spacer...4 sciany od 29lat

:) a pomyśl jak to było kiedyś, bez internetu... teraz to się możesz wyżalić przynajmniej więc nie jest tak zle 🖐️

Gość dziewczynapyta
też mam mało znajomych i nie mam kasy, wiec nie jesteś sam/sama

Gość nieludzki
Właśnie, podbijaj jakieś strony w necie, zapisz się na jakiś portal, poszukaj ludzi, możliwości jest wiele.

Gość takmizletakmiszaro
w sumie kasa najmniejszy problem, ale brak perspektyw, milosci, znajomych, kogos bliskiego.................. jestem zalosna, wiem

lubię czytać takie posty, bo wiem, że nie jestem sama;-p jeszcze nie jest ze mną źle z perspektywy finansów, i w sumie mam się z kim spotkać ( Chociaż rzadko), ale i tak siedzę i ryczę większość moich dni w życiu;-)

Gość wiesz ze znajomymi nikt się
ni rodzi. Przemysl to - moze musisz w sobie cos zmienic...

Gość takmizletakmiszaro
wszystkiemu winne dda...brak otwartosci, problemy rodzinne ktore mnie ochlaniaja

Gość a co ja............
a co ja mam poweidziec? 28 lat, bez pracy, bez faceta, mieszkam z rodzicami, bida z nędzą ...

Dziewczyny a czy Wy jesteście osobami zdrowymi ? Mam na myśli fizycznie . Bo jeżeli tak to macie dużo możliwości zmiany swej sytuacji .Pomyślcie o tych wszystkich ludziach ktorzy są z powodu choroby przykuci do łóżka lub wózka .Oni sa w dużo gorszym położeniu ...

Gość alamakoaaaataotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakoaaaataotataa
:( :( :( :(

Gość freestajl
a o co ryczysz?

Gość takmizletakmiszaro
k................ :(

o to jak z tymi znajomymi-dlaczego ich nie ma ? Ze szkoły, z pracy nie nikogo? Jak to możliwe?

Gość takmizletakmiszaro
w pracy bbaki k.40

Po pierwsze: autorka topiku w ogóle ma pracę po drugie: autorka topiku jest młoda po trzecie: autorka topiku definiuje swój problem, a więc wie, z czym walczy o siebie To już początek zmian na lepsze! A płacz może być taki uzdrawiający

A co to przeszkadza że 40 tki? Nie da rady sie z nimi zakumplować ?Może mają córki,synow w Twoim wieku-może mogłyby Cię jakoś wciągnąć w towarzystwo? A z imprez, z szkoły nie pozostały żadne znajomości ,przyjaznie ?Jak to możliwe-przecież gdzieś się uczyłaś, gdzieś robilaś staż (praktyki) prawda?Może warto odkurzyć jakieś zapomniane koleżanki, napisać do nich na nk czy jakimś fb ? Na imprezy jakieś chodzisz ?

Gość Sam na pokładzie
A z jakich okolic jesteś?

Wiesz na spacer możesz wyjść sama , nie musisz czekać aż będziesz miala "z kim"iść, wez na spacer psa (o ile masz, a jak nie to idz sama) kto wie, może kogoś na tym samotnym spacerze poznasz? A jeśli nie, to też nie koniec świata. Jeśli jesteś fizycznie zdrowa, to możesz zapisać się np na aerobik, albo inne cwiczenia, np taniec brzucha jest ostatnio modny, tam na pewno można poznac jakieś koleżanki .Możesz chodzić na tenisa albo basen (jeśli pracujesz to chyba trochę kasy masz aby opłacić takie rzeczy? ) -w każdym z tych miejsc poznasz ludzi