Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszak z bagien

jak wygląda Wasz dzień?

Polecane posty

Gość pluszak z bagien

jakie zmiany w życiu dałyby Wam satysfakcję, tak byście mogli kiedyś powiedzieć, że mieliście ciekawe życie?

Gość InYourDream
Wstaje rano o 7:30, na godz. 8:00 ide do szkoly, wracam jem obiad, ogladam tv, ide sie umyc i spac. Mniej wiecej tak. Moje zycie jest do dupy i bez sensu... Zmienilaby to obecnosc przyjaciol ktorych nie mam i chlopaka ktory woli spotykac sie z kumplami. Szczegolnie jego. Niczego wiecej mi do szczescie nie brakuje.

Gość pluszak z bagien
i uważasz, że takie życie byłoby całkowicie satysfakcjonujące?

Gość InYourDream
Oczywiscie ze nie

Gość alamakotaotataaaaaaaaaa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość p;l;wqewqe
u mnie na pewno to byłaby praca... ale mam 35 lat, od ponad 10 bez niej, nie moge znalezc nawet sprzątania... jest po 100-200 chętnych , na biurowe- 1000... mój dzień wygląda marnie, spie do 14-15, potem sniadanie komputer, kawa, komputer. Trochę sprzątania, zmywanie, sklep, komputer, czasem film obejrze, albo poczytam ksiązkę.. Świat znam tylko z tv... a teraz zima to czasem sie zdarza że parę tygodni nie widze swiatła sonecznego, bo za pózno wstaje

Gość Ania233333333
zależy który ;) czasem leniwy i siedze cały dzien w domu , czasem aktywny

Gość Ania233333333
przez ostatni tydzien np od rana do wieczora prakycznie coś robie... Coś załatwiam , gdzieś ide , spotkania z przyjaciólmi rodzina

Gość mój dzień jest
perfekcyjny, doskonały i piękny

przykłdowy, normalny, roboczy dzień: -8.30-wstaję, kąpiel -9.00-śniadanie + tv lub internet (najczesciej kafeteria :classic_cool:) -9.30-10.30 - ogar (makijaż,włosy,kawa) -11.00-wyjście na zajęcia -17.00-powrót z zajęć und zakupy -obiad -kafeteria -wyjście do koleżanki lub mojego ukochanego ❤️ -wracam rano 🖐️

wolny, dzień np.dzisiejszy: -10 -budze się, leze w łozku z laptopem do ok.11.30 -12-śniadanie -13-15-łożko -16-zakupy und obiad -17-20-lozko und internet -21-kapiel -22-02-łozko und internet

Gość matiasek2121
praca, dom praca:)