Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zarumieniony burak

Moja żona jest biseksualna?

Polecane posty

Gość Zarumieniony burak
Jestem popieprzony, ale za bardzo ją kocham. Rozmawialiśmy, ona płakała i mówiła. Żal mi się jej zrobiło, jest taka krucha. Ustaliliśmy, że więcej się z tamtą nie spotka. A o ewentualnych fantazjach będziemy rozmawiać. Okazało się, że Iwona od jakiegoś czasu uwodziła moją Izkę. Była najlepszą przyjaciółką, a podobno zabujała się w mojej żonie. Kiedyś jak wypiły za dużo wina tamtą coś napadło. Zaczęła pieścić moją. Zrobiła jej minetkę. Izie zawróciło to w głowie. Też chciała posmakować cipki. Zaczęła wczoraj:( a ja jej przerwałem. Dziś nie wytrzymałem, zdarłem z niej ubranie i prawie zgwałciłem. Nie jestem już taki jaki byłem. Tamtego grzecznego faceta już nie ma.

Gość 40-tka coraz bliżej
Trochę szkoda - bo historia ci wyszła ciekawa. A tak wkrótce staniesz się kolejnym chojrakiem, który będzie wkurzał innych, opisując jak posuwa zonę przy koleżance i odwrotnie. No i nie rozumiem - ponoć zaprosiłeś jakąs dziewczynę na wieczór. Przyszła, nie przyszła? A może to ja prawie zgwałciłes. No i nadal nie wiem, kiedy to wszystko napisałeś? Zaraz po?

Gość Zarumieniony burak
Nie mam zamiaru bawić się w żadne trójkąty. Wiem, poniosło mnie. Nie powinienem tego robić. Coś we mnie wstąpiło. A co do koleżanki- rozmawiała z moją Izą, że nie ma zamiaru mnie oglądać. Jak my teraz będziemy żyć? Mam ją kontrolować? Jak jej ufać?

Po zdradzie (zakladam, ze gdybys nie wrocil wczesnie posunelo by sie dalej) i jej przebaczeniu da sie zyc ;) Pytanie tylko czy bedziecie tego obydwoje nadal chcieli ;)

Gość Zarumieniony burak
Nie mogę za cholerę usnąć:-(. Cały wieczór przegadaliśmy i im więcej ona mi się tłumaczy, tym większy czuję w sobie sprzeciw. Czego jej dawałem za mało, staram się, pracuję, jak wół, żeby jej niczego nie brakowało, pomagam w domu. Jestem czuły, opiekuńczy i takie tam. A to kobiecie nie wystarcza? Potrzebuje do szczęścia adrenaliny, jak nie innego kutasa to cipki? Nie wiem, jak będzie, jak to się poukłada. Stąpamy po kruchym lodzie. Czas pokaże...

Gość doświadczony przez życie
Najwyraźniej dawałeś za mało piękna gładkiego ciała i kobiecej delikatności. Nie jesteś i nigdy nie będziesz przyjaciółką. Nawet jak się wydepilujesz. Chyba, że doprawisz sobie cycki. Ale na to nie każdego faceta stać.

Rozumiem, że na razie śpicie osobno?

Gość Zarumieniony burak
Żeby to takie proste było.

Zależy czego oczekujesz od życia. Jeśli chcesz tylko tej kobiety będziesz musiał ją pilnować i kontrolować tak, by to czuła. Jednocześnie masz asa w ręku i możesz na niej realizację twoich fantazji. A jak nie, wyrzucasz ją z chaty, występujesz o rozwód z jej winy i o unieważnienie sakramentu małżeństwa (żona lesbijka jest wystarczającym powodem) i szybciutko znajdujesz nową kandydatkę na żonę.

Gość Zarumieniony burak
Doświadczony dzięki. Masz rację. Kocham ją, ale co to za wspólne życie, jak się nie ufa, ma kontrolować. To teraz każda kobieta kręcąca się koło mojej Izy będzie zagrożeniem:-( rozum mówi mi zostaw ją, serce pamięta tą dziewczynę w której się zakochałem. Stąd ten dylemat. Powiedziałem jej wczoraj, że muszę to przemyśleć.

Gość Pypciowa
Nie wiem czym tak się przejmujerz. Przeciesz żona Cię kocha, a miała tylko taką zabawę. Na drugi raz dzwon przed powrotem do domu:-)

Gość Jeremi25
Cześć Buraku, przeczytałem cały post i rozumiem Twój ból. Dla mnie takie postępowanie to również zdrada, i sam muszę na to uważać (moja czasem po alkoholu przechwala się wśród znajomych że jest bi). Jeśli znasz się na rzeczy możesz zainstalować w domu kamerki IP (nawet ze zwykłych webcamów), obraz z nich może być nagrywany i zapisywany do późniejszego odtworzenia, jako właściciel domu masz prawo kontrolować to co się w nim dzieje. Można także śledzić taki przekaz na żywo, czy to z komputera czy smartfona. Trzymaj się, życzę Ci siły

Gość Zarumieniony burak
Dzięki za rady. Jak na razie czuję się, jakby mi ktoś młotkiem przywalił.

Gość Ej burak
Co u WAS?

Gość Zarumieniony burak
Chyba nic z tego nie będzie. Moja żona pisała sms z tamtą. Napisała, żeby tamta dała jej trochę czasu na udobruchanie mnie. To co, ona zamierza dalej to ciągnąć?

Gość Wiekowy
Gościu ty jesteś gorszy od mohera.Każdy człowiek ma fantazje seksualne ale tylko nieliczni mogą je urzeczywistnić i twoja żona do nich należy.Chwała jej za to.

Gość Zarumieniony burak
Już bez przesady:-) nie widzę nic złego w rozmawianiu o swoich fantazjach. A nie tak, jak ona robieniu po cichu za moimi plecami. Do mnie nigdy nie powiedziała, że się nad tym zastanawia. Zdradziła mnie i dalej knuje, jak mnie wykiwać.

Gość Wiekowy
Przestań obwiniać żonę a zacznij siebie.To nie jest jej wina tylko dostała ten dar od Boga lub natury(zależy w co kto wierzy)i nie jest ta przypadłość na tyle odrażająca aby jej nie zaakceptować.Przemyśl to.

Jakby była cwana, to by ci powiedziała, że koleżanka uczyła ją nowych technik seksualnych, które miała zastosować na tobie.

Gość doswiadczony ja sie nie dziwie
Ze ty masz seks raz na rok:( jak ty bez przerwy na forumie siedzisz to kiedy ty masz ta swoja zonke posuwac?

Gość Zarumieniony burak
Ciekawa koncepcja:-) tylko na co mi takie jej umiejętności. Przez to wszystko zostaliśmy w domu i nie idziemy dziś nigdzie.

Każde w swoim pomoju? Rozmawiałeś z nią jeszcze? Wyjaśniła coś więcej, proponowała jakieś rozwiązania?

Gość Zarumieniony burak
Iza snuje się po domu jak cień. Przepraszała mnie, powiedziała, że to nic nie znaczyło dla niej, taka zabawa. Ona chce mnie udobruchać. Zacząłem sprawdzać jej komórkę. Miała sms od tamtej. Odpisała jej, żeby dała jej czas, że mnie udobrucha. Nie wiem na co jej ten czas potrzebny:-(

Gość dziecinki
A jakbys zareagowal, gdybys przylapal zone z innym mezczyzna?

Gość ali134
Burak,twoja żona jest bi bo ty jesteś ciul.

Gość Zarumieniony burak
A to się dowiedziałam prawdy :-).

Gość Damski Krawiec
Nie ma się co rumienić. Kobiety o skłonnościach bi zdarzaja się częsciej niz myslicie. Dlaczego? Bo przez tysiące lat było to tolerowne, jako odchyłka w sumie pożyteczna dla społeczności. Wracali wojownicy z polowania albo wyprawy wojennej a tu w jaskini porządek, placki upieczone, dzieciska zadbane, kobietki uśmiechnięte... Jakoś musiały sobie radzić w długie, chłodne, samotne noce... A juz jaskiniowcy wiedzieli ze od "tego" obcych dzieci nie ma. Męski homoseksualizm w większości kultur był uważany za społecznie szkodliwy i potępiany, bo odciągał od życia rodzinnego i wariant bi zdarzał się rzadziej. Twoja zazdrość i związane z tym cierpienie was obojga jest... mocno buraczane. Dla mnie dyskretne figle z koleżanką, na które przypadkiem wdepnąłeś nie są żadną "zdradą". Po prostu szukanie nowych doznań. Z rozbudzenia seksualnego twojej kobiety korzystac możesz i ty i wasz związek - jak nie czujesz się dość mocny na seksualną trygonometrię, to przynajmniej nie bądź burak. Wyluzuj! Ona cię naprawdę kocha. A z koleżanką - szuka nowych doznań - i jak ci sie przyznała - znalazła.

Gość Zarumieniony burak
Dzięki za przybliżenie rysu historycznego:-) nie miałbym nic do tego, gdyby mi żona o tym powiedziała wcześniej. O wielu sprawach dotyczących seksu również rozmawiamy. A tu cisza:-( a za moimi plecami takie akcje. Co zrobić czuję się oszukany. Co innego zaspokajać swoje fantazje:) a co innego gdy do tego dochodzi zauroczenie . Moja Izka dużo czasu spędzała z tą Iwoną.

Gość dziecinki
Zarumieniony, jeszcze raz zapytam, jak bys zareagowal gdyby na miejscu kolezanki byl kolega?

Gość Zarumieniony burak
Co bym zrobił? Na pewno nie wybiegłbym z domu, byłbym zszokowany, ale nie byłoby rozmowy. To byłby koniec małżeństwa.