Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zalamana

pomocy. Nikomu tego nie zycze...

Polecane posty

Gość ona_zalamana

Otoz mieszkam z facetem półtora roku. Bylo ok póki nie zaczęłam miec problemów w kręgosłupem . Przestał dbać o higiene . Jak proszę go o pomoc w porządkach domowych to mogę prosić kilka dni gdyż nie jestem w stanie wszystkich czynności zrobić. Odzywa sie do mnie jak do jakiegoś śmiecia. Przychodzi z pracy to je za trzech i idzie grać lub śpi. Nawet ze mną nie rozmawia. Niby tak mnie kocha a nic w tym kierunku nie robi by bylo lepiej. Gdy zwracam mu uwagę słyszę tylko TO SE ZMIEŃ. mam dość nie mam gdzie sie wynieść bo pracować nie mogę a na rodzinę juz dawno nie mogę liczyć. Co ja mam robić ?

Gość tewtq
Zerwać z nim - jak zrozumie błędy to wróci do Ciebie

Gość ona_zalamana
nie mam jak mieszkam z nim a nie mam gdzie isc poki nie wylecze kregoslupa.

Gość ona_zalamana
up?

Gość Góral*z*Strzechów.Dolnych
Co se ciepiace bidnego chłopa.

Gość Góral*z*Strzechów.Dolnych
Co se ciepiace bidnego chłopa.

Gość ona_zalamana
up?

Gość ona_zalamana
biednego? Eh gowno w pracy robi wraca wypoczety. Siedzi caly dzien w robocie i gra z kumplami w karty.

Gość ona_zalamana
no ja nie mam. Zostawic go zostawie ale jak mam sie zachowywac zeby tu w syfie nie zarosnac? Bo ja naprawde nie funkcjonuje w pelni i ubrac sie sama to juz dla mnie wysilek.

Gość wspólczuje ........
:(

Gość stella estella
Hmmm wydaje mi się że większość facetów tak ma (te co twierdzą inaczej to albo kłamią albo szczęście miały). Z drugiej strony przyjęło się że ogarnianie domu należy do kobiety i jeszcze chyba trochę czasu musi minąć zanim zmieni się ten światopogląd. Póki co możesz go prosić o pomoc. A jeśli ma wywalone to ty też możesz sobie odpuścić i zarośniecie brudem. Albo podzielcie rzeczy na pół- ty swoje będziesz myć/prać i on swoje bo jeśli nie to nie będzie miał co włożyć albo na czym zjeść.

wspolczuje ci.. wiem co czujesz. u mnie nie ma dnia zebym nie plakala przez niego. a on tylko SPIERDALAJ tylko to potrafi

Gość stella estella
Mój też niby tak chowany przez mamę, żeby umiał zrobić koło siebie i żeby na żonie nie polegał, a jak przychodzi co do czego to potrafi mi powiedzieć "a od czego ty jesteś"?

Gość ona_zalamana
ile razy prosilam o obowiazki na pol to nic nie zmienia... Zawsze ta sama gadka... A on potem przychodzi calmwac sie chce itp jak on nic nie dba o siebie. Jest doslownie smierdzacym leniem, bez kultury i jakich kolwiek zasad by cos mi pomoc mimo ze czasem wyje z bolu to nawet nie spojrzy ze juz nie moge eh...

Gość ona_zalamana
stella jak gadalam z tescimwa a ona chora tez to niby zawsze pomagal. A tera lezy brzuchem do gory i wszystko w dupie. Jest cos slodkiego to tez o mnie nie pomysli mimo ze sobie chomikuje bo rzadko jem to to nagle znika.

Gość stella estella
Sama widzisz, że z tym człowiekiem przyszłości nie ma. Jedyna rada to przeboleć i jak najszybciej uciec od niego. Chyba innej rady nie ma :(

Gość stella estella
a do tego czasu to nie wiem. Może wywieź większość rzeczy do rodziców i jedz na jednorazowych talerzach :P Albo poproś teściową o pomoc jak jest fajna

Gość ojojku
a jak kwestie finansowe? Nie byłoby cie stac na pomoc? Moze chociaz raz w tyg ktos moglby podejsc ci mieszkanie odgruzowac? No i zaproponuj mu osobny pokój - niech sobie robi syf "u siebie". Jesli macie warunki oczywiscie. Na siłe nie zorbisz nic. Wiem po swoim - im bardziej mu truje tym bardziej pokazuje "na co go stac". Ja na szczescie mam na tyle sprawnosci zeby to ogarnac.. chociaz nie powiem, trudno jest nadazyc za nim, za dzieckiem i za kotami.

Gość ona_zalamana
no tak . Najgorsze jest to ze nikogo tu nie znam i nawet nie ma z kim wyjsc na drinka odetchnac

Gość ona_zalamana
No ja mam dwa koty i psa. Mamy niestety jedno łóżko. Kwestie finansowe ciężko bo ja nie pracuje mam tylko rente po tacie . Wiec jest ciężko.

Gość ojojku
tez nie miałam z kim pogadac w nowym miesice i z despaeracji poszlam poczytac ogłoszenia na MOKu znalazlam darmowe zajecia i zawsze to jakas odmiana była. a i znajomosci sie nawiazały jakies tam.

Gość wertykia
to idz,kobieto,do roboty!

Gość ona_zalamana
hmm niby tak.. moze tez skorzystam zawsze jakas odskocznia :)

Gość ona_zalamana
jak mam isc jak zdrowie nie pozwala??

Gość no ale co ty masz z tym
kręgosłupem i jak planujesz go wyleczyć

Gość ona_zalamana
podbno przeciazony lekarze daja mitabletki przeciwbolowe jutro ide sie klocic o skierowanie na badania bo za dlugo boli a tabletki nie dzialaja... nie raz bylam w szpitalu ale nie chca mi pomoc:/

Gość JJKDHFK
Renty nie masz, więc bierz się dziuni a do roboty!! Przepraszam, za ostre słowa, ale inaczej się nie da!

Gość przeciez to norkal
ale zobacz ty nie pracujesz siedzisz w domu malo co robisz, bo nie mozesz. On pracuje, kase do domu przynosi nic dziwnego, ze nie ma ochoty na pol dzielic obowiazkow jak w domu ma bezrobotna zone. Gdybyscie obydwoje pracowali to by obowiazki smialo mozna dzielic, a tak to siedzisz w domu to musisz dbac o dom i tyle dopoki nie pojdziesz do pracy, pracujesz w domu i nie narzekaj.

Gość no ale co ty masz z tym
a kogo nie boli kręgosłup?Dziewczyno on lada moment cię wyrzuci , bo po co mu taka baba w domu, co nic nie może.Ty chyba żartujesz,czego ty się spodziewasz?Ma wrzoda na dupie, żadnej pociechy jeszcze utrzymywać musi, dziwie mu się że jeszcze cię nie przegonił , przecież nie jesteś jego żoną