Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2pacccc

Czy wierzycie w ILLUMINATI ????

Polecane posty

Gość filmy o antychryście
ja jestem zainteresowana podaj linki :)

Gość gość
Mysle, ze trzeba zakladac wiecej takich tematow na Kafe, wtedy dotrze do wiekszej ilosci ludzi.

Gość gość
no ale co z tym mozna zrobic niby

Protestowac i nie dawac sobie wciskac po kolei przymusowych szczepionek, GMO, podwyzek itd. Dobrze by bylo, gdyby ten temat sie utrzymal, ale ludzie wola nie wiedziec albo udawac, ze nic sie nie dzieje.

Gość gość
protestowali przeciez przeciwko gmo i nic to nie dalo

Ale w Polsce z acta sie udalo (oficjalnie, bo nieoficjalnie i tak nas szpieguja przez internet). A odnosnie GMO bylo za malo protestow w porownaniu do acta. Straszne jest to wszystko...

Ludzie chyba są genetycznie predysponowani do bycia naiwnymi. Religie, wróżki, horoskopy, a ostatnio bardzo popularne teorie spiskowe. A wystarczy się uważniej przypatrzeć faktom, bądź ich braku, na podstawie których ludzie proponują swoje hipotezy.

Gość gość
durna gaga, ihanna, beyonce , yaz-z, bieber , wsiura minaj i paru innych debili to tylko maionetki , w sumie z tego nie ma potem odwotu. 2PAC zostal zlikwidowany,czy M.jackson, na razie tylko eminem jakos walczy z tym goownem.;>>

Gość gość
*rihanna

Gość gość
po co sie w to zaglebiasz zamilcz kobieto !!!

Gość gość
nie zaglebiam sie , bo chooj to da i nic nie zmieni ,kto zapodal pare linkowna kafe tos ie zajrzalo i tyle ,aswiat i tak nidedlugo zamieni sie w kupe gowna ioboty staeowane psychotopami

Gość niestety wiele osób
nie zdaje sobie sprawy z życia :) Dla nich ważne jest jak przeżyć za 1000 zł i nic więcej niestety

Gość spisek spisek spisek
spisek

Gość gość
Doszukują się g***a tam gdzie nie ma. Jeżeli to prawda to dlaczego ludzie, którzy o tym mówią jeszcze nie zostali zabici w niewyjaśniony sposób? Sądzę, że to marketing, dobrze się sprzedaje. Albo biało czarne kafelki to też złe? To muszę być okropną illuminatką...

Gość VBxxxxxx
Powiem wam ciekawostkę. w teledysku Melody Club - The Hunter, która to piosenka była w reklamie lodów Algida, występuje przywódczyni Kościoła Szatana Zeena Lavey. Teledysk jest na JUtubie.

Gość gość
a slyszelyszcie o klubie Bildenberg /NIE WIEM CZY DOBRZE NAPISALAM/ naleza do niego wplywowe osoby z calego swiata, Klub ten zaplanowal juz przed rokiem 1960 powstanie Uni Europejskiej,, Jego czlonkoiwe spotykaja sie ukradkiem , ,omawiaja losy ludzkosci,Ostatnio mieli spotkanie latem tego roku w Londynie,,miejce ich pobytu bylo pilnie chronione przez policje,,, do tego klubu nalezy miedzy innymi minister Rostowski.

Gość gość
a media o ich spotkaniach nawet slowa nie pisna

Gość baranekk
Bilerberg dokładnie , czyli organizacja zwołująca swoje coroczne obrady na temat ...jak tym wszystkim dalej rządzić nasz min finansów - Rostowski uczestniczyl w tym roku w tych obradach - oczywiście wszystko było tajne , zabezpieczone i ...żadnej prasy ani relacji z obrad hehe

Gość gość
Uważajcie co piszecie, bo Illuminaci są właścicielami kafe. :) hihi

Gość gość
a co takiego mowił michael jackson, albo 2 pac że się ich pozbyli??

Gość gość
Podbijam co takiego ?

Gość gość
Na stronie Fundacji Nautiulis gosc przeslal zdjecie krzyza ,ktory odziedziczyl po swojej babci,,Otoz po jego tylnej stronie dopatrzyl sie symboli masonskich..ZDJECIE JEST TAM NADAL,,,Ja w domu u siebie mam dwa identyczne,,,sa takie same symbole,,Nie wiem co o tym myslec ..Moze ktos ma u siebie taki sam,i sie odniesie do tego.

Gość gość
powiedzcie cos wiecej na ten temat.... wydaje mi sie ciekawy i chcialabymsobie poczytac... macie jakies linki ?

Gość gość
Ale mi nowość. Rozejrzyj się dookoła siebie np. na ulicy. Symbole są wszędzie nie tylko masońskie. Można od tego sfiksować. Oni dzielą się na podgrupy, rozmawiasz z kimś nawet nie masz pojęcia, że ten ktoś w tym siedzi. Tylko co ta wiedza daje ? Ludzi, którzy ten temat interesuje i tak nazwą wariatami. Odkąd świat istnieje ktoś nami rządzi, kiedyś byli to królowie, faraonowie a teraz inni. Jak będą chcieli dokonać masowej eksterminacji to tego dokonają. Hitlera też nikt za bardzo nie powstrzymywał, tym bardziej niemiecka opinia publiczna. Ludźmi można łatwo manipulować. A tak na logikę. znajdujecie w sieci to co oni chcą żebyście znajdowali. To są zdawkowe informacje. Dają wam poczucie odkrycia czegoś ważnego, tajnego i tajemniczego. Jedni poczują lęk a drudzy zaczną się w to tak mocno wgłębiać, że zapoczątkują poszukiwania tajemnych przekazów w P.Tadeuszu hihi

Gość baranekk
jakbym nie wiedział , że są :D nudzą się chłopaki , dlatego dopuszczaja takie tematy o sobie :classic_cool:

Gość gość
ja wchodze w gogle.szukam Fundacja Nautiulis , a o klubie Bildenberg dowiedzilam sie przedladajac strony kafeterii, przypadkiem

Gość gość
dlaczego nazywacie naiwnymi tych ktorzy sa wyznania okreslonej reliigii,Wrozki inna bajka,,horoskop to zas wplyw planet ksiezyca.ktory ma ogromny wplyw na nawsze samopoczucie,przy jego zacmnieniu pod koniec kwietnia tego roku,niewskazane bylo zawieranie transakcjii finansowych,okazaly sie nietrafione,i przyniosly straty

Gość gość
dlaczego nazywacie naiwnymi tych ktorzy sa wyznania okreslonej reliigii,Wrozki inna bajka,,horoskop to zas wplyw planet ksiezyca.ktory ma ogromny wplyw na nawsze samopoczucie,przy jego zacmnieniu pod koniec kwietnia tego roku,niewskazane bylo zawieranie transakcjii finansowych,okazaly sie nietrafione,i przyniosly straty

Gość gość
Czytajac przypomniala mi sie pewna rzecz..Nie wiem czy slyszeliscie..kilka lat temu byl zapowiadany koniec swiata..Jakis gosciu po technikum zalozyl jakas sekte,,Zwiazane bylo to z koncem swiata..nalezeli do niej ludzie wyksztalceni ,prawnicy ,lekarze itp..Zapewnil ich ze przed koncem swiata wywiezie ich na planete Syriusz..Ludzie Ci posprzedawali swoje majatki,oczyscili konta w bankach .a kase wplacili owemu gosciowi,Historia prawdziwa ,opisana byla swego czasu w gazecie,oraz mowili o niej w faktach w telewizjii